Kıymalı patates çok lezizdir afiyet olsun canım kıymasından bol koydurursun olmadıyarın yemekte
kıymalı patetes yemegi var
aslında yarım tabak kadar yesem mi ?
bilemedim , çünkü pek seçenegim yok
haşlama gibi birşey oda zaten kırtmadan yapılıyor
Kaptanım benim hepten ters ya bu akşam iftara davetliyim gitmeden tartılmaya çalışacağım yarın bana annemler geliyor yemek yaparken ne ara tartılacağım hiç bilemiyorumBugün kilo bildirimi yapacaklar , iftardan önce istedikleri saatte ..ister burdan ister özelden bildirimlerini yapabilirler .
Çalışan ve oruç tutan arkadaşlarda her ihtimale karşı bu akşam iftardan önce bir tartılsın ... ola ki yarın yetişememe durumları olur yine bugünü baz alırız ..
Hadi ben çıktım , iftardan sonra menü yorumlamaya gelirim
Kaptanım benim hepten ters ya bu akşam iftara davetliyim gitmeden tartılmaya çalışacağım yarın bana annemler geliyor yemek yaparken ne ara tartılacağım hiç bilemiyorumRegliyim karnım davul o daha fena
ay maşallah yaaaaaaa
dua edelim su kaybı olmasın ama buhafta oruca wc alıştı biraz onunda etkisi var birde ciha kullandım tabi onuda unutmayayım
Orti durumlar nasil asayiş berkemal mi ?))
Tebrik ederim canım maşallah harikaValla bende böyleyim
ee sabah tartıl regli isen
Tebrik ederim canım maşallah harika
Yeminle beni regli de vurdu he hala kafam oruç şeyindeAynen öyle hay aklında bin yaşa ya
Anaaaaammm bu ne yaaaaaa yok artikkkk
Bende de asayis berkamel eksilerimde hergun gram gram gidiyor yarini bende heyecanla bekliyirummmberkemal giibii gözüküyor bakalım yarın neler olacak çok heyecanlıyımmm :) sende durumlar nasıl
Metebolizmama güveniyorum doğru beslenirsem cevabını cabuk alacagını biliyorummetabolizman iyi çalışıyor sanırım efser mşallah diyelim
Sirtimizi listeyi sana dayiyalimmmm
90 dan 80 sizlerle kapışacam artık
Sağol hemşom bende sevindirikten yüzdemi hesaplıyamadım dahaAnaaaaammm bu ne yaaaaaa yok artikkkk
Tebrikler alkislar isliklar nazarliklar masalllah diyelim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?