Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzu ya ama yemeyince asabi olabilirim Yol canımı sıkıyor sadece aslında daha da uzadı otobüsle rahat 45 dakika ya buradan 20 dakikaya gidiyordumEltimden uzaklaşıyorum iyice o iyi de

45 dakika mınill o zaman müdüründen rica et akşam çıkış saatini biraz öne çeksin,yada kışın öyle yapsın çekilirmi bu çile
eltin çok üzülecek
açken biz biz değiliz

Hatirliyorum herkese soyle derdin nasil dayaniyorsunuz acikmiyormusunuz ???
Bende ramazan sonrasi gece olayini deniyecem..

Nego ben antidepresana karşıyım

neden daktırımbende kullandım resmen hayata döndüm kendime geldim

Son düzenleme:
45 dakika mınill o zaman müdüründen rica et akşam çıkış saatini biraz öne çeksin,yada kışın öyle yapsın çekilirmi bu çile
eltin çok üzülecek
açken biz biz değiliz

Bakalım ne olacak durum Yine alerjim tutmasın da geçen sefer ki gibi stresten

Açken kendimden geçtiğim doğrudur

Sorma ya kahrolacak kendini zincirlemese bari kapıya gitme diye

Selamlar ben geldim Bu hafta çok katılamadım , sonra yazarım sebeplerini ..
Ama telafi edicem haftaya

Kısaca baktım geçmişe:

Daydream- Ablam seni bir kere daha da görmüştüm.. Süpersin gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun Yaptığın sporlar kendini gösteriyor

@masumm Değişim muhteşem

nehirnil111 Canıım değişimin süper, ne güzel olmuşsun

Nego Fotoğraflara baktım, çok fit güzel bir anne gördüm Evlatlarında çok tatlılar

Bakalım ne olacak durum Yine alerjim tutmasın da geçen sefer ki gibi stresten

Açken kendimden geçtiğim doğrudur

Sorma ya kahrolacak kendini zincirlemese bari kapıya gitme diye
ayy evet sen alerjik olmuştun baya sıkıntıu çekmiştin inşallah gittiniz yer burayı aratmazda kötü etkilenmezsin
bende yorulunca çok sinirli oluyorum
yaa belki eltinde taşınır sana yakın olmak içinyoksa kurdeşen falan döker stresten

Sağol canım :)

Sağol canım benim

İnşallah bu sefer sallamamaya çalışacağım vücudum yerse

Bende böyle plan yaparım o plan bozulur bir aksilik çıkar ya canavara dönüşüyorum

Olabilir bak şimdi üzüldüm

Geçmiş olsun canım no panik no stres

Sağol canım
Ay geçmiş olsun canım. Soğan kaynatıp içsene hala için
Sağol canım..
Soğanı nasıl böyle üçe dörde bölüp direkt kaynatıp mı içeceğim?

Benim de alerjik misafirlerden sigara içenler var, bizim evde sigara içilmez ama balkonda içtikleri dahi rahatsız ediyor beni. Ama bu sefer sesimde de tizlenme ve çatallaşıp çınlamaya dönme var. Ses telleri iltihabı çok oluyor bende çocukluk dönemimden beri onun için şimdi soğuk buhara başladım ama kesmezse artık antibiyotiğe geçmem lazım olacak. Geçen yıl ben de teravihe giderken kendi seccademi götürsem de alerji yapıyordu o yüzden evden devam ediyorum ben de, çok geçmiş olsun eşine de. Ramazanda hasta olmak çok üzüyor beni

Evet canım kabuğu ile kaynatacaksın

Nego begum75 bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapacagım.sizle paylaşırım.
irmae bende dedim eşime sen kendi seccadeni götür diye ama sanırm o kalabalık ortam bile alerjisini tetikliyor.kendileri çok hassas yapılıdır öyle diyor.
sende beyaz tenlimisin.

Buğday benim ten rengim de otoimmün bir hastalığım var benim ondan dolayı çok düşük durumdayım.

Nego tamam onu deneyeyim ben de çok teşekkür ederim:)

Daydream- çok teşekkür ederim..

Bi polikistik over hastası olarak uzun sure sogan kurunu yaptim... ibrahim saracoglunun tarifine aynen uygulamak lazim yani kaynama suresi demlenme suresi cook onemli bire bir yapilmasi gerekiyormus aksi takdirde fayda alamazsiniz diyor.... canim saracoglunun sitesinden oku bire bir yap ben cok faydasını gormustummm cocugun olmaz tedavi olman gerekiyor demisti doktor adetlerim cook duzensizdi 21 gun bu kuru yaptim sonra tedavisiz supriz hamileyim tabii rabbim nasip etti ama soganin sifasina inanirim....

Kesinlikle tavsiye ederim...

yok listeden gir çık yapılmıyor hemen . kurallar gereği de öyle , Baharın emeğine binayen de öyle .. hepiniz için veri giriliyor sonuçta.

Bu haftada ki kilo artışını listende tercihli olanları hep karbona çevirdiğin için gördün .

İlaçların etkisi olsa geçtiğimiz haftalarda da olurdu . İlaç sadece beyni etkiler .İştah açar , açabilir ... açılan iştaha karşı dur diyecek olan sizsiniz .

Haftada 1 kilodan fazlasını beklerken sen , 600-700 gr ı beğenmezken ; sana gayet iyi diyende benim eflalim ... yani hedef koyarım vs ... ama kimseye niye 1 kg vermedi diye henüz çıkışmadım .

Sen bana göre artıların varken dün bile bile lades dedin ... bende toparlanman için bu uyarıları yapmak zorundayım .
Silkeneceğiz ki başarı gelsin ..
Esneklikle ancak 1 ileri 2 geri gidilir ki ... o zaman burada saatlerimizi harcamaya ne hacet değil mi

Sen önümüzdeki 17-18 gün içinde şimdiden umutsuz yazmıştın ... ramazan böyle geçse razıyım diye ...

Ben bu umutsuzluğu sevmiyorum ... burda niye varız ? kızlar bu liste bende şu etkiyi yaptı , nerde eksiğim fazlam var deriz , düzeltiriz diye varız ...

hadi bakalım .... Senin konun üzerinden ilerledi mevzu da , burada uyarılmak ve uyarmak için varız , bunu aklımızdan çıkarmayalım ... ben senin mercimek çorbası üzerine patatesli içli köfteni fazla bulduğumu yazacağım diye burdayım sonuçta ... he o mesajıma da dip not ekledim ayrıca , bunları yiyip verebiliyorsa bünyen amenna ... benim kimsenin lokmasında gözüm yok .... ama evet listede bu takımın bir oyuncusu isek ; veremiyorsak değişiklik yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…