Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnn

Az önce tartıda güzel bir sonuç gördüm yarin görmeyi hedefledigim bir sonuctu. Sevindim.
Süper ..bugün proteine ağırlık verirsen yarına da azalır...5 ten sonra birşey yeme oruç değilsen Can'ım..

Ausencia canım daha kilolar yazılmadı liste yok ortada..neden Canını sıkıyorsun şimdiden..üstelik Ramazan her bünyeye kilo verdirmez..sonuçta yenmemesi gereken saatlerde yemek yeniyor..bu süreçte geçici olarak biraz daha esnek olunmalı bana göre..

Alıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.

herkese günaydın .

Umarım emeklerin karşılığının alındığı bir cuma olur yarın .
Ne deneyebilirim daha aus, açlık sınırında diyet yaptım verdiğim 700 gr anca. O yemeye daha fazla vermem gerekirdi. Ne deniyecegimi şaşırdım bende. Üstelik benim ilaç yüzünden zor kilo verdiğim ortada bu benim elimde olan bir şey değil. Ben birincilik getirecek kadar kiloyu aç kalsam da şu şartlarda veremem maalesef benim elimde değil bu. Listeyi zora sokacaksam beni çıkarabilirsin, liste dışı devam ederim.

Ayrıca artılarım gitmeye başladı demiştim maalesef hepsi gitmedi daha üzgünüm

Can'ım bugün çok dikkat et gerekirse akşam yemek yeme...bol su iç birde...(tabi oruç değilsen bilmiyorum)oruçsanda sahuru çooook hafif geçirebilirsin..telafi edilebilir..

Can'ım bugün çok dikkat et gerekirse akşam yemek yeme...bol su iç birde...(tabi oruç değilsen bilmiyorum)oruçsanda sahuru çooook hafif geçirebilirsin..telafi edilebilir..
Canım sahurda çok az yiyorum, akşama da taze fasulye yiyicem. Bir dün içli köfte yedim o da listede vardı yumurta kadardı
Sahurda mantarlı omlet, 1 dilim ekmek, 3 zeytin, 3 hurma yedim. Genelde böyle yiyorum

Antidepresan kullanırken kilo alımını engellemek için dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmek ve egzersiz yapmak çok önemlidir. Ancak bir grup olgu için de kilo artışı, antidepresan tedavinin yalın ama önüne geçilemez bir yan etkisidir. Bu kişilerde, kalori kısıtlaması ve egzersiz ile telafi edilemeyecek şekilde ön planda olan kilo artışı, antidepresanın birinci planda yer almasından kaynaklanır. Bu durumda yapılacak olan ısrarcı davranmamak, önceliği depresyonun tedavisine vermektir.

Böyle yazıyor Osman müftüoğlu. Her yerde böyle yazıyor nerdeyse. Benimde moral iyice sıfır oldu. Ben boşa kürek çekiyorum bu gidişle ilaçları bırakıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…