Kacirdigim yerleri izliyorum sagolasin
özellikle 31. dk da 32.dk yı bi seyredin vakti olan hepsini izlesin
Tamam ben ne dersen uyarım sorun yokyok listeden gir çık yapılmıyor hemen . kurallar gereği de öyle , Baharın emeğine binayen de öyle .. hepiniz için veri giriliyor sonuçta.
Bu haftada ki kilo artışını listende tercihli olanları hep karbona çevirdiğin için gördün .
İlaçların etkisi olsa geçtiğimiz haftalarda da olurdu . İlaç sadece beyni etkiler .İştah açar , açabilir ... açılan iştaha karşı dur diyecek olan sizsiniz .
Haftada 1 kilodan fazlasını beklerken sen , 600-700 gr ı beğenmezken ; sana gayet iyi diyende benim eflalim ... yani hedef koyarım vs ... ama kimseye niye 1 kg vermedi diye henüz çıkışmadım .
Sen bana göre artıların varken dün bile bile lades dedin ... bende toparlanman için bu uyarıları yapmak zorundayım .
Silkeneceğiz ki başarı gelsin ..
Esneklikle ancak 1 ileri 2 geri gidilir ki ... o zaman burada saatlerimizi harcamaya ne hacet değil mi
Sen önümüzdeki 17-18 gün içinde şimdiden umutsuz yazmıştın ... ramazan böyle geçse razıyım diye ...
Ben bu umutsuzluğu sevmiyorum ... burda niye varız ? kızlar bu liste bende şu etkiyi yaptı , nerde eksiğim fazlam var deriz , düzeltiriz diye varız ...
hadi bakalım .... Senin konun üzerinden ilerledi mevzu da , burada uyarılmak ve uyarmak için varız , bunu aklımızdan çıkarmayalım ... ben senin mercimek çorbası üzerine patatesli içli köfteni fazla bulduğumu yazacağım diye burdayım sonuçta ... he o mesajıma da dip not ekledim ayrıca , bunları yiyip verebiliyorsa bünyen amenna ... benim kimsenin lokmasında gözüm yok .... ama evet listede bu takımın bir oyuncusu isek ; veremiyorsak değişiklik yapacağız
Bugun niye kilo bildirimi yapılıyor ayyy cuma degilmiydi ben anlamadimBugün kilo bildirimi yapacaklar , iftardan önce istedikleri saatte ..ister burdan ister özelden bildirimlerini yapabilirler .
Çalışan ve oruç tutan arkadaşlarda her ihtimale karşı bu akşam iftardan önce bir tartılsın ... ola ki yarın yetişememe durumları olur yine bugünü baz alırız ..
Hadi ben çıktım , iftardan sonra menü yorumlamaya gelirim
yarin müsait olamayacaklar bugün yapıyor sanırımBugun niye kilo bildirimi yapılıyor ayyy cuma degilmiydi ben anlamadim
Ramazana has bir durum adacim..Bugun niye kilo bildirimi yapılıyor ayyy cuma degilmiydi ben anlamadim
Hiimm tamam o zaman yarin biraz daha eksi cikarimda bi gun bi gun mantığı bendekiRamazana has bir durum adacim..
Orti durumlar nasil asayiş berkemal mi ?ben yarın normal saat de bildirebileceğim nasipse haftaya yine devam :)
Hayriş sporlarını yazarken beni etiketle ben topiğin nam-ı diyar spor kaptanıyım ve sen farkında olmasanda ben seni listeye ekledim düzenli spor yaptığın için.Reglin bizzat kendisi. Hemen her ay 2 gün mide bulantısıyla gelir sağolsun. Toparladım çok şükür.
Spor bildirimimi yapayım: 1 saat callanetics yapıldı. Su 3 litre oldu
kız masum benim ayaklarda küçüldü papuçlar arkadan şakkıdı şakkıdı napacam bilmem.aynennnn ayaklarımda 37 idi , şimdi bol geliyor ayakkabılarım hep
özellikle 31. dk da 32.dk yı bi seyredin vakti olan hepsini izlesin
uyukluyorum hemsomSarayca nerelerdesin hemsommm
Bende koltugum bi o tarafina yatiyom bi bu tarafina ne kadar abuk sabul haber varsa hepsini okudum cook aciktim bugun yaaaa ...uyukluyorum hemsom
Kaptanim ben biseyi merak ediyom niye bu kadar veri tutuluyor yani kilo veren veriyor kutlama alkis mezuniyet belgesi tamam guduleme icin sonra kilo alip gelen icin teee eskiye donup bakmak niyee ??? Yani niye bu kadar veri toplaniyor... sunu anlarim diskalifiye olmus kisiye 3 ay ceza tamam kurallara uymamis falan filon... ama 3 ay sonra geri gelmis sifirdan güzelce niye baslamak icin teeee eski kilosuna bakiliyor hangi takimdan ayrilmis neden gerekli ???hiimm bide yuzdeler bolunuyor falan niyeee ???yok listeden gir çık yapılmıyor hemen . kurallar gereği de öyle , Baharın emeğine binayen de öyle .. hepiniz için veri giriliyor sonuçta.
Bu haftada ki kilo artışını listende tercihli olanları hep karbona çevirdiğin için gördün .
İlaçların etkisi olsa geçtiğimiz haftalarda da olurdu . İlaç sadece beyni etkiler .İştah açar , açabilir ... açılan iştaha karşı dur diyecek olan sizsiniz .
Haftada 1 kilodan fazlasını beklerken sen , 600-700 gr ı beğenmezken ; sana gayet iyi diyende benim eflalim ... yani hedef koyarım vs ... ama kimseye niye 1 kg vermedi diye henüz çıkışmadım .
Sen bana göre artıların varken dün bile bile lades dedin ... bende toparlanman için bu uyarıları yapmak zorundayım .
Silkeneceğiz ki başarı gelsin ..
Esneklikle ancak 1 ileri 2 geri gidilir ki ... o zaman burada saatlerimizi harcamaya ne hacet değil mi
Sen önümüzdeki 17-18 gün içinde şimdiden umutsuz yazmıştın ... ramazan böyle geçse razıyım diye ...
Ben bu umutsuzluğu sevmiyorum ... burda niye varız ? kızlar bu liste bende şu etkiyi yaptı , nerde eksiğim fazlam var deriz , düzeltiriz diye varız ...
hadi bakalım .... Senin konun üzerinden ilerledi mevzu da , burada uyarılmak ve uyarmak için varız , bunu aklımızdan çıkarmayalım ... ben senin mercimek çorbası üzerine patatesli içli köfteni fazla bulduğumu yazacağım diye burdayım sonuçta ... he o mesajıma da dip not ekledim ayrıca , bunları yiyip verebiliyorsa bünyen amenna ... benim kimsenin lokmasında gözüm yok .... ama evet listede bu takımın bir oyuncusu isek ; veremiyorsak değişiklik yapacağız
Sen düğünde kaymak gibi elbise giyecen onu düşün canımşirkettee parti var
simit
bal
kaymak peynir
Sen düğünde kaymak gibi elbise giyecen onu düşün canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?