Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar wc sorunun ciha tohumuyla atlatım size tavsiye ederimhem bagırsaktaki yaralı bakterileriker için iyi olduğunu okudum.
Ben önce öyle yenildiğini filan zannetim ama yapılması gereken sütün yada yoğurdun icinde bekleyince daha faydalı tadı biraz itici ama kendi adıma söyleyeyim bana iyi geldi

teşekür ederimmmm cnm , ne bilim bigünde renkli giyer çekinirim

teşekürler tatlımmm
bu arada probiyotik 2. gün mutlaka wc ye çıkartıyr beni
çok rahat olmada , çıkıyorum

Geçen aklımdaydı unuttum ben de sormayı, çare olması çok güzel olmuş. Bir süre içinde tam bir düzene oturmasını da sağlar ve daimi kullanmana gerek kalmaz. O dert halloldu inşallah şu direnç de kırılır hedef de ardından gelir ama şimdi bile süpersin.

Bende kuramadım akşam 10 gibi uyuyorum sahura rahat kalkıyorum sabahta ehh işte mutfağı sabah toparlıyorum ama bütün işler kalıyor

aynı canım yaa sabah kafa bulanık kalkıyorum, ahunun gazoz modunda oluyorum resmen,ama gün içinde açlıyorum çok şükür

Geçmiş olsun begüm
teşekkürler ece

begum75 geçmiş olsun canım.
teşekkürler daktırım sende öpeydin doktor öpücüğüyle geçerdi hastalıklarım

prenses hazretleri günaydın.iftarı yatağınıza getireydik.

şeker yemeyince şeker gibi oluyo insan demek vayy bee

Gecmiş olsun canım......

teşekkür derim efser

2 den bişey olmaz bence türk kahvesidir o ay şimdi bahsedince bi canım çektiii.
Nescafe içtim sınavda zihnimi açsın diye
aynı canım yaa sabah kafa bulanık kalkıyorum, ahunun gazoz modunda oluyorum resmen,ama gün içinde açlıyorum çok şükür

Yığınla ütü var evi de temizlemem gerek cumartesi annemleri iftara alacağım Allahtan cumartesileri Ramazanda çalışmıyorum

Geçmiş olsun canım hasta mısın

bundan sonra sana nescafe yasak artık içme kuzum o instant kahveleri bizim hedefimiz sağlıklı birey olmak.al bi frechpress filtre kahveye gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…