Senin pozitifliginden bende istiyorum ya , şöyle en yüksek dozdan :)Nego canım arkadaşlar yazmışlar sağ olsunlar...
Benimde tavsiyem lütfen enerjini düşürme.
Şu beynimizin etrafa yaydığı sinyaller çok önemli...
Şükredecek bir çok şeyimiz var eminim seninde var..
Önemli olan sağlığın huzurun sonrası zaten kendiliğinden gelir.
En güzel günler daha yaşanmamış olanlardır
Geçmiş olsun canım"Bekledim de gelmedin" halasına bir de hastalık eklendi. Sabah bir yutkunamama ile uyandım baktım sesim falan da çıkmıyor. İlacım vs vardı hazırda hemen başladım neyse ki ama artık bitsin şu hafta lütfen..
Elbette once inanmak ama herkeste her ilac ayni tepkiyi vermiyor farkli bunyelere sahibiz.... bende inanıyorum cook istiyorum zayiflamayi aksi takdirde burada niye zaman harcayayim sohbet edebilecegimiz bir suru topik var....Açılın ben psikoloğum gibi oldu biraz ama durum buZaman zaman çoğu insanın ihtiyaç duyduğu ilaçlar. Öncelik tabii ki tedavinin. Ama bu demek değildir ki kilo veremezsin. Motivasyonunu yüksek tut ve hareket etmeye çalış. Kk da ki diyet başarı öykülerini okurken hep aynı cümlenin geçtiğine dikkat etmiştim. Hemen herkes "kilo vereceğime inandım. Zayıflayacam dedim ve zayıfladım" diyor. Bu beyini kandırma meselesini düşünmek lazım. Zayıflayamıyoruma inandığımız an beyin buna göre hareket ediyor. Bugünden itibaren protein+sebze ağırlıklı beslenmeye başla. 1 hafta karbonu minimum düzeyde tut. Bi de önümüzdeki cuma bakalım neler konuşuyor olacaz
Aynen öyle canımElbette once inanmak ama herkeste her ilac ayni tepkiyi vermiyor farkli bunyelere sahibiz.... bende inanıyorum cook istiyorum zayiflamayi aksi takdirde burada niye zaman harcayayim sohbet edebilecegimiz bir suru topik var....
Mesala begumun bunyesinde kan ilaci istah acmamis ben 4 gun kullandim ne oluyoruzzzz dedim doyma hissi bi anda gitti ne kadar beynime yemiyecem yemiyecem desenizde ipin ucu kaciyor.... bence bu tarz ilac kullananlar normal insanlar icin bi yogurtla gecistiremiyorlar.. herkesin bunyesi farkli ... tabiii bu demek degil karbona saldirmak arada oluyor iste...
Yok canım listede var tamam ama iştahım çok açık. Hep regl döneminde ki gibi iştahım açık. Büyük bir mücadele veriyorum yememek için. Kaç gündür evde baklava var elim titriyor görünce ama tabi ki yemedim, o kadar zor tutuyorum ki kendimi
Ay geçmiş olsun canım. Soğan kaynatıp içsene hala için"Bekledim de gelmedin" halasına bir de hastalık eklendi. Sabah bir yutkunamama ile uyandım baktım sesim falan da çıkmıyor. İlacım vs vardı hazırda hemen başladım neyse ki ama artık bitsin şu hafta lütfen..
Bir tavsiyede daha bulunup sonra kaçacam. Kitap okuyor musun bilmiyorum ama o açlık krizlerine çok iyi geliyor. Başka bişeylerle meşgul olmuş olursun hem. aklıma 2 sene önce diyet yaparkenki halim geldi. O dönem okuyordum. Ev arkadaşlarımın ikisi de 45 kilo yiyip yiyip kilo alamayanlardan. Neyse bunlar bir kilo baklava almışlar. birkaç dilim yiyip odalarına çekildiler. Baktım ki engel olamayacam kendime. Baklavalarla aşk yaşıyoruz resmen uzaktan uzağa. Allah affetsin bütün baklavaların üstüne deterjan dökmüştüm. Ondan sonra eve almamaları gerektiğini anladılarYok canım listede var tamam ama iştahım çok açık. Hep regl döneminde ki gibi iştahım açık. Büyük bir mücadele veriyorum yememek için. Kaç gündür evde baklava var elim titriyor görünce ama tabi ki yemedim, o kadar zor tutuyorum ki kendimi
İlk başta bende kilo verdim, mide bulantısı iştahsızlık yaptı. Sonra tamamen tersi oldu.hımmm... anladım cnm yaaaaaa, bilemedim ki ne yapsak
amaa yapabilir cnm tabiki iştah , ama benim bi aradaşımz ayıflamak için başlamıştı antidepresana ve bende artık en son çare başlamayı düşünmüştüm ilk bi 5 kilo vereyim diye
Burası da depo olarak çok sıkıntılı ürünlerimiz su içinde kaldı kuzum böyle de devam edecek o yüzden oda haklı bir yerde ama gerçekten çok bahtsızızmüdürle konuşsanız olmazmı yani iş hayatını çileye çeviriyo adam size,diğer çalışanlar bişey demiyomu?
A ha ha iyi yapmışsınBir tavsiyede daha bulunup sonra kaçacam. Kitap okuyor musun bilmiyorum ama o açlık krizlerine çok iyi geliyor. Başka bişeylerle meşgul olmuş olursun hem. aklıma 2 sene önce diyet yaparkenki halim geldi. O dönem okuyordum. Ev arkadaşlarımın ikisi de 45 kilo yiyip yiyip kilo alamayanlardan. Neyse bunlar bir kilo baklava almışlar. birkaç dilim yiyip odalarına çekildiler. Baktım ki engel olamayacam kendime. Baklavalarla aşk yaşıyoruz resmen uzaktan uzağa. Allah affetsin bütün baklavaların üstüne deterjan dökmüştüm. Ondan sonra eve almamaları gerektiğini anladılar
Sahurda aramıza katılmış bir adet eflal :)
Iftarına gözlerim pörtledi ...
Zaten çorba mercimek , bir de bulgurlu içli köfte ... bi de biz içini patatesle yapatız demiştin ...
Arıyorum arıyorum diyete uygun yanını bulamıyorum .
He bi kaçarı var ... bunları yiyipte kilo veriyorsan ne mutlu sana ,bana ,takıma canım ....
Tabii kiii , mezuniyetten koruma güzellerine terfi var ... locadan izliyosunuz
Elbette once inanmak ama herkeste her ilac ayni tepkiyi vermiyor farkli bunyelere sahibiz.... bende inanıyorum cook istiyorum zayiflamayi aksi takdirde burada niye zaman harcayayim sohbet edebilecegimiz bir suru topik var....
Mesala begumun bunyesinde kan ilaci istah acmamis ben 4 gun kullandim ne oluyoruzzzz dedim doyma hissi bi anda gitti ne kadar beynime yemiyecem yemiyecem desenizde ipin ucu kaciyor.... bence bu tarz ilac kullananlar normal insanlar gibi bi yogurtla gecistiremiyorlar.. herkesin bunyesi farkli ... tabiii bu demek degil karbona saldirmak arada oluyor iste...
Burası da depo olarak çok sıkıntılı ürünlerimiz su içinde kaldı kuzum böyle de devam edecek o yüzden oda haklı bir yerde ama gerçekten çok bahtsızızGittiğimiz yerde belki diğer firmayla birleşip yemek dışarıdan aldırabilir mişiz aç kalmayız tabi çünkü bizim buranın erkekleri açlığa dayanamaz o konuda şüphem yok
Yok kuzu ya ama yemeyince asabi olabilirimada ben açlık etkisini görmiyim diye gece yatmadan önce alıyodum ilacımı o bi etken olabilir,hiç gündüz kullanmadım ilacı
birde şu var özellikle öğleden sonra acayip açık bir iştahım var, hatırlarsan yemeyince titreyip ceviz ekmek yerdim
allam yareppim aklı fikri yemekte bu kızın
İlk başta bende kilo verdim, mide bulantısı iştahsızlık yaptı. Sonra tamamen tersi oldu.
Hatirliyorum herkese soyle derdin nasil dayaniyorsunuz acikmiyormusunuz ???ada ben açlık etkisini görmiyim diye gece yatmadan önce alıyodum ilacımı o bi etken olabilir,hiç gündüz kullanmadım ilacı
birde şu var özellikle öğleden sonra acayip açık bir iştahım var, hatırlarsan yemeyince titreyip ceviz ekmek yerdim
allam yareppim aklı fikri yemekte bu kızın
Nefs canım evet aynı vucut tipimiz.ölçüleri alalım bak oranı göreceksin sen benden zayfsın lakin oran olarak bende böyleyim.
mimu88 ben bu hafta halama odaklandım biraz gerginim oyüzden kendimi diyete veremiyorum.benim için sıkıntılı bi süreç.
irmae canım ya cok gecmiş olsun .
eşimde nerdeyse 2 haftadır bogaz agrısından şikayetçi onunki alerjik onu anladım ne zaman teravih e gitse oluyor.ya cami halılarından yada karşılıklı açılan camlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?