Valla mı diyonn bende diyorum kii kendime 48 e falan dussem ancak gider
Sağolsun sarayca bi video söyledi ama benn yapamıyorum afaganlarr basiyoo benii
Ip atlamaya devam edeyim yürüyüşde olcak yakinda..
Ahhh işte birazda jillian ablaya takilirsamdeyme keyfime..
Amaninn doğru Hatirliyon aç kalayim susuz kalayim spor yapmayayim modyndayimGeçenlerde sporu zorla yaptığını söylemişti de ondan dedim
Aldım canımbeni de benide:))
İnşallah canım hedefim o yönde :)
Bir an önce hedefe de ulaşıp aynı olsakeflal senle boy ve kilomuz ayni:))
Ben de ben dee :)))Aldım canım
kcamak sifir aus dedigim gibi.canım zaten 72.9 dun cuma ...
nasıl bir ödem artısı bu ?
sen oruçsuzken kaçamak yapmaya meyillsin de o iş listede isen olmaz .. eskisi gibi 73-74 git gel git gel ... liste sorumluluk ister bunu baştan konuştuk .
Aaaa bu aynı ben kim attı benim fotolari
Esķiler iyi bilir yeniler ibret alir sloganimiz buuuucanım zaten 72.9 dun cuma ...
nasıl bir ödem artısı bu ?
sen oruçsuzken kaçamak yapmaya meyillsin de o iş listede isen olmaz .. eskisi gibi 73-74 git gel git gel ... liste sorumluluk ister bunu baştan konuştuk .
Canım é okul kapanmıştır. Yanı sistem izin vermez not giriş yapmaya falan. Ondan demiştir . Karnelr çıkmış olabilrNefs @Dilekiyi vorones @arselka
kızlar sizler öğretmendiniz sanırım size birşey soracağım
oğlumun ortalaması 84,90 da kalmış, biliyosunuz 85,00 olunca takdir oluyoya,öğretmenlerinden sözlü notunu yükseltmesini istemiş öğretmen kabul etmiş 90 sözlü notunu 95 yapıca yetiyo diyodu ama müdür yardımcısı artık olmaz demiş, daha 2 hafta var notun değişmemesi gibi bişey söz konusu olabilir mi?
haa tamam sonuçta biz çocuğu biliyoruz he 84,90 ha 85 ne farkeder hayatında birşey değiştirmiyecek ama insan bu kadar puanla kaçırıncada üzülüyo
Kol için hareketler kaptan yayinlamisti ben favorilere eklemistim
canım şu haraket arka koldur .... hani sarkan kısım için .. bununla pazu yapıp şişmez kollar , şekillenir .
Pilates bantı ile de şu 2. haraket ...
Eki Görüntüle 1994205 pilates çemberi bir de ...
ben kol için bunları yapıyorum ... cm olarak çok fark etti.
Hoşbulduk canımFiruzevv hamiş misin
Hocam sen bebiş istiyormuydun ?
Hoş gelmişsin bu arada ,hayırlı ramazanlar canım
Amin canım kolay gelsin benide bir halsizlik bastı hemen ilacımı aldım sanırım kan şekerim yükseldiherkesler iftarda sanırım
allah kabul etsin oruçlarıNizi. ...
evet geldim ,çok yoğundu zaten beynim patladı bugün baktım kv var bi kahve faslı yaptık gittiler...
çocukları yedirdim
şimdi yıkayıp yatırcam
ütü çamaşır işine basliycam
çok açım, bi an önce sabah olsun
Canım metobolizmayı yiyerek uyandırırsın bence yemeyerek hata etmişsinBugünki yediklerimi yazayım.
Sabah ve öğlen yiyemedim maalesef.
Akşama doğru
1 kase yayla çorbası
et haşlama
Su: 2 litre
Spor: bugün yapamadım. Birazdan callanetics yapacam.
Eşim dün istediğim yediğim ekmegi degil unonun tam buğday ekmegini almış o da yuvarlak yapılmış dilimlemiş köy ekmegi gibi inşallah ölcüler şaşmaz ben ince uzun bir dilim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?