Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gayet iyi ersesi ... akşam tabağını gözümün önüne getirdim .
orada bir yeşillik ve yoğurt aradı gözüm .
belki ekmek kalkardı o zaman .
Kilo durumu toparladı mı ? önümüzdeki iki gün önemli , hedef için canım

Menümü yazayım
Sahur
1 dilim tbekmek salatalık domates peynir haşlama yumurta ıhlamurb
Bide 1 lokma pideye10 damla d vitamini
İftar
Ratatuy corba salata yogurt 1 hurma
Arada
kahve cay 2 adet hurma

Çorbayı anlamadım ececim , onun dışında iyi bir çorbadır diye düşünüyorum :))) ve güzel menü diyorummm

Bende şok oldum zaten bu hafta yerine gelmişlerdir kaptanım regl olacağım cumaya eksi çıkmam imkansız

Güzel locaymış burası bee
Hepsii mi geldiiii nehirimmmm :))
sınav mesajını da okudum ..hadi bakalım matı da yersin sen .

Hem nohut hem bulgur bir arada olmasa iyi olur .. hadi öğlen oldu ... akşam olmasa ..
Daha artılar gidecek ve güzel eksiler göreceğiz eflalim ... artıların olmasa amenna da .. biraz daha karbona dikkat bu şekildeki artılı haftalarda canım .
cumaya güzel rakamlar görmeliyiz .

Canım exmadon benim arkadaşım .. aus el at bana dedi bende sopamla beraber dedim:))
biraz zaman bulup daha sık gelirsen , iyi ikili olursunuz .... ben kadar arızadır :)))))

Bişey soracam. İskenderin ekmeğini yemesem üstünde de tereyağı olmasa yiyebilir miyim acep? Ya da az tereyağıyla

Bence yenir ama masıumun dediği gibi sade döner tercihi daha doğru olur canım

10 numara canom

daha önce bir halay hikayemi yazmıştım takımda coşup ayakkabım karşı masaya fırlamıştı

bence ben halay başı olmayayım

Ağlıcam ya Menümü uzun uzun yazmıştım silindi gitti. Kk mobil uygulaması kötü. Simdi bastan yazicam.

bana da oluyor , telden girmeyi sanırım en çok bu yüzden sevmiyorum . kii benim onca alıntı gidiyor bazen deliriyorum

Ausencia ruyamda tarihi bir yere gidiyorum.kitabelerde ausencia adini goruyorum..sonra sana gosteriyorum bak mitolojik bir isim diye.(oyle mi bilmiyorum anlami ne nickinin)seni gordum ama hatirlamiyorum yüzünü..

Canım efser koymuş , çok sevdiğim bir şarkının adı .. ispanyolca bir kelime , hiçlik , yokluk karşılığı ...
ama mitolojide pek havalıymış

B
Ben oynamayanı oklavayla zorla kaldırır diye düşünüyorum

ayakkabıyla

Bak rüyalara da girmeye başlamış Ausencia

burda ki en unutamadığım hikaye .... Nare83 a sabah sporu için baskı yaptığım dönemdi ... alarm çalıyoor u aus arıyor okumuş sabahın 5 buçuğunda

Galeta açıklamanı okudum yoksa 5 adet için olurdum .
bence zararsız menü .
2 lokma yufkayı da görmedim .
tabii tartı da görmediyse

nihayet halam geldi sevinsemmi yoksa onume ne ciktiysa yedigime uzulsemmi karmakarisigim

Ahhh mirjam ahhh ..halanın geldiği hafta ne kıymetli haftadır .. ne güzel eksiler gelir ..onları saçma sapan kaçamaklarla neden heba edelim değil mi ?

Diğer sorun hakkında kızlar gönül rahatlatıcı mesajlarını yazmış , bende bir sorum çıkacağını sanmam kuzum ..ve sanırım bir çoğumuzda bir çok uzuv sağdaki soldakine göre farklı ölçülerde

Güzel menü canım ... tabii ki pideyi sevmediğimi hatırlatayım şuracığa ..
ama iki gün daha bozma tartı çok güzel gelecek cumaya

yaaa canım menülerde tek gözüme batan pideler oluyor ..orda iki dlm ekmek görsem tb kepek vs.. benim pideye karşı alerjim mi var ne ?
Halanın geleceği üzere iyi geçmiş gün saraycam , darısı kalan iki güne

Öğlen tostlu geçişi sabah ve akşam karbon olmaması güzel telafi etmiş nefsim

gayeeeet güzel yine efserim ... tartı tabii ki de sevin der bu menülere ..

Eger bir dömem wc yola taş koymazsa aus hedefine az kaldı biz susaçagız verdiģimiz kilocuklar konuşacak evvel Allah.❤
O nasıl söz bırakmakta nedemek duymayayım

Ben senin metana göre o aranın çok teferratuna girmeyeceğim de , makarna yerken ekmeği , ekmek yerken makarnayı bence bırakmalısın canım ...
Sen uzun süre kısa süre açlık hepsini devirirsin evvelAllah

Selam millet..

Sahur: yumurta.6 zeytin.1 wasa.1 kk peynir.1 tk recel

Aksam:1 kase salata.4 yk kuru fasulye.avucici kadar pide..

2 gun bisey bulmam lazim yapmak icin..oruc olmayinca yine atistirmalarim baslamasin diye..

igdedali

Halan gelmiş tatlım , bence de acilen bir şey bul ..sen uygulayacağın liste olunca disiplinli oluyorsun .

Canım anne ve babana hayırlı mutlu seneler olsun evliliklerinde çok mutlu olacaklardır eminim .
acıkmana gelinceee .. .evet büyük kaçamak yok ..
ama acıkınca yoğurt , salata , meyve de yiyebilirsin .... sarmalar ilk 3 ay olmazsa olmazımız değil.
sen kafanda bu işi hallet ki , tartı seni stres yapmasın daha ilk haftalardan

Canım bir daha çağırsa da , ben sabah çıkmayacağım de bence .
Çok saygısızlık yaptığı ...
sen o saatte kalkıp yürüyüp eve gelip duş alıp , çocukları hazırlayıp işe gidiyorsun sonuçta .. 1 saat ne kadar öenmli senin için sabahın köründe

Bugun menu

Iftar
1 suda beklemis kayisi
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 avuc kiraz

2 lt su olur yatana kadar Ausencia 40 dakika ailece yürüyüş yapıldı disarda... Ahu060812

woooohuuuuuuuuuuuuuuu diyorum ada

Telefondan yazmak ne zormuş ya. Bilgisayarı alınca yazayım. Kaptaniçeme en sonunda devamsızlıktan beni kovacak. Bu ay yoğun geçti

yani gözüm üzerinde ... gelip iki lafın belini kıralım yahu ... enerjini geçir takıma ..
sende o potansiyel gırla bu hafta yoğun olabilir , tartın hedefimi tuttursun hallediriz

Bende alintini bekliyorum spora başlıycam
sen sporu bitirip duşunu almışsındır bile :)
oku , tabakları gözünün önünde canlandır , bir gün önce ne yedi düşün derken ancak oluyor saraycam

tarti pili biterken yanlis gösterir mi ?

deme yaaaa ... yok yok fazlayı yanlış gösterir , eksiyi değil

Ayyy kulağım çınladı geldim
Hatırlıyorum o rüyayı

Kız valla anlamadım 63.5 dedi .sonra 64.4. Şimdi 64.2 kafayı yedi ..çok şık tartiliyorum çok yanlış ama elimde değil

Spor partnerime gelince kendisi bina görevlisi , binaya bakıyor ve evinde çalışıyor gibi bişey anlamıyor beni ..
Ben lesile yapınca daha iyi terliyorum
Alt karın ve bacak sukilasiyor artık öyle yapicam napim

Kaptan ratatuy corba yazinca araya virgül koymalıymışım
Ratatuy bir sebze yemeĝi firinda pisen tavsiye ederim on numara
Corba ezogelindi

Hmmmm hiç duymadım bakayım canım
Mimunun asortikleri gibi olmuş :)

Pil bitmek üzereyken biraz da olsa silik gösterir sanki.
Aslında benimde yeni pil takmam lazım... etkilediğine dair çok şey okumuştum doğru kiloyu

Ben gider ... bi kitap yıllandı elimde
.. az okuyayım sahura dek

Öpüldünüz .

Şimdiden yazayım sabah girmezsem bilin ki ... yine sabah 5 e kadar oturdum ... ve bizimkileri yollar yollamaz işe ...okula ... ben

Hanımlar bu ara gelemiyorum eşimin ailesi geldi boşluk şimdi buldum menümü bırakmaya geldim.

Sahur:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 kırmızı çiğ biber
1 dilim tb ekmeği
3 gün kurusu kayısı

İftar:
1 kepçe şehriye çorbası
Izgara et
Salata
1 kase yoğurt

Sabah insanlar uyurken ben de 60 dakika yürüyüş yaptım. Ahu060812

Ödemimin sebeplerinden birisi de aşırı yorgunluk ve stresten de kaynaklı. Üst üste gelen misafirler, temizlik yemek yanında spor yapmak için zaman yaratma derken ruhen ve bedenen kendimi çok yorgun hissetmeye başladım, sanırım bu de bünyemin dengesini bozdu. Stres yapmadan sakince toparlamaya çalışıyorum artık. Ausencia

Menüm

Uyanınca:
limonlu su+3 ceviz

Kahvaltı(08:00)
2 yk yulaf kepeği+5 kiraz+ tarçın ve yoğurtla meyveli yoğurt yaptım yine
1 bardak melisa çayı

Ara yok

Öğlen(12:30)
ton balıklı salata

Ara yok

Akşam(20:00)
et döner
1 bardak ayran
1 kepçe mercimek çorba
salata

1 şekersiz türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
Su: 2,5 lt
Spor: Sabah 1 saat yürüyüş+30 dk bölgesel çalıştım. Ama akşam yemeğini geç yiyince içime sinmedi 45 dk daha yürüyüş ekledim Ausencia Daydream-

Teşekkür ederim canım ben de senin mesajı görmemişim kusura bakma
Ayy hamile olduğumu öğrenince aldibeni bir telaş kilolu hamile kaldım ne yazık ki

Ayy hamile olduğumu öğrenince aldibeni bir telaş kilolu hamile kaldım ne yazık ki
Firuzevv hamiş misin
Hocam sen bebiş istiyormuydun ?
Hoş gelmişsin bu arada ,hayırlı ramazanlar canım

Canım bizim sarmalar diete uygun olur.bi tencere lahanaya 1kaşık pirinç gider ve çiyden koyarız içine yağ da ilave etmeyiz...zaten ben ne yediysem şu bi haftada yerim sonrasında su bile içemem...3ay sonra normale dönerim bi daha...ki inşallah bu defa kolay geçer...
Kutlarım canım
Ben de üçüncüye hamileyim sanırım betahcg 65 çıktı
Ve muhtemel doğum tarihi 13 Şubat
Ayyy ne güzel eminem...tebrik ederim...istiyerek mi oldu tesadüfen mi?benimkiside 11şubat...ben pazartesi ultrasona gidicem inşallah...umarım keseyi görürüm...
ben çok şükür kilo verdim de kaldım...2kilo daha gitsr super olacaktı da bu na da şükür diyelim..

Tartılmadım kaptanım sadece tahmin ettim hepsi gelmemiştir herhalde Regl olamıyorum 3 gündür baş ağrısı karın ağrısı çekiyorum şişkinlikte var şaka gibi o yüzden tartılasım yok Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…