Bakalım gerisi Allaha emanetSevinmek var Sevinmek var morti
Pastam hazır yarın son atakları da yapıp resim koyarım.menümü yazıp uyuyayım...
10.00 2domates
Peynir
2dilim ekmek
15.30 5lahana sarma
Peynir
Domates salatalık
1dilim ekmek
19.00 4lahana sarma
6yeşil erik
2lt su
2yeşil çay
Acıkınca yemek zorundayım.ilk 3ay çocuk için çok önemli...evet yasak yemiyorum ama bu menüyle vere bilirmiyim bilmiyorum...en kötü sabitlerim inşallah..
Bizim burda patrenine çuk oturan bir laf var onu diycegimolmuyacakbenim yürüyüş partnerinden ses yok
yazmıyor sabah online di 5:45 te ama yazmadı bende yazmadım
trip atmak ne ya , istersen yürümeyelim demiş bende ok yürümeyelim dedim olay o
lesile 3 mil yapsam 1 saat yürüyüşe denk gelirmi acaba 38 dk sürüyor? ama yürüyüşten daha çok terletiyor beni
birde akşam bantta yurursem etkili olur ikisi birden sanırım. ...
lesile yaparsam evde ,zaman kalır bi kahve molasina
Kutlarım canımGünaydın kızlaaaar...galiba hamileyimmmmbi gün geciktim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı...yaaa çok heycanlıyım.kimseye de demedim daha...
Aaa burdaymis mortim. Gormeyince tatli tuzlu ne varsa yedin zannettimO
Saydın bacım bizim mortiler coşmuș bu bizi korkutur mu asla
benim yürüyüş partnerinden ses yok
yazmıyor sabah online di 5:45 te ama yazmadı bende yazmadım
trip atmak ne ya , istersen yürümeyelim demiş bende ok yürümeyelim dedim olay o
lesile 3 mil yapsam 1 saat yürüyüşe denk gelirmi acaba 38 dk sürüyor? ama yürüyüşten daha çok terletiyor beni
birde akşam bantta yurursem etkili olur ikisi birden sanırım. ...
lesile yaparsam evde ,zaman kalır bi kahve molasina
Kutlarım canım
Ben de üçüncüye hamileyim sanırım betahcg 65 çıktı
Ve muhtemel doğum tarihi 13 Şubat
ecemavi asla asla asla korkmuyoruz, pes etmek yok biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Rabbim bilir
Gece uykusu gibisi var mi hemsom ben artik sahura suya bile kalkmiyorum aksam yatarken niyet edip yatiyirum yoksa uykusuz kaliyorum kizimla ilgilenemiyirum....Ketentohumu yagi kattigim kahvemi içiyorum birazdan spor yapacagim. Sanirim uyumam yine 4 u bulur. Ama aksam uyudum yarina daha dinc olacagimi düşünüyorum
Ben ramazan disinda yapiyorum ama tansiyon dusuruyor beni etkiliyor ertesi gunu sarsmasin diye hicbir kur yapmiyirum ramazanda....Kıraz sapı ve kirazın ićinde bulduğun 3 -4 yapragıyla cayımı içiyorum tadı hic fena degil tavsiye ederim
Gece uykusu gibisi var mi hemsom ben artik sahura suya bile kalkmiyorum aksam yatarken niyet edip yatiyirum yoksa uykusuz kaliyorum kizimla ilgilenemiyirum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?