Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyle yaninda sönük kalacagiz takimlar arasi transfer teklifleri yagar kiz sana bize gel birinci yap bizi diyeeee
Ben takımımı hiçbir koşulda bırakmam ne teklif ederseler etsinler ....
Birde kötü örnek olurum spor yapmıyorum diye kapı dışarı atarlar beni..... beni ancak @Ausenciya yola getirir....

listemi yazarken tebrikte arada kaynadi:))

menum
sabah
sade kahve
ogle bi kase sebze corbasi
izgara gogus
ara
filtre kahve

aksam birsey yemeyecegim sabah tarti bildirimi yapacagim

1 tane 7 li cay
evde yesil cay icilecek
3 litre olur su
spor yapinca yazarim

Ersesi neden kahvaltı yapmiyorsun sen ?

Canım zaten yan etkiler herkeste görülmez. Dediğine katılıyorum kesinlikle. Sadece kontrol altına alınabilir. 2 yıl önce diyet yaparken anemi ve depresyon tedavisi görüyordum. İştahım açıktı gerçekten gözüm dönüyordu. Sürekli salatalık yedim mesela yeme isteğinin önüne geçemeyine. Ama 20 kiloya yakın verdim 4-5 ayda. Demem o ki malesef bu ilaçlar iştah açıyor. Ne kadar kontrol altında tutarsak o kadar iyi

Yaw seninle orti olmak varmisss orti halleder deyip yan gel yattt ohhhh )) Ausencia bana sopayi gosterecek ne yapayim boyle orti herkesin başınaaaaa

Ortimin hakkını yemeyeyim o da calıştı bu hafta o da azmetti birde mortilere cevap yetiştirdi daha bakon konuşması yapacak hazırlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…