Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet ben de artık bunu kabullendim stres yaptıkça hala da gelmemeye geçti sakince bekleyeceğim. Ekside 100 gram bile kardır ama stresle o da gelmez. Dün çok moralim bozuldu sabahın 05:30 unda yürüyüşe çıkıyorum ödem çayları falan hala artı diye moralim bozuktu. Dedim stresle gideceği varsa da gitmeyecek, sakince sabah yine yürüyüşümü yaptım menüler synı modda devam bunun karşılığını elbet gelecek. Ama halaya duayı eksik etmeyelim

regli i bekliyorsun gel beraber bekleyelim benimde cumaya kadar geldi geldi gelmedi hafiften kafayı yiyebilirim bu ay.

Bol bol canım

yarın sabaha çok daha güzel bir enerji ile uyanacaksınnn .. yarının enerjisi ile de cumaya bomba olacak

eşimin kuzeni
5 temmuz kına
9 temmuz dügün

limoni oldugum görümcem
beni kıskanan kv
eşimin eski şeysiii
hepicigii varrr

bu düğüne en az 60 gidilir

Hafif olani bizde kizartma anca misafir yemekleri ne

Çok merak etmiştim

Orucumun ilk günü midem gurul gurul bugünde içli köfte deniycem, uzuuuun yıllardır yapmıyorum, bebelerden elim gitmiyordu. İnşallah beceririm

Harcına patates rendele mutlaka ..en mardinli bir arakadaşımdan almıştın tarfi , ik yaptığımd a da sıfır çatlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…