- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maşallah canım öyle güç mü kalır yaspor yapıyorum, dün 2 yi geçiyordu bittiğinde, duş vs. sonra sahur hazırladım. namazı bekledim, dolayısıyla yatmam 4 oluyor. saat 8.30 da zor uyandım,
çok şükür.cocukların oulda son haftası olunca okul iş ev arası mekik dokuyorum.Napan dostum ? Ne var ne yok
prenses hazretleri günaydın.iftarı yatağınıza getireydik.Günaydınlaaar
BUgün kayıplara karışmadan selam verdim şükür
Bu şeker neymiş ya
Gecmiş olsun canım......dün akşam iftardan sonra mutfağı toparlıyorum sırtımın ağrısından ağladım resmen,uykum yoktu ama 9,30 da yattım öyle bi uyumuşum ki, sahura rahat rahat kalktım
bu sene nedense denge düzen kuramadım,şaştı hep
teşekür ederimmmm cnm , ne bilim bigünde renkli giyer çekinirim
teşekürler tatlımmm
bu arada probiyotik 2. gün mutlaka wc ye çıkartıyr beni
çok rahat olmada , çıkıyorum
Nare83 hay maşallah dişinle tırnağınla söke söke attın kiloları.korumakta nasip olur inşallah.
Günaydınlaaar
BUgün kayıplara karışmadan selam verdim şükür
mimu gecen hafta ben seni yendimben geldimmm günaaaydınnn
günler çok hızlı geçiyor gerçekten hem işte hem hayatta :)
ada81 ortim sana hiç ortilik yapamıyorummm sen napıyorsunn
Bende Ramazan girdi 2 kere içtim gerginlik olur mu kiben kaç gündür kahve içmeye fırsat bulamıyorum acaba ondan mı bilmem azıkcık gerginim.
2 den bişey olmaz bence türk kahvesidir o ay şimdi bahsedince bi canım çektiii.Bende Ramazan girdi 2 kere içtim gerginlik olur mu ki
Bende kuramadım akşam 10 gibi uyuyorum sahura rahat kalkıyorum sabahta ehh işte mutfağı sabah toparlıyorum ama bütün işler kalıyor
teşekkürler eceGeçmiş olsun begüm
teşekkürler daktırımbegum75 geçmiş olsun canım.
prenses hazretleri günaydın.iftarı yatağınıza getireydik.
Gecmiş olsun canım......
Nescafe içtim sınavda zihnimi açsın diye2 den bişey olmaz bence türk kahvesidir o ay şimdi bahsedince bi canım çektiii.
aynı canım yaa sabah kafa bulanık kalkıyorum, ahunun gazoz modunda oluyorum resmen,ama gün içinde açlıyorum çok şükür
bundan sonra sana nescafe yasak artık içme kuzum o instant kahveleri bizim hedefimiz sağlıklı birey olmak.al bi frechpress filtre kahveye gec.Nescafe içtim sınavda zihnimi açsın diye
Yığınla ütü var evi de temizlemem gerek cumartesi annemleri iftara alacağım Allahtan cumartesileri Ramazanda çalışmıyorum
Geçmiş olsun canım hasta mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?