Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlaçları doktoruna danışmadan kesinlikle bırakma. Antidepresanlar ağrı kesici gibi değil. Kafamıza göre bırakınca ciddi sıkıntılar oluşturabilir. Ve kilo vermeye engel değildir. Sadece bazı ilaçlar beyinde iştah kontrol merkezini uyardığından iştah açıklığı durumu olabilir Nego . Kendini ilaçlardan kilo veremeyiyorum diye şartlandırırsan beyin buna inanır ve gerçekten kilo veremezsin. Ki kaldı ki her hafta 1 kilonun üstünde vereceğiz diye birşey yok. Gayet iyi gidiyorsun. Sadece diyetinde ufak değişikliklerle karbon pro oranlarına dikkat ederek devam etmelisin. He bi de kullandığın ilaçların yan etkisini minimuma düşürmek için bol bol su içmek gerekiyor. Bu neredeyse bütün ilaçlar için böyledir. Aynen devam

Formasyon kaydı için okula gitmem gerekiyor. Anam bi belge listesi var sanki üniversitenin altın anahtarını verecekler. Çııkıp onları toparlayıp yetiştirebilirsem teslim edecem. Bugün spor yapmama da gerek kalmayacak sanırım. Her bir belge kampüsün bir köşesinden alınıyor. Hepsine yürüyerek gidecem. Resmen Cumhuriyet üniversitesi bile zayıfla hareket et yavru ceylan diyor bana

Canim uzulme once saglik ilaclardan dolayi boyle olabilir... kan ilacini bi aldim deli gibi istahim acildi bu psikolojik falan degil elinden olmadan gelisiyor... ilaclarin senin icin onemliyse once ilaclarina devam et ama ilacsiz devam edebilirsen sen bilirsin once saglik

müdürle konuşsanız olmazmı yani iş hayatını çileye çeviriyo adam size,diğer çalışanlar bişey demiyomu?

Sağol canım. Su olayını bilmiyordum, attırırım tabi ki. Şartladım kendimi galiba doğru. Çok stres yapıyorum

Kolay gelsin

Devam edicem mecburum canım sağol

Haklisin ama masum ilacla istah artisi degisik bisey ben kan ilacinda yasadim yok engel olamıyorsun ... belki herkeste ayni etkiyi gostermiyor olabilir ama bende yapti... belki eflalimde depresan ilaclari ile anca bu kadar engel olabiliyordur....

Sağol canım. Su olayını bilmiyordum, attırırım tabi ki. Şartladım kendimi galiba doğru. Çok stres yapıyorum
Açılın ben psikoloğum gibi oldu biraz ama durum bu Zaman zaman çoğu insanın ihtiyaç duyduğu ilaçlar. Öncelik tabii ki tedavinin. Ama bu demek değildir ki kilo veremezsin. Motivasyonunu yüksek tut ve hareket etmeye çalış. Kk da ki diyet başarı öykülerini okurken hep aynı cümlenin geçtiğine dikkat etmiştim. Hemen herkes "kilo vereceğime inandım. Zayıflayacam dedim ve zayıfladım" diyor. Bu beyini kandırma meselesini düşünmek lazım. Zayıflayamıyoruma inandığımız an beyin buna göre hareket ediyor. Bugünden itibaren protein+sebze ağırlıklı beslenmeye başla. 1 hafta karbonu minimum düzeyde tut. Bi de önümüzdeki cuma bakalım neler konuşuyor olacaz

Tamam bir hafta dediğin gibi deniyim, inşallah işe yarar. En güzeli tahlil yaptırıp diyetisyene gitmek.

Nego canım arkadaşlar yazmışlar sağ olsunlar...
Benimde tavsiyem lütfen enerjini düşürme.
Şu beynimizin etrafa yaydığı sinyaller çok önemli...
Şükredecek bir çok şeyimiz var eminim seninde var..
Önemli olan sağlığın huzurun sonrası zaten kendiliğinden gelir.
En güzel günler daha yaşanmamış olanlardır

Haklisin ama masum ilacla istah artisi degisik bisey ben kan ilacinda yasadim yok engel olamıyorsun ... belki herkeste ayni etkiyi gostermiyor olabilir ama bende yapti... belki eflalimde depresan ilaclari ile anca bu kadar engel olabiliyordur....

sanmıyorum ben o listede var diye yiyor bence Nego

aynennnn ayaklarımda 37 idi , şimdi bol geliyor ayakkabılarım hep
Benim 40 kiloya düşmem lazım o vakit. Palet gibiler benimkiler maşallahları var
Bu arada gerçekten orantılı zayıflamışsın. Demek ki kas eritmiyorsun. Doğru yoldasın. Cuma öncesi çok güzel motivasyon oldu bizlere de. Tebrik ederim canım

sanmıyorum ben o listede var diye yiyor bence Nego
Yok canım listede var tamam ama iştahım çok açık. Hep regl döneminde ki gibi iştahım açık. Büyük bir mücadele veriyorum yememek için. Kaç gündür evde baklava var elim titriyor görünce ama tabi ki yemedim, o kadar zor tutuyorum ki kendimi

sizleri sıkmadımsa ne mutlu bana
siz isteyin ben hep eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…