Canım Allah isteyenlere nasip etsin. Inan hazir degilim. Kizim 5 oglum 3.5 yaşında. Ben 38 yasindayim. Onlara yetemiyorum bazen. Rabbim evlatlarima ve hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin.
Amin canim. Buyuk olsalar 1 dk bile tereddut etmezdim.Aminn canım benim .
Ayy çok kucuklermis Rabbim bagislasin
Şu anda foto çekimi için uygun değilim...Hadi simdi at ya merak ettim. Biz onceden profil resmi yapip sonra siliyorduk
Tamam canım bekleriz.Şu anda foto çekimi için uygun değilim...
Mevcut fotolarda belli olmaz çünkü iyi kamufle ediyorum.
Ama atarım söz.
Selam canımexmadon canım ortiymişiz.. Öncelikle seninle henüz tanışmadık, hoşgeldin canım..
Durumlar nasıl sen de merak ettim. Ben iftarda çok aşırıyorum yanasıl olacak bilmiyorum, ama son üç gün dikkat edince olacak bir şeyler inşallah
Vuslat ne zaman canım...Amin canim. Buyuk olsalar 1 dk bile tereddut etmezdim.
Cocuklar mi. Kvalidem bakiyor. Yazin memlelete goturduk. Orasi daha müsait. Ramazan da banada iyi geldi.Vuslat ne zaman canım...
Ben kaçırdım galiba niye annendeler
Evet canım Allah Kerim :)Bakalım gerisi Allaha emanet
Evet mortim kosssssskocamaaaaan 3 günAaa burdaymis mortim. Gormeyince tatli tuzlu ne varsa yedin zannettim
Kendine gore partner bulmak zor kuzum. Evde yap sporunu mis gibi.
Hoşgeldin canim nerelerdesin goremedim uzun zamandır. Hamileligin hayırlı olsun
Yanidaha koca 3 gun var degil mi mortim.
bak simdi canım lahmacun çekti mortin olarakSelam canım
Evet ortiyizben bugün oruca başladım oncesinde ilk bi kaç gün tutabildim sonra regl oldum şimdilik iyi gidiyor. Kaptaniçeme birtürlü beğendiremesekte kendimizi
Aşermicez tutucaz boğazımızı galibiyetin şevkiyle ödülümüzü yudumlayacağız inşallah ortim.ben iftarda cozurtmamak için çorbayı içip 20-30 dk ara veriyorum. Salatalık namazdır. Sonra yiyince zaten biraz doymuş hissediyorum.
Mortiler bu fikri dikkate almasın. Onlar bol bol lahmacun kebap götürebilirler
Oyyyyyyyyy çıktımmmmkaç alıntı var saymadım da ..
az sonra yazarım onları ...
şimdi bakayım kim kaldı ayakta ...
Bende alintini bekliyorum spora başlıycamOyyyyyyyyy çıktımmmmkaç alıntı var saymadım da ..
az sonra yazarım onları ...
şimdi bakayım kim kaldı ayakta ...
Babaanne bakıyor demek ne güzel.Cocuklar mi. Kvalidem bakiyor. Yazin memlelete goturduk. Orasi daha müsait. Ramazan da banada iyi geldi.
saydin burda dünden kalma 3 saat uykuyla kaptaniçem
Eminecimmm hosgeldin..hayirli olsun canim bebisin..Kutlarım canım
Ben de üçüncüye hamileyim sanırım betahcg 65 çıktı
Ve muhtemel doğum tarihi 13 Şubat
Yani mortim pes etmek yok degil miEvet mortim kosssssskocamaaaaan 3 günne artılar, sabitler eksilere döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?