Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün kilo bildirimi yapacaklar , iftardan önce istedikleri saatte ..ister burdan ister özelden bildirimlerini yapabilirler .

Çalışan ve oruç tutan arkadaşlarda her ihtimale karşı bu akşam iftardan önce bir tartılsın ... ola ki yarın yetişememe durumları olur yine bugünü baz alırız ..

Hadi ben çıktım , iftardan sonra menü yorumlamaya gelirim

Tamam ben ne dersen uyarım sorun yok

Bugun niye kilo bildirimi yapılıyor ayyy cuma degilmiydi ben anlamadim

Reglin bizzat kendisi. Hemen her ay 2 gün mide bulantısıyla gelir sağolsun. Toparladım çok şükür.
Spor bildirimimi yapayım: 1 saat callanetics yapıldı. Su 3 litre oldu
Hayriş sporlarını yazarken beni etiketle ben topiğin nam-ı diyar spor kaptanıyım ve sen farkında olmasanda ben seni listeye ekledim düzenli spor yaptığın için. birinci sayfada puanlama yazıyor ger gün dakikana göre puan alıyorsun cuma dereceler açıklanıyor.haberin olsun diye şettim
aynennnn ayaklarımda 37 idi , şimdi bol geliyor ayakkabılarım hep
kız masum benim ayaklarda küçüldü papuçlar arkadan şakkıdı şakkıdı napacam bilmem.

Selam kızlar naparsınız.ben bugün de orta dereceli halsizim ama yapacak işimde çok.kuluçkadaki tavuğumun altındaki kağıdı değiştireyim civcivler çıkmadan diye yanına gittim ilk cik sesini duydum.yarına mısır patlağı gibi çıkarlar Allah ın izniyle.oruç oruç çocuklara yemek hazırlamak çoz zoruma gidiyor ya bi ptesi olsada gitseler yaz okuluna

Kaptanim ben biseyi merak ediyom niye bu kadar veri tutuluyor yani kilo veren veriyor kutlama alkis mezuniyet belgesi tamam guduleme icin sonra kilo alip gelen icin teee eskiye donup bakmak niyee ??? Yani niye bu kadar veri toplaniyor... sunu anlarim diskalifiye olmus kisiye 3 ay ceza tamam kurallara uymamis falan filon... ama 3 ay sonra geri gelmis sifirdan güzelce niye baslamak icin teeee eski kilosuna bakiliyor hangi takimdan ayrilmis neden gerekli ???hiimm bide yuzdeler bolunuyor falan niyeee ???

Suna benziyor 4 yanlis bir dogruyu goturuyor yaaa zaten ben dogruyu zorla yapmisim bide yanlislarimla gitmesi hep bana sacma gelmistir... bide yuzdeler bolununce bu aklima geliyor ))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…