Sahurda iki dilim ekmek hakkım vardı ondan bir dilim yedimçok büyük dilimleri ikiye böl cnm
Amin canım kolay gelsin benide bir halsizlik bastı hemen ilacımı aldım sanırım kan şekerim yükseldi
Senin iftar sabaha desene
Aynen öyle zannediyorsun iyecegimiz iki kaşıkAynen cnm benim iftar sabah
bi kahve içerim birazdan bastırır biraz açlığımı, sabah tavada yumurta yapmayı düşünüyorum bende
acıkınca kahvaltıda dünyayı yiycem sanıyorum, ama azcık yiyince doyuyorum
1 tabak yesil fasulye yazdim ama 1 tabak bile yiyemedim doydumAynen öyle zannediyorsun iyecegimiz iki kaşıkbende simdi öyleyim
Yarım saat ara verince daha hiç yemek istemiyorsun ama bugün benim kan şekerimde bir oynama var yemek istedim ilacımı aldım hemen1 tabak yesil fasulye yazdim ama 1 tabak bile yiyemedim doydum)
Rahatsızdım ya biraz. Yiyemedim. Midem bulandı sürekli. Anca akşama düzelebildim. Yarın telafi ederimCanım metobolizmayı yiyerek uyandırırsın bence yemeyerek hata etmişsin
Tamam tatlım :) teşekkür ederimrica ederim canım, ilk etapta 15-20 dk dayanabiliyor insan, hemen pes etme olur mu, birde az yapsan bile ısınma ve soğuma hareketlerini mutlaka yap, sonra ertesi gün yerinden kalkamıyorsun, tecrübeyle sabittir.
Yok canım tesadüf değil istiyorduk .Canım bizim sarmalar diete uygun olur.bi tencere lahanaya 1kaşık pirinç gider ve çiyden koyarız içine yağ da ilave etmeyiz...zaten ben ne yediysem şu bi haftada yerim sonrasında su bile içemem...3ay sonra normale dönerim bi daha...ki inşallah bu defa kolay geçer...
Ayyy ne güzel eminem...tebrik ederim...istiyerek mi oldu tesadüfen mi?benimkiside 11şubat...ben pazartesi ultrasona gidicem inşallah...umarım keseyi görürüm...
ben çok şükür kilo verdim de kaldım...2kilo daha gitsr super olacaktı da bu na da şükür diyelim..
Geçmiş olsun canım...Rahatsızdım ya biraz. Yiyemedim. Midem bulandı sürekli. Anca akşama düzelebildim. Yarın telafi ederim
Estağfurullah kuzum :) müsait olunca atarsıncanım benim kafam yerinde değil valla kusura bakma
bende spor özledimmm hem yoğun hem yorgunummm kuzumm yaaa eksiler çok galibaaaa
mesela şu an öğle ne yiyeceğim diye paniğimmm :)
Aaaa bu aynı ben kim attı benim fotolari
Afiyet olsun canım...
Geçmiş olsun regl öncesi demii başka birşey değilRahatsızdım ya biraz. Yiyemedim. Midem bulandı sürekli. Anca akşama düzelebildim. Yarın telafi ederim
Afiyet olsun canım tatliyi sevmedim amaEşimin telinden girdim menümü yazıp kaçayımnetim yok malum
Sahur
1bardak süt
Birkaç ceviz badem fındık
4 kayısı 4 erik 1 şeftali
İftar
1 kepçe şehriye çorbası
Bir parça tavuk
Yoğurtlu semizotu ve çoban salatası
1 küçük parça az şekerli kadayıflı muhallebi
Ara
Karışık bitki çayı
Gece
7 otlu çay
Su: 2 lt. Olur
Spor: gece mutlaka yapıcam yazarım
Ausencia ecemavi Sarayca Efser
Sahurda 3 dilim ekmek cok degil mi canim onun yerine ceviz yesen daha iyi olmaz mi ?Selam kızlar ben geldim
Dünkü menümü paylaşamadım ikisinide yazayımAusencia
Dün
Sahur
2 haşlanmış yumurta (marketten aldım bimin yumurtasından bile küçük çıktı kazıkçılar)
1 dilim peynir
3 dilim ekmek
yarım domates
beyaz çay
Alabildiğince su
İftar
2 adet köfte
1 dilim ekmek
bol salata
Su: 1 surahiden fazla ama litresini bilmiyorum
Spor: yok
Bugün
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2-3 dal çeçil peynir
2 dilim ekmek
beyaz çay
yarım domates
İftar
1 tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su: 7 bardak etti henüz
Spor: dans 25 dk, egzersiz 30 dk
2 dilim o 3 e basmışım kalbime iniyordu kızSahurda 3 dilim ekmek cok degil mi canim onun yerine ceviz yesen daha iyi olmaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?