Sirtimizi listeyi sana dayiyalimmmm
super tebrik ederim canim
Oyle yaninda sönük kalacagiz takimlar arasi transfer teklifleri yagar kiz sana bize gel birinci yap bizi diyeeeeBenim verdiğim kiloları kendi aranızda bölüşün artık
Canııım çok güzel sonuç alıyorsun tebrik ederim hep böyle gider inşallah
Ben takımımı hiçbir koşulda bırakmam ne teklif ederseler etsinler ....Oyle yaninda sönük kalacagiz takimlar arasi transfer teklifleri yagar kiz sana bize gel birinci yap bizi diyeeee
Amin canım darısı sıze hepberaber olsunCanııım çok güzel sonuç alıyorsun tebrik ederim hep böyle gider inşallah
Tebrik ederim abla süper sonuçMetebolizmama güveniyorum doğru beslenirsem cevabını cabuk alacagını biliyorum
Sagol canım benimTebrik ederim abla süper sonuç
listemi yazarken tebrikte arada kaynadi:))
menum
sabah
sade kahve
ogle bi kase sebze corbasi
izgara gogus
ara
filtre kahve
aksam birsey yemeyecegim sabah tarti bildirimi yapacagim
1 tane 7 li cay
evde yesil cay icilecek
3 litre olur su
spor yapinca yazarim
Canım zaten yan etkiler herkeste görülmez. Dediğine katılıyorum kesinlikle. Sadece kontrol altına alınabilir. 2 yıl önce diyet yaparken anemi ve depresyon tedavisi görüyordum. İştahım açıktı gerçekten gözüm dönüyordu. Sürekli salatalık yedim mesela yeme isteğinin önüne geçemeyine. Ama 20 kiloya yakın verdim 4-5 ayda. Demem o ki malesef bu ilaçlar iştah açıyor. Ne kadar kontrol altında tutarsak o kadar iyiElbette once inanmak ama herkeste her ilac ayni tepkiyi vermiyor farkli bunyelere sahibiz.... bende inanıyorum cook istiyorum zayiflamayi aksi takdirde burada niye zaman harcayayim sohbet edebilecegimiz bir suru topik var....
Mesala begumun bunyesinde kan ilaci istah acmamis ben 4 gun kullandim ne oluyoruzzzz dedim doyma hissi bi anda gitti ne kadar beynime yemiyecem yemiyecem desenizde ipin ucu kaciyor.... bence bu tarz ilac kullananlar normal insanlar gibi bi yogurtla gecistiremiyorlar.. herkesin bunyesi farkli ... tabiii bu demek degil karbona saldirmak arada oluyor iste...
:)))))Efser
Bide bana mortim olalım diyo .
Tebrikler canım.insallah en kısa zamanda 70leri 60lari gorursun
Tek korkum su kaybı ramazanın ortalarında sonra çıkması mühtemel bu gün suyumu çok güzel içecegim
Yaw seninle orti olmak varmisss orti halleder deyip yan gel yattt ohhhhBenim ortim müjdeyi duymadı@_SARAYCA_
Yaw seninle orti olmak varmisss orti halleder deyip yan gel yattt ohhhh)) Ausencia bana sopayi gosterecek ne yapayim boyle orti herkesin başınaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?