Yok kuzu ya ama yemeyince asabi olabilirimYol canımı sıkıyor sadece aslında daha da uzadı otobüsle rahat 45 dakika ya buradan 20 dakikaya gidiyordum Eltimden uzaklaşıyorum iyice o iyi de
Hatirliyorum herkese soyle derdin nasil dayaniyorsunuz acikmiyormusunuz ???
Bende ramazan sonrasi gece olayini deniyecem..
45 dakika mınill o zaman müdüründen rica et akşam çıkış saatini biraz öne çeksin,yada kışın öyle yapsın çekilirmi bu çile
eltin çok üzülecek
açken biz biz değiliz
Baktırmadım hiç. Aile de şeker geçmişi var amasende insülin varmıydı ?
ayy evet sen alerjik olmuştun baya sıkıntıu çekmiştinBakalım ne olacak durumYine alerjim tutmasın da geçen sefer ki gibi stresten
Açken kendimden geçtiğim doğrudur
Sorma ya kahrolacak kendini zincirlemese bari kapıya gitme diye
Sağol canım :)Selamlar ben geldimBu hafta çok katılamadım , sonra yazarım sebeplerini ..
Ama telafi edicem haftaya
Kısaca baktım geçmişe:
Daydream- Ablam seni bir kere daha da görmüştüm.. Süpersin gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun Yaptığın sporlar kendini gösteriyor
@masumm Değişim muhteşem
nehirnil111 Canıım değişimin süper, ne güzel olmuşsun
Nego Fotoğraflara baktım, çok fit güzel bir anne gördüm Evlatlarında çok tatlılar
Sağol canım benimSelamlar ben geldimBu hafta çok katılamadım , sonra yazarım sebeplerini ..
Ama telafi edicem haftaya
Kısaca baktım geçmişe:
Daydream- Ablam seni bir kere daha da görmüştüm.. Süpersin gerçekten kilonu hiç göstermiyorsun Yaptığın sporlar kendini gösteriyor
@masumm Değişim muhteşem
nehirnil111 Canıım değişimin süper, ne güzel olmuşsun
Nego Fotoğraflara baktım, çok fit güzel bir anne gördüm Evlatlarında çok tatlılar
ayy evet sen alerjik olmuştun baya sıkıntıu çekmiştininşallah gittiniz yer burayı aratmazda kötü etkilenmezsin
bende yorulunca çok sinirli oluyorum
yaa belki eltinde taşınır sana yakın olmak içinyoksa kurdeşen falan döker stresten
Onsuz basedemedim maalesef daktırım :) neden karşısın?
Geçmiş olsun canımno panik no stres
Sağol canım..Ay geçmiş olsun canım. Soğan kaynatıp içsene hala için
@Nefs canım evet aynı vucut tipimiz.ölçüleri alalım bak oranı göreceksin sen benden zayfsın lakin oran olarak bende böyleyim.
@mimu88 ben bu hafta halama odaklandım biraz gerginim oyüzden kendimi diyete veremiyorum.benim için sıkıntılı bi süreç.
irmae canım ya cok gecmiş olsun .
eşimde nerdeyse 2 haftadır bogaz agrısından şikayetçi onunki alerjik onu anladım ne zaman teravih e gitse oluyor.ya cami halılarından yada karşılıklı açılan camlardan.
Evet canım kabuğu ile kaynatacaksınSağol canım
Sağol canım..
Soğanı nasıl böyle üçe dörde bölüp direkt kaynatıp mı içeceğim?
Benim de alerjik misafirlerden sigara içenler var, bizim evde sigara içilmez ama balkonda içtikleri dahi rahatsız ediyor beni. Ama bu sefer sesimde de tizlenme ve çatallaşıp çınlamaya dönme var. Ses telleri iltihabı çok oluyor bende çocukluk dönemimden beri onun için şimdi soğuk buhara başladım ama kesmezse artık antibiyotiğe geçmem lazım olacak. Geçen yıl ben de teravihe giderken kendi seccademi götürsem de alerji yapıyordu o yüzden evden devam ediyorum ben de, çok geçmiş olsun eşine de. Ramazanda hasta olmak çok üzüyor beni
Buğday benim ten rengim de otoimmün bir hastalığım var benim ondan dolayı çok düşük durumdayım.
Bi polikistik over hastası olarak uzun sure sogan kurunu yaptim... ibrahim saracoglunun tarifine aynen uygulamak lazim yani kaynama suresi demlenme suresi cook onemli bire bir yapilmasi gerekiyormus aksi takdirde fayda alamazsiniz diyor.... canim saracoglunun sitesinden oku bire bir yap ben cok faydasını gormustummm cocugun olmaz tedavi olman gerekiyor demisti doktor adetlerim cook duzensizdi 21 gun bu kuru yaptim sonra tedavisiz supriz hamileyim tabii rabbim nasip etti ama soganin sifasina inanirim....Sağol canım
Sağol canım..
Soğanı nasıl böyle üçe dörde bölüp direkt kaynatıp mı içeceğim?
Benim de alerjik misafirlerden sigara içenler var, bizim evde sigara içilmez ama balkonda içtikleri dahi rahatsız ediyor beni. Ama bu sefer sesimde de tizlenme ve çatallaşıp çınlamaya dönme var. Ses telleri iltihabı çok oluyor bende çocukluk dönemimden beri onun için şimdi soğuk buhara başladım ama kesmezse artık antibiyotiğe geçmem lazım olacak. Geçen yıl ben de teravihe giderken kendi seccademi götürsem de alerji yapıyordu o yüzden evden devam ediyorum ben de, çok geçmiş olsun eşine de. Ramazanda hasta olmak çok üzüyor beni
Ne deneyebilirim daha aus, açlık sınırında diyet yaptım verdiğim 700 gr anca. O yemeye daha fazla vermem gerekirdi. Ne deniyecegimi şaşırdım bende. Üstelik benim ilaç yüzünden zor kilo verdiğim ortada bu benim elimde olan bir şey değil. Ben birincilik getirecek kadar kiloyu aç kalsam da şu şartlarda veremem maalesef benim elimde değil bu. Listeyi zora sokacaksam beni çıkarabilirsin, liste dışı devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?