Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masumm çok güzel olmuşsun valla helal olsun.
Sen çok emek veriyorsun hem aç kalıp hem spor çok yapıyorsun..
Sonuç mükemmel olmuş.

görmemiş bi kilo vermiş habire foto eklemiş gibi oldum
Koyacannn tabii insan motive oluyor. Hem de başkalarına güzel örnek oluyorsun
Sorun üst bölgede ama zayıflayınca ilk bacaklardan gidiyor
Ahhh ahhh benimde tam tersi yüzüm kaşık kadar basenler fabrika kepcesi mübarek
Çok iyi canım koyacaksın tabi ki bunlar insanı motive eder bunun için yapıyoruz diyeti Bak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş serüvenim

Eki Görüntüle 2006222
Anammm sende mükemmel olmuşsun maşallah maşallah

resmen erimişsin

Alıntılarım vardı , sonra yazarım ....şimdi keyfim yok.

herkese günaydın .

Umarım emeklerin karşılığının alındığı bir cuma olur yarın .

hayırdır kaptanım

ya bu müdür neyin peşinde hep böyle uzağa taşınmazki işyeri resmen çile çektiriyor,zaten uzaktı işyerin,yemek konusunda belki daha iyi olur kuzum gönlünü ferah tut
siz bi yer araştırsanız, müdürden önce davranın :)

Çok iyi canım koyacaksın tabi ki bunlar insanı motive eder bunun için yapıyoruz diyeti Bak buda benim 60 kilodan 50 kiloya düşüş serüvenim

Eki Görüntüle 2006222

kuzum süper görünüyosun

Antidepresan belli bir süre kullanılması gereken bir ilaç..öncesinde bırakırsan tedavin yarım kalmış olmaz mı?yazı doğru önceliğin tedavin olmalı...

eflal , antideprasanı bıraksan ? çok etkiler mi seni ?

kh alımı kilo vermeyi çok engelliyor
belki abzılarına abartı gelsede ben bakliyat dahil kh yemiyorum
yedigim 3-4 sunta 2 etimek oluyor

pilav, makarna , bulgur, bakliyat yemiyprum cnm
bence sen bırak o listeleri ve kenine protein agırlıklı bir diyet uygulaa bak göreceksin verceksin kilo
burdaki çogu insan şahit veremezsem ben ve ada veremezdik, didin tırnak geldik buralara

beni de say beni deee... ausun sopaları ve katı kuralları olmasa gerçekten gr. veremez 78 lerde bırakırdım... o yüzden Allah razı olsun Ausencia

hata edersin,bu hataya düşme lütfen
kan hapı kilo aldırır,antidepresan kilo aldırır her iki hapıda uzun süre kullandım,dengeni kurduktan sonra kesinlikle kilo almıyorsun,40 kilo ecenin dediği gibi beyin obezliğini yenmeliyiz ve spor,hareket için her fırsatı değerlendirmeliyiz

antidepresan tedavin bittikten sonra,daha hırsla sarılırsın spora diyete

Antidepresan belli bir süre kullanılması gereken bir ilaç..öncesinde bırakırsan tedavin yarım kalmış olmaz mı?yazı doğru önceliğin tedavin olmalı...
6 ay oldu başlayalı ,bu sürede kilo aldırdığı için ilaçlarım değişti, alışma süresi falan daha tedaviye yeni cevap vermeye başladım. Bir iki yıl kullanmak lazım
Etkiler canım ilaç bile anca etki ediyor, sinirlerim çok yıprandı tek başıma baş edemiyorum.
Dediğin gibi yapıcam mecburen. Gerekirse ekmeği keserim tamamen. Patates bulgur da yemem. Ramazan geçsin diyetisyene gidicem. O zaman tahlil yapılır, belki engel olan başka bir şey vardır. Prolaktin hormonunu etkilermis antidepresanlar, o da adet düzensizliği kilo artışı yaparmış. Benimki de düzensizlesti zaten.

aus bugun ogle yemegi ile gunu bitiyorum

hafifte yedim. bir daha olmaz soz

Evet şu an almıyorum yaptığım diyet koruma diyeti gibi oldu. Veremiyorum da. Spor yapmak için elim kalkmıyor, uyuşuk yaptı beni. Her gün dip köşe temizleyen ben inan yerimden kalkıp yemek yapmaya eriniyorum. Tedavim ne zaman biter ki. Sen ne kadar kullandın?

masumun dediği gibi karbonhidrat alımını kısıtla mümkün olduğunca hemde
ekmek,makarna,pilav,hamur işi yeme,insana başta zor geliyoda sonra öyle bir küçülüyoki miden sen bile şaşırıyosun

birde sana tavsiyem facebook un varsa orda bir grup var 2.beynimiz:bağırsaklarımız diye
burda probiyotik,kombiyotik yemenin bağırsak florasını onardığı bununda pek çok hastalığa çare olduğuyla ilgili bilgiler veriliyor,mutlaka incele

senin kadar değildi 1 sene kullandım ve iykide kullanmışım resmen hayata döndüm

Tamam canım. Biliyorum o sayfayı. Bırakmıştım takibi. Yeniden bakarım sağol

Sağol canım geçen sene ki halim o bu sene biraz daha topluyum 52-53 arasındayım çünkü

Bugün gidip sözleşme imzalayacakmış daha yeni haberim oluyor ki buraya tam alışmıştım yolu da ayarlamıştım şimdi çok daha ters oldu bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…