Günaydınnnn
Az önce tartıda güzel bir sonuç gördümyarin görmeyi hedefledigim bir sonuctu. Sevindim.
Günaydınnnn
Az önce tartıda güzel bir sonuç gördümyarin görmeyi hedefledigim bir sonuctu. Sevindim.
10 kilo bu kadar mı fark eder..süper..Çok iyi canım koyacaksın tabi ki bunlar insanı motive eder bunun için yapıyoruz diyetiBak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş serüvenim
Eki Görüntüle 2006222
Ben zaten artık o kiloya düşmem en fazla 52 yani yüzüm çok çöküyorbelin incecikk, ne güzellll maşallahh
50 kiloyu düşüenemiyorum yaaaa
ben 58 olsam kafi
boyun kaç senin ?
Sağol canım evet o kadar fark etti sporla zayıfladım belki etkisi vardır10 kilo bu kadar mı fark eder..süper..
Ben zaten artık o kiloya düşmem en fazla 52 yani yüzüm çok çöküyor1.57 canım boy benim boyum kısa
Ben oradan yırtıyorum biraz..belki o yüzden kilomu daha az sanıyor herkes..bende 1,62 cnm çok uzun degilimmm
Olsun canım inan 5 cm bile farkediyorbende 1,62 cnm çok uzun degilimmm
Ben oradan yırtıyorum biraz..belki o yüzden kilomu daha az sanıyor herkes..
Çok güzel fark var
Vayy seninde çok güzel farkÇok iyi canım koyacaksın tabi ki bunlar insanı motive eder bunun için yapıyoruz diyetiBak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş serüvenim
Eki Görüntüle 2006222
cok iyi goruyosun canimKizlar gunaydinnn
Son halimi avatar resmi yaptim..bakin zayif miyim azciktisort vucuda oturmuyor soyleyeyim de :))))
Nego dünkü menüne yorum yazdım , ondan öncekine de ... mercimekli içli köfteli menü ?
senin artıların iki gün önce gitmişti , öyle yazmıştın ..şimdi artılar gitmiyor demişsin .... geri gelmişler aslında gitmemişler değil.
o köftelerle normal .
liste bi çok daha motive edecek diye listeye girip , ramazanda böyle 100 gr da gitse razıyım demek olmaz eflal .
Madem olmuyor bu dönem farklı bir şey deneyeceksin .
çok canım sıkıldı şu an .
ben hiç 1. lik hayali , derece hayali kurmayayım takım için artık ...
ErSeSi seninle de dün artıları konuştuk bugün cookie yazıyorsun . zaten artılarla cebelleşiyorsun , canım sıkıldı yedim olmaz ?
Ne deneyebilirim daha aus, açlık sınırında diyet yaptım verdiğim 700 gr anca. O yemeye daha fazla vermem gerekirdi. Ne deniyecegimi şaşırdım bende. Üstelik benim ilaç yüzünden zor kilo verdiğim ortada bu benim elimde olan bir şey değil. Ben birincilik getirecek kadar kiloyu aç kalsam da şu şartlarda veremem maalesef benim elimde değil bu. Listeyi zora sokacaksam beni çıkarabilirsin, liste dışı devam ederim.Alıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.
herkese günaydın .
Umarım emeklerin karşılığının alındığı bir cuma olur yarın .
Ayyyy kızlar ne güzel motive ettiniz cuma öncesicok iyi goruyosun canim
cok iyi fark var canim
Ayrıca artılarım gitmeye başladı demiştim maalesef hepsi gitmedi daha üzgünümNe deneyebilirim daha aus, açlık sınırında diyet yaptım verdiğim 700 gr anca. O yemeye daha fazla vermem gerekirdi. Ne deniyecegimi şaşırdım bende. Üstelik benim ilaç yüzünden zor kilo verdiğim ortada bu benim elimde olan bir şey değil. Ben birincilik getirecek kadar kiloyu aç kalsam da şu şartlarda veremem maalesef benim elimde değil bu. Listeyi zora sokacaksam beni çıkarabilirsin, liste dışı devam ederim.
Can'ım bugün çok dikkat et gerekirse akşam yemek yeme...bol su iç birde...(tabi oruç değilsen bilmiyorum)oruçsanda sahuru çooook hafif geçirebilirsin..telafi edilebilir..Ne deneyebilirim daha aus, açlık sınırında diyet yaptım verdiğim 700 gr anca. O yemeye daha fazla vermem gerekirdi. Ne deniyecegimi şaşırdım bende. Üstelik benim ilaç yüzünden zor kilo verdiğim ortada bu benim elimde olan bir şey değil. Ben birincilik getirecek kadar kiloyu aç kalsam da şu şartlarda veremem maalesef benim elimde değil bu. Listeyi zora sokacaksam beni çıkarabilirsin, liste dışı devam ederim.
Canım sahurda çok az yiyorum, akşama da taze fasulye yiyicem. Bir dün içli köfte yedim o da listede vardıCan'ım bugün çok dikkat et gerekirse akşam yemek yeme...bol su iç birde...(tabi oruç değilsen bilmiyorum)oruçsanda sahuru çooook hafif geçirebilirsin..telafi edilebilir..
evet bugün protein ağırlıklı menüm. :)Süper ..bugün proteine ağırlık verirsen yarına da azalır...5 ten sonra birşey yeme oruç değilsen Can'ım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?