Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım diyetisyen listesine uyuyorum, eksi çıktım dün artıyı atmaya başladım

Ben yine sabır diyorum irmae , bu menü ve sporla tartı gerçekten akmasa da damlayacaktır .

Hiç cız yok ... spor var .... olmaması gereken tek şey stres / gelmesi gereken tek şey hala :)

Gayet güzel menü canım .
İskender yerine dönere dönülmüş :))

İyiyim canım ... hemen her gün migren geliyor , hiç böyle olmazdı ..
Bu sene ilk kez yordu beni oruç .
Benimde halanın eli kulağında ,4-5 gün var ..wc de yok :) şişim şişşiniz , şişler modundayım

Aynen hayırlısı ve can sağlığı aebenim .
Nasip , sen çalıştın olduğu kadar .

Ramazan iyi geçiyormuş sevindim .
Çok artılı olmasında:)

Ausencia canım ekşi şeyleri yiyememeye başllyorum...yoğurt istemiyo canım...kuruyemişler çok pahalı ama kocama söyleyim de alsın...

senin hormonlar çok erken devreye girmiş herhalde canım ya da psikolojik , daha şimdiden ekşi yiyememeler falan .
hadi bakalım ...
güzel olsun her şey

Aman ersesi dur bakalım , kaçamak yesen sopa göstereceğim de listeye girer girmez ...menülerin gayet iyi ..lüften iki gün daha da karbonsuz, bakliyatsız ye ... listede girer girmez artı görmek
ramazanda güzel geçecek her şey dedin regl geldi ..o da gidiyor artık , o yüzden sen çok dikkat et ... tüm artılar gidecek yanında eksi ile .

Yarın son demiştin regl ye .. yarın ki tartı çok değişir gör bak .

baktım canım , kızartmalı olanı da var hafif olanı da

süpppeeeeeeeerrrrrrr

Günaydın hanımlar..
Normalde ilcı bırakınca 2 bilemedin üçüncü günü gelen hala resmen kayıplara karıştı gelmiyor, o gelmedikçe şişiyorum patlayacak gibiyim.

bu akşam gelecek canım inşallah , aus hala duasına çıkacak

prenses hazretleri günaydın.iftarı yatağınıza getireydik.

ama yeni kalkmadım ki 1 saat oldu

ayy bitmeyen iş yapmışlar gerçekten, resmen kısır döngü
ramazanda cumartesi çalışmaman çok iyiymiş,keşke hep olsa
hasta değilimde nil,uykusuzluk yorgunluk tam dinlenemeyince vücut biyerde isyan ediyor

6 haziran

Kahvaltı: 1 t.b ekmeğine yağsız tost, domates, salatalık

Ara: 1 dilim karpuz

Öğlen : 4 minik köfte, 1 bardak ayran, salata

Ara: Kahve şekersiz

Akşam : 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık ıspanak kavurması, 3 parça karpuz,1 kase cacık

Su: 2 litre
Toplam : 1000 kalori

ben geldimmm günaaaydınnn

günler çok hızlı geçiyor gerçekten hem işte hem hayatta :)

@ada81 ortim sana hiç ortilik yapamıyorummm sen napıyorsunn

Adayı sarıp sarmala şu iki gün ...
çok ilgiye ihtiyacı var eksilerinin

sende durumlar ne bakayım , iyice kaçak oldun ... menüde yok , ne yer ne içer mimu

mimu gecen hafta ben seni yendim

Canım diyetisyen listesine uyuyorum, eksi çıktım dün artıyı atmaya başladım
Hadi bakalım şükür , bundan sonra güzel eksilerde gelir ..

irmae ErSeSi eflalde artı 1.5 ile başlamıştı haftaya , oluyor yanii

hadi güxzeller göreyim sizi ... artıları yiyin bakayım

bundan sonra sana nescafe yasak artık içme kuzum o instant kahveleri bizim hedefimiz sağlıklı birey olmak.al bi frechpress filtre kahveye gec.
Pek içmiyordum artık türk kahvesi içiyorum şekersiz kuzum ama geçen sınav günleri 2 kere içtim sadece yoksa nescafe bitti benim için
Benimde 2 gündür hep başım ağrıyor çok şükür bugün iyi regl olayında da aynı moddayım bir türlü olamadım
ayy bitmeyen iş yapmışlar gerçekten, resmen kısır döngü
ramazanda cumartesi çalışmaman çok iyiymiş,keşke hep olsa
hasta değilimde nil,uykusuzluk yorgunluk tam dinlenemeyince vücut biyerde isyan ediyor

Evet insan yorgun düşüyorKeşke hep tatil olsaHafta sonu dinlenmeye çalış Begüşüm benim yerime de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…