Olabilir canımtarti pili biterken yanlis gösterir mi ?
Amin. Bayramda gideceğim inşallahBabaanne bakıyor demek ne güzel.
Yine de Allah tez vakitte kavustursun
Yok mortim pes etmemYani mortim pes etmek yok degil mi
Ay birazda cicis takilayim.
İyi geceler canımHadi ben yatanzeee iyi gecelerrr
Ol ol. Hirs yap mortim. Ben hic alinmam. Kilo vermede her sey mubahYok mortim pes etmemciciş mortim ben hiç seninle dişli rakip olamıyorum ki
Köşeyi dönerseozluycez seni desene
Hırsımdan birsey kaybetmedim mortimOl ol. Hirs yap mortim. Ben hic alinmam. Kilo vermede her sey mubah
Aynen kuzum. Ben bu akşam ne yalan söyleyeyim herseyden yiyecektim ama frenledim kendimi. Onca cabami cope atmak olurdu buHırsımdan birsey kaybetmedim mortimasayiş berkemal, cuma iftar vaktine kadar hırs hırs hırs
Donecek gibi gibisin ortim. Gec oldu zaten şimdiden iyi gecelerKöşeyi dönersegelirim önemli olan benim köşeyi dönmemem sorun o
Hoşbulduk .Eminecimmm hosgeldin..hayirli olsun canim bebisin..
Bende pazar gordugum rakamdayim onca spora ragmen. Kilo bir anda gidiyor kuzum. Moral bozmak yokBir nevi if yapıyoruz aslında Ramazanda. Ama sanırım bu beslenme şekli metama pek uygun değil gibiöyle duruyor tablo. Pek eksi göremiyorum. Ya da bilmiyorum kilo azalınca vermek zorlaşıyor
Aynen canım ya eşimin yediklerini saymayayim hiçAynen juzum. Ben bu akşam ne yalan söyleyeyim herseyden yiyecektim ama frenledim kendimi. Onca cabami cope atmak olurdu bu
O gunlerde gelecek canimAynen canım ya eşimin yediklerini saymayayim hiçfrenliyorum günlerdir kendimi herşey mezuniyet için
Yok mortim bozmuyorumBende pazar gordugum rakamdayim onca spora ragmen. Kilo bir anda gidiyor kuzum. Moral bozmak yok
Inşallah canım, hepimiz mezun olucaz inşallahO gunlerde gelecek canim
Benim de 55 ama sanki zor gibi geliyor bana.Inşallah canım, hepimiz mezun olucaz inşallahmezun olunca 2. hedefim 55
Evet tatlım yollarda, dışarıda geçti günümoyyy okudum onu da ...bugün dışardaymışsın hep ...
sabah bende 2.5 saatlik uyku ileydim ama benim son malum bugünöğlen 12 ye kadar 3 saat , akşam 1.5 saat daha .. bütün açığı kapadım
Neden zor olsun ki canımBenim de 55 ama sanki zor gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?