Gördüm aybalamBen de hamişim ablaa
canım aus top olduğu için bizi beğenmese de yeridir.. Hatun fit oldu fittttt.. Onun başladığı dönemden bu yana ben sadece 5-6 kilo verdim o ise kırkbinkere maşallah 20 kilo verdiSelam canım
Evet ortiyizben bugün oruca başladım oncesinde ilk bi kaç gün tutabildim sonra regl oldum şimdilik iyi gidiyor. Kaptaniçeme birtürlü beğendiremesekte kendimizi
Aşermicez tutucaz boğazımızı galibiyetin şevkiyle ödülümüzü yudumlayacağız inşallah ortim.ben iftarda cozurtmamak için çorbayı içip 20-30 dk ara veriyorum. Salatalık namazdır. Sonra yiyince zaten biraz doymuş hissediyorum.
Mortiler bu fikri dikkate almasın. Onlar bol bol lahmacun kebap götürebilirler
aus bazen icecekleri yazmayi unutuyorum o gun ayran vardi yaninda bu arada tatti da hala artidayim ne olacak bilmiyorumGayet iyi ersesi ... akşam tabağını gözümün önüne getirdim .
orada bir yeşillik ve yoğurt aradı gözüm .
belki ekmek kalkardı o zaman .
Kilo durumu toparladı mı ? önümüzdeki iki gün önemli , hedef için canım
Çorbayı anlamadım ececim , onun dışında iyi bir çorbadır diye düşünüyorum :))) ve güzel menü diyorummm
Hepsii mi geldiiii nehirimmmm :))
sınav mesajını da okudum ..hadi bakalım matı da yersin sen .
Hem nohut hem bulgur bir arada olmasa iyi olur .. hadi öğlen oldu ... akşam olmasa ..
Daha artılar gidecek ve güzel eksiler göreceğiz eflalim ... artıların olmasa amenna da .. biraz daha karbona dikkat bu şekildeki artılı haftalarda canım .
cumaya güzel rakamlar görmeliyiz .
Canım exmadon benim arkadaşım .. aus el at bana dedi bende sopamla beraber dedim:))
biraz zaman bulup daha sık gelirsen , iyi ikili olursunuz .... ben kadar arızadır :)))))
Bence yenir ama masıumun dediği gibi sade döner tercihi daha doğru olur canım
10 numara canom
daha önce bir halay hikayemi yazmıştım takımdacoşup ayakkabım karşı masaya fırlamıştı
bence ben halay başı olmayayım
bana da oluyor , telden girmeyi sanırım en çok bu yüzden sevmiyorum . kii benim onca alıntı gidiyor bazen deliriyorum
Canım efser koymuş , çok sevdiğim bir şarkının adı .. ispanyolca bir kelime , hiçlik , yokluk karşılığı ...
ama mitolojide pek havalıymış
ayakkabıyla
burda ki en unutamadığım hikaye ....Nare83 a sabah sporu için baskı yaptığım dönemdi ... alarm çalıyoor u aus arıyor okumuş sabahın 5 buçuğunda
Galeta açıklamanı okudum yoksa 5 adet içinolurdum .
bence zararsız menü .
2 lokma yufkayı da görmedim .
tabii tartı da görmediyse
Ahhh mirjam ahhh ..halanın geldiği hafta ne kıymetli haftadır .. ne güzel eksiler gelir ..onları saçma sapan kaçamaklarla neden heba edelim değil mi ?
Diğer sorun hakkında kızlar gönül rahatlatıcı mesajlarını yazmış , bende bir sorum çıkacağını sanmam kuzum ..ve sanırım bir çoğumuzda bir çok uzuv sağdaki soldakine göre farklı ölçülerde
Güzel menü canım ... tabii ki pideyi sevmediğimi hatırlatayım şuracığa ..
ama iki gün daha bozma tartı çok güzel gelecek cumaya
yaaa canım menülerde tek gözüme batan pideler oluyor ..orda iki dlm ekmek görsem tb kepek vs.. benim pideye karşı alerjim mi var ne ?
Halanın geleceği üzere iyi geçmiş gün saraycam , darısı kalan iki güne
Öğlen tostlu geçişi sabah ve akşam karbon olmaması güzel telafi etmiş nefsim
gayeeeet güzel yine efserim ... tartı tabii ki de sevin der bu menülere ..
Ben senin metana göre o aranın çok teferratuna girmeyeceğim de , makarna yerken ekmeği , ekmek yerken makarnayı bence bırakmalısın canım ...
Sen uzun süre kısa süre açlık hepsini devirirsin evvelAllah
Halan gelmiş tatlım , bence de acilen bir şey bul ..sen uygulayacağın liste olunca disiplinli oluyorsun .
Canım anne ve babana hayırlı mutlu seneler olsun evliliklerindeçok mutlu olacaklardır eminim .
acıkmana gelinceee .. .evet büyük kaçamak yok ..
ama acıkınca yoğurt , salata , meyve de yiyebilirsin .... sarmalar ilk 3 ay olmazsa olmazımız değil.
sen kafanda bu işi hallet ki , tartı seni stres yapmasın daha ilk haftalardan
Canım bir daha çağırsa da , ben sabah çıkmayacağım de bence .
Çok saygısızlık yaptığı ...
sen o saatte kalkıp yürüyüp eve gelip duş alıp , çocukları hazırlayıp işe gidiyorsun sonuçta .. 1 saat ne kadar öenmli senin için sabahın köründe
woooohuuuuuuuuuuuuuuu diyorum ada
yani gözüm üzerinde ... gelip iki lafın belini kıralım yahu ... enerjini geçir takıma ..
sende o potansiyel gırlabu hafta yoğun olabilir , tartın hedefimi tuttursun hallediriz
sen sporu bitirip duşunu almışsındır bile :)
oku , tabakları gözünün önünde canlandır , bir gün önce ne yedi düşünderken ancak oluyor saraycam
deme yaaaa ... yok yok fazlayı yanlış gösterir , eksiyi değil
Napan dostum ? Ne var ne yokgünaydın her nerede çılgınca diyet yapılıyorsa
bol bol eksi çıkartsin da, kafayı sıyırabilirgünaydınnnnnnnnnnn
ay benim tartı kafayı yedi
harbi farklı farklı tartıyor anlamadım ne iş
İnşallah geçersin canım canımız sağolsun tabi ki bu sene sınavlar ters zamana geldi gibi Allah affetsin ama son 1 hafta çok önemliydi mesela benim için ama oruç olduğum için çalışamadım doğru düzgün ve sınavda korkudan bildiklerimi de işaretleyemedim kafam o kadar karıştı_AYNURA_ Yahu sen ne ara hamiş oldun kız iyiki 1 haftadır yokum he
Canım tebrik ederim
Ausum sınavları sormuşsun .
Sorular ıklandı ama sonuç
Ne zaman gelir bilmiyorum . Arapça ilk sınavım gayet iyiyidi 2 . De batırmışım sanırım kafa karışık birde oruç sınav öğleden sonra , hepten karışmış benim devreler. Arapçadan kalacak gibiyim .3 ders bütü var fazla kaldıgım varsa seneye devam . Hayırlısı bakalım can saglıgı olsun ..
Hmmmm hiç duymadım bakayım canım
Mimunun asortikleri gibi olmuş :)
Pil bitmek üzereyken biraz da olsa silik gösterir sanki.
Aslında benimde yeni pil takmam lazım... etkilediğine dair çok şey okumuştum doğru kiloyu
bu sen misin masum maşallah baya baya incesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?