Yazilarini okudum canım. Bende kiraz yedikten sonra saplarini biriktiriyorum arada icmek icinKıraz sapı ve kirazın ićinde bulduğun 3 -4 yapragıyla cayımı içiyorum tadı hic fena degil tavsiye ederim
Neredesin kaptanım ozledikAnaaaaaaaaaaaaaaaam dün geceden beri beni bekleyen geçmişle sahuru ederim kesin
Özledimmmmm be
Bu gün resmen kayıplardaydım ... neyse telafisi bende
Herkes iyidir umarım ...
Yemekten sonra Ramazanın ilk yürüyüşüne çıktık ... iyi geldi ne yalan söyleyeyim ... o koltuktan o koltuğa miskinlemekten çok daha dinlendirici .
Gün içinde cidden 9 kapı yaptım desem yeridir , yoğun bir gündü .
Neredesin kaptanım ozledik
Anaaaaaaaaaaaaaaaam dün geceden beri beni bekleyen geçmişle sahuru ederim kesin
Özledimmmmm be
Bu gün resmen kayıplardaydım ... neyse telafisi bende
Herkes iyidir umarım ...
Yemekten sonra Ramazanın ilk yürüyüşüne çıktık ... iyi geldi ne yalan söyleyeyim ... o koltuktan o koltuğa miskinlemekten çok daha dinlendirici .
Gün içinde cidden 9 kapı yaptım desem yeridir , yoğun bir gündü .
Tasyon düşecek etapta degilim ilerde belki olabilirBen ramazan disinda yapiyorum ama tansiyon dusuruyor beni etkiliyor ertesi gunu sarsmasin diye hicbir kur yapmiyirum ramazanda....
Hoşgeldin valla çok belliydi yokluğun
Adam bizi aç yeme potesiyeli yüksek görüyor çok güldüm :)))))))))))
eşime akşam dedim ki , ben bugün takıma bir kere girdim onda da 5 dk... eyvaaaaaaaaaah diyor , kim bilir neler yediler şimdi yoook dedim , yemekten yana sıkıntı yok , muhabbeti özledim
Benim esimde gicik oluyor tel elimde yazip duruyorum. Neyseki uyumaya gitti
eşime akşam dedim ki , ben bugün takıma bir kere girdim onda da 5 dk... eyvaaaaaaaaaah diyor , kim bilir neler yediler şimdi yoook dedim , yemekten yana sıkıntı yok , muhabbeti özledim
10 du demii son gün.Benim yavaş yavaş regl belirtilerim basladi sirtim tatlı tatlı ağrıyor. Gunduz hayalledigim yiyecekler buna delalet olsa gerek.
Adam bizi aç yeme potesiyeli yüksek görüyor çok güldüm :)))))))))))
Benimki yeni geldi saadet bittiBenim esimde gicik oluyor tel elimde yazip duruyorum. Neyseki uyumaya gitti
Canım Allah isteyenlere nasip etsin. Inan hazir degilim. Kizim 5 oglum 3.5 yaşında. Ben 38 yasindayim. Onlara yetemiyorum bazen. Rabbim evlatlarima ve hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin.10 du demii son gün.
Biliyon regl belirtiside verir bazı gebelikler
ozluycez seni deseneBenimki yeni geldi saadet bittiyavaş yavaş çekilirim artık
Koy valla bak ben biliyom sen minnaksındır ama kendini kilolu hiss ediyorsundur...
Evet canım...herhalde hayatlarında ilk kez kutlayacaklar...babam bu konuda hiç iyi deyilmiş eskidenne gerek var silsilesindendi
Bak şimdi aynem düşünüyorum.hatta dün buraya da aynen böyle yazdım...inşallah yaşarım o hissleri ve görürüm o güzel günleri de...
çok teşekkürler canlarım...çok heycanlıyım yarın için...annem kesin ağlar biliyom...
Güle güle Efser Güle güleBenimki yeni geldi saadet bittiyavaş yavaş çekilirim artık
Hadi simdi at ya merak ettim. Biz onceden profil resmi yapip sonra siliyorduk
Takıma ginaa gelmiştir benim totomdan
Atayım söz bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?