tarifini verirsin artık mortimbenimde.aklima.geldi mimunun yemek adlari gibi oldu.diye
Aslinda ilk bir animasyon filiminin.adında görmüştüm ratatuy u sonrada bir tarif sitesinde denedim güzel o gunden beri yapıyorum sanirim fransız yemegi garipte bir yazılışı var türkçe de ratatuy işte
wuhuuu cok iyi gorunuyosun masum
bu sen misin masum maşallah baya baya incesin
bu sen misin masum maşallah baya baya incesin
wuhuuu cok iyi gorunuyosun masum
Özelden verdimtarifini verirsin artık mortim
Gördüm vallahi yazcaktım fıstık gibisin maşallah
deniycem hoşuma gitti. teşekkür ederimÖzelden verdim
teşekür ederim kızlarrrrr
siyahında etkisi diyelim
ama bugün kumaş pantolonum üzerimdne düşe düşe işe geldim
kemer yeride yok
fotografta siyahın etkiside olabilir dye düşünüyorum
Maşallah masumm çok güzelsin yaa
Oruç musun canım akşam spor yapabiliyorsan bravo ben yemekten sonra anca yatıyorumgünaydın kızlar, sabah yine zor kalktım işe geç kaldım yine, yine uykusuzum, akşam spor yok 11 de uyuyacağım ,
hiçte siyahın etkisi değil masum bariz süzülmüşsün ,tebrik ederim
Maşallah masumm çok güzelsin yaa
Oruç musun canım akşam spor yapabiliyorsan bravo ben yemekten sonra anca yatıyorumbulaşıkları bile sabah toparlıyorum
Bende kuramadım akşam 10 gibi uyuyorum sahura rahat kalkıyorum sabahta ehh işte mutfağı sabah toparlıyorum ama bütün işler kalıyordün akşam iftardan sonra mutfağı toparlıyorum sırtımın ağrısından ağladım resmen,uykum yoktu ama 9,30 da yattım öyle bi uyumuşum ki, sahura rahat rahat kalktım
bu sene nedense denge düzen kuramadım,şaştı hep
dün akşam iftardan sonra mutfağı toparlıyorum sırtımın ağrısından ağladım resmen,uykum yoktu ama 9,30 da yattım öyle bi uyumuşum ki, sahura rahat rahat kalktım
bu sene nedense denge düzen kuramadım,şaştı hep
Banu seni bu kadar ince hiç görmedim ben
spor yapıyorum, dün 2 yi geçiyordu bittiğinde, duş vs. sonra sahur hazırladım. namazı bekledim, dolayısıyla yatmam 4 oluyor. saat 8.30 da zor uyandım,Oruç musun canım akşam spor yapabiliyorsan bravo ben yemekten sonra anca yatıyorumbulaşıkları bile sabah toparlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?