Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pastam hazır yarın son atakları da yapıp resim koyarım.menümü yazıp uyuyayım...
10.00 2domates
Peynir
2dilim ekmek

15.30 5lahana sarma
Peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek

19.00 4lahana sarma
6yeşil erik

2lt su
2yeşil çay

Acıkınca yemek zorundayım.ilk 3ay çocuk için çok önemli...evet yasak yemiyorum ama bu menüyle vere bilirmiyim bilmiyorum...en kötü sabitlerim inşallah..

benim yürüyüş partnerinden ses yok
yazmıyor sabah online di 5:45 te ama yazmadı bende yazmadım

trip atmak ne ya , istersen yürümeyelim demiş bende ok yürümeyelim dedim olay o

lesile 3 mil yapsam 1 saat yürüyüşe denk gelirmi acaba 38 dk sürüyor? ama yürüyüşten daha çok terletiyor beni
birde akşam bantta yurursem etkili olur ikisi birden sanırım. ...

lesile yaparsam evde ,zaman kalır bi kahve molasina

aynura menülerin zamanla düzene girerim cnm ,menüde bol karbon var şuan sarmadan dolayı, böylede yorum yapıyorum alınma lütfen alınanlar oluyor bazen menü yorumlarına

süt, yoğurt,kuruyemis ekle menülere bol peynir birde tabi

ben ikizaten gebelikte 12 kilo almıştım
80 ile hamile kaldım. doğumun ertesi günü 86 kilo idim,dikkat etsem 40 çıkmadan 70 olurdum

Bizim burda patrenine çuk oturan bir laf var onu diycegimolmuyacak
Tek çık diyecegim korkuyorum diyeceksin bence yürüyüş bandı terletmez mi?

Kiraz Sapı Çayı

Yüksek oranda A, B1 ve C vitamini içeren kirazın sadece kendisi değil sapı, ağacının kabuğu ve yaprakları da sağlığa faydalıdır. Kiraz yedikten sonra saplarını atmayın. Kiraz sapını gölgede kurutarak daha sonra çay yapabilirsiniz.

1 büyük bardak kiraz sapı çayı için 1 yemek kaşığı kurutulmuş sap kullanabilirsiniz. Kaynamış suyu kiraz saplarının bulunduğu bardağa döktükten sonra 5 dakika demlemeniz yeterli.

Sakinleştirici etkisi vardırSusuzluğu giderirBöbreklere faydalıdırİdrar söktürücüdürKanı temizlerBöbrek taşı oluşumunu geciktirirKolesterolün düşürülmesine yardımcıdırFazla suyun vücuttan atılmasına yardımcı olurKaraciğere faydalıdırKilo vermeye yardımcıdırİdrar yolu enfeksiyonlarına iyi gelir

Kiraz yaprağı faydaları

Kiraz yaprağının yemek içerisinde tüketimi veya çayı bağışıklık sistemini güçlendirerek sindirimi kolaylaştırır. Damar yollarını açarak kan akışını hızlandırır. Kilo vermeye yardımcı olur. Kiraz yaprağındaki değerli vitaminler saç gelişimi için de faydalıdır. İdrar söktürücü özelliğine sahiptir. Eklem kireçlenmelerinin iyileşmesini sağlar. Romatizma ağrılarını azaltır. Böbrek taşı ve kumlarını dökmeye yardımcı olarak vücudu temizler.

Kanın temizlenmesini ve vücut sularının kolaylıkla atılmasını sağlar. Ödem atar. Kiraz yaprağındaki mucizevi değer kırışıklıkların önlenmesinde etkilidir. Kiraz yaprağı ile yapılan çayı sakinleştirici etkiye sahiptir. İdrar yollarını açar. Ve her türlü enfeksiyondan uzak tutar. Grip salgınından uzak tutar. Yakılması zor olan yağların vücuttan kolaylıkla atılmasına yardımcı olur.

O

Saydın bacım bizim mortiler coşmuș bu bizi korkutur mu asla
Aaa burdaymis mortim. Gormeyince tatli tuzlu ne varsa yedin zannettim

Kendine gore partner bulmak zor kuzum. Evde yap sporunu mis gibi.

Kutlarım canım
Ben de üçüncüye hamileyim sanırım betahcg 65 çıktı
Ve muhtemel doğum tarihi 13 Şubat

Hoşgeldin canim nerelerdesin goremedim uzun zamandır. Hamileligin hayırlı olsun
ecemavi asla asla asla korkmuyoruz, pes etmek yok biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbim bilir

Yanidaha koca 3 gun var degil mi mortim.

Ketentohumu yagi kattigim kahvemi içiyorum birazdan spor yapacagim. Sanirim uyumam yine 4 u bulur. Ama aksam uyudum yarina daha dinc olacagimi düşünüyorum
Gece uykusu gibisi var mi hemsom ben artik sahura suya bile kalkmiyorum aksam yatarken niyet edip yatiyirum yoksa uykusuz kaliyorum kizimla ilgilenemiyirum....

Anaaaaaaaaaaaaaaaam dün geceden beri beni bekleyen geçmişle sahuru ederim kesin

Özledimmmmm be

Bu gün resmen kayıplardaydım ... neyse telafisi bende

Herkes iyidir umarım ...

Yemekten sonra Ramazanın ilk yürüyüşüne çıktık ... iyi geldi ne yalan söyleyeyim ... o koltuktan o koltuğa miskinlemekten çok daha dinlendirici .

Gün içinde cidden 9 kapı yaptım desem yeridir , yoğun bir gündü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…