Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

_AYNURA_ Yahu sen ne ara hamiş oldun kız iyiki 1 haftadır yokum he

Canım tebrik ederim

Ausum sınavları sormuşsun .
Sorular ıklandı ama sonuç
Ne zaman gelir bilmiyorum . Arapça ilk sınavım gayet iyiyidi 2 . De batırmışım sanırım kafa karışık birde oruç sınav öğleden sonra , hepten karışmış benim devreler . Arapçadan kalacak gibiyim .3 ders bütü var fazla kaldıgım varsa seneye devam . Hayırlısı bakalım can saglıgı olsun ..

herkese gunaydin dunku menum

sabah
1 tane sade kahve
oglen 5 kofte 3 yk kadar bulgur pilavi
salata ve domates ile

aksam
1 kase semizoyu yemegi
1 kaseden belki fazla tavuklu havuclu yogurtlu salata

3 litre su
1 tane 7 li cay
30 dk trambolin Ahu060812 Ausencia

az yememe ragmen regl artisindan bir turlu kurtulamadim eksi gelmek bi yana ben artilarimi iki gunde temizliyemicem galiba col moralim bozuk(

Bende ramazanın başında regl oldum 3-4 gündür tutuyorum hamdolsun .
Sahuru geçiştiriyorum akşam rahat yiyorum koruyorum şimdilik ramazanda artı yok . Normalde alırımda sahur yiyince .

Hadi öpüyorum sizleri dışarda işlerim var halledip mukabekeye yetişeyim

canım aus top olduğu için bizi beğenmese de yeridir.. Hatun fit oldu fittttt.. Onun başladığı dönemden bu yana ben sadece 5-6 kilo verdim o ise kırkbinkere maşallah 20 kilo verdi
Ramazan düşündüğüm kadar bana iyi gelemdi. Geçensene süper tutmuştum: iftar tek çeşit, sahur hurma süt. Ama bu yıl yiyirumda yiyiyorum BU akşam ve yarın akşam ipleri elime alıp inşallah bir kaç yüzcük gram vermeyi planlıyorum

Sen biraz yoğunmuşsun ben bugün az bi ajanlık yapıp mortiler ne durumda bir bakayım

aus bazen icecekleri yazmayi unutuyorum o gun ayran vardi yaninda bu arada tatti da hala artidayim ne olacak bilmiyorum

Gunaydin kizlar ayyy 2 lt su icince hergun gece 4 kere kalkuyorum wc ye..uyku yalan oluyor ben bi kalkinca zor uyurum cebellesiyorun resmen uyucam diye tam uyuyorum hoop tekrar wc vucud sasirdi gündüz modunda....daha yeni uyandimmm

İnşallah geçersin canım canımız sağolsun tabi ki bu sene sınavlar ters zamana geldi gibi Allah affetsin ama son 1 hafta çok önemliydi mesela benim için ama oruç olduğum için çalışamadım doğru düzgün ve sınavda korkudan bildiklerimi de işaretleyemedim kafam o kadar karıştı

benimde.aklima.geldi mimunun yemek adlari gibi oldu.diye
Aslinda ilk bir animasyon filiminin.adında görmüştüm ratatuy u sonrada bir tarif sitesinde denedim güzel o gunden beri yapıyorum sanirim fransız yemegi garipte bir yazılışı var türkçe de ratatuy işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…