Dün eşime su böreği yaptım yemedim
Ben bugünler de yeni kıyafet alıp duruyorum bayramda da giyerim diye sayılır herhaldekızlar bayramlık alıyormusunuz
Ben yine sabır diyorum irmae , bu menü ve sporla tartı gerçekten akmasa da damlayacaktır .
Hiç cız yok ... spor var .... olmaması gereken tek şey stres / gelmesi gereken tek şey hala :)
Gayet güzel menü canım .
İskender yerine dönere dönülmüş :))
İyiyim canım ... hemen her gün migren geliyor , hiç böyle olmazdı ..
Bu sene ilk kez yordu beni oruç .
Benimde halanın eli kulağında ,4-5 gün var ..wc de yok :) şişim şişşiniz , şişler modundayım
Aynen hayırlısı ve can sağlığı aebenim .
Nasip , sen çalıştın olduğu kadar .
Ramazan iyi geçiyormuş sevindim .
Çok artılı olmasında:)
senin hormonlar çok erken devreye girmiş herhalde canım ya da psikolojik , daha şimdiden ekşi yiyememeler falan .
hadi bakalım ...
güzel olsun her şey
Aman ersesi dur bakalım , kaçamak yesen sopa göstereceğim de listeye girer girmez ...menülerin gayet iyi ..lüften iki gün daha da karbonsuz, bakliyatsız ye ... listede girer girmez artı görmek
ramazanda güzel geçecek her şey dedin regl geldi ..o da gidiyor artık , o yüzden sen çok dikkat et ... tüm artılar gidecek yanında eksi ile .
Yarın son demiştin regl ye .. yarın ki tartı çok değişir gör bak .
baktım canım , kızartmalı olanı da varhafif olanı da
süpppeeeeeeeerrrrrrr
bu akşam gelecek canım inşallah , aus hala duasına çıkacak
ama yeni kalkmadım ki 1 saat oldu
senin düğün ne zamandı ,kimindi unuttum[/QUOTE]
eşimin kuzeni
5 temmuz kına
9 temmuz dügün
limoni oldugum görümcem
beni kıskanan kv
eşimin eski şeysiii
hepicigii varrr
regli i bekliyorsun gel beraber bekleyelim benimde cumaya kadar geldi geldi gelmedi hafiften kafayı yiyebilirim bu ay.Evet ben de artık bunu kabullendim stres yaptıkça hala da gelmemeye geçti sakince bekleyeceğim. Ekside 100 gram bile kardır ama stresle o da gelmez. Dün çok moralim bozuldu sabahın 05:30 unda yürüyüşe çıkıyorum ödem çayları falan hala artı diye moralim bozuktu. Dedim stresle gideceği varsa da gitmeyecek, sakince sabah yine yürüyüşümü yaptım menüler synı modda devam bunun karşılığını elbet gelecek. Ama halaya duayı eksik etmeyelim
Evet ben de artık bunu kabullendim stres yaptıkça hala da gelmemeye geçti sakince bekleyeceğim. Ekside 100 gram bile kardır ama stresle o da gelmez. Dün çok moralim bozuldu sabahın 05:30 unda yürüyüşe çıkıyorum ödem çayları falan hala artı diye moralim bozuktu. Dedim stresle gideceği varsa da gitmeyecek, sakince sabah yine yürüyüşümü yaptım menüler synı modda devam bunun karşılığını elbet gelecek. Ama halaya duayı eksik etmeyelim
eşimin kuzeni
5 temmuz kına
9 temmuz dügün
limoni oldugum görümcem
beni kıskanan kv
eşimin eski şeysiii
hepicigii varrr
Yok canım ya hazır yufkası var artık, açmaya erindimsu böreğimimaşallah ne beceriklisin sen
Hafif olani bizde kizartma anca misafir yemekleri neBen yine sabır diyorum irmae , bu menü ve sporla tartı gerçekten akmasa da damlayacaktır .
Hiç cız yok ... spor var .... olmaması gereken tek şey stres / gelmesi gereken tek şey hala :)
Gayet güzel menü canım .
İskender yerine dönere dönülmüş :))
İyiyim canım ... hemen her gün migren geliyor , hiç böyle olmazdı ..
Bu sene ilk kez yordu beni oruç .
Benimde halanın eli kulağında ,4-5 gün var ..wc de yok :) şişim şişşiniz , şişler modundayım
Aynen hayırlısı ve can sağlığı aebenim .
Nasip , sen çalıştın olduğu kadar .
Ramazan iyi geçiyormuş sevindim .
Çok artılı olmasında:)
senin hormonlar çok erken devreye girmiş herhalde canım ya da psikolojik , daha şimdiden ekşi yiyememeler falan .
hadi bakalım ...
güzel olsun her şey
Aman ersesi dur bakalım , kaçamak yesen sopa göstereceğim de listeye girer girmez ...menülerin gayet iyi ..lüften iki gün daha da karbonsuz, bakliyatsız ye ... listede girer girmez artı görmek
ramazanda güzel geçecek her şey dedin regl geldi ..o da gidiyor artık , o yüzden sen çok dikkat et ... tüm artılar gidecek yanında eksi ile .
Yarın son demiştin regl ye .. yarın ki tartı çok değişir gör bak .
baktım canım , kızartmalı olanı da varhafif olanı da
süpppeeeeeeeerrrrrrr
bu akşam gelecek canım inşallah , aus hala duasına çıkacak
ama yeni kalkmadım ki 1 saat oldu
sonuçta açabiliyosunYok canım ya hazır yufkası var artık, açmaya erindimfırınım bozuk birde ocakta pişirdim :) tabi yine haşlama işlemini yapıyorsun
Çok merak etmiştimAnaaaaaaaaaaaaaaaam dün geceden beri beni bekleyen geçmişle sahuru ederim kesin
Özledimmmmm be
Bu gün resmen kayıplardaydım ... neyse telafisi bende
Herkes iyidir umarım ...
Yemekten sonra Ramazanın ilk yürüyüşüne çıktık ... iyi geldi ne yalan söyleyeyim ... o koltuktan o koltuğa miskinlemekten çok daha dinlendirici .
Gün içinde cidden 9 kapı yaptım desem yeridir , yoğun bir gündü .
Orucumun ilk günü midem gurul gurulbugünde içli köfte deniycem, uzuuuun yıllardır yapmıyorum, bebelerden elim gitmiyordu. İnşallah beceririm
Orucumun ilk günü midem gurul gurulbugünde içli köfte deniycem, uzuuuun yıllardır yapmıyorum, bebelerden elim gitmiyordu. İnşallah beceririm
Aa olur. Zaten içini patatesli yapıyoruz biz.Harcına patates rendele mutlaka ..en mardinli bir arakadaşımdan almıştın tarfi , ik yaptığımd a da sıfır çatlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?