Ayy ne guzel benimki iftara 2 saat kala gelmistiiiCanlarim ballarim regl oldum yasasin cok sevindimcok şükür orucum da bozulmadı.
Yatsi icin gittim bide ne goreyim. Canim biliyorsun biraz şüphem vardi. Ondan cok sevindimAyy ne guzel benimki iftara 2 saat kala gelmistiii((
Yatsi icin gittim bide ne goreyim. Canim biliyorsun biraz şüphem vardi. Ondan cok sevindim
ÖnceDaydream- ... nehirnil111 ve Nare83 un fotolarına kocaman bir alkış
Hülya ile çok benziyoruz , boy hariçbanuyu zaten bol bol görüyorum nehir güzelim sende ki 10 değil 20 kg gitmiş gibi maşallah
Sabahın günaydını benden olsun, nasılsınız unuttunuz di mi beni :) ben sizi unutmadım. Neler yapıyorsunuz kilo vermeler nasıl gidiyor, olumlu olumsuz gelişmeler neler (inşallah olumsuz yoktur). Bu arada geç olucak ama hayırlı ramazanlarözledim sizi. Ama henüz geri dönme planım yok malesef. Kilo alıyorum bi de çooookk kolay bi şekilde ramazan bi geçsin ondan sonra belki yeni bi sayfa açarım. Herkese selamlar :)
Buarsı ısınmaya başladı yakındır gelir sıcaklar bugün burala pek gelemdim kaşlastırma resimlerini gördüm süpersinyazlıkları çıkartayım dedim ,bitim dışarı kış kıyamet canım istemedi
bi ev sil supurrr yapayım dedim ki, baktım isim 11-12 gibi biter dedim Banu boşver ödem toplama sabah tartıl var,liste var
uzattım ayağımı oturuyorum...
ama açlıktan baş ağrım var,sizin iftara yakın halleriniz gibiyim keyifsiz ve bitkin
Efser sarayca mortiler tebrikler
Efser knu görünce ki ben
 bu liste için
Morti olduğumuzu hatırlayınca ben
Yaaa ne yaptınız acımadınız saydin bacım görüyormusun olanları
Civanpercemi iseyaradı mı
Sagol canım yarın inşallah size güzel bir sonucla burda olursunuz
Günaydınnnn
Az önce tartıda güzel bir sonuç gördümyarin görmeyi hedefledigim bir sonuctu. Sevindim.
beni de say beni deee... ausun sopaları ve katı kuralları olmasa gerçekten gr. veremez 78 lerde bırakırdım... o yüzden Allah razı olsunAusencia
aus bugun ogle yemegi ile gunu bitiyorum
hafifte yedim. bir daha olmaz soz
"Bekledim de gelmedin" halasına bir de hastalık eklendi. Sabah bir yutkunamama ile uyandım baktım sesim falan da çıkmıyor. İlacım vs vardı hazırda hemen başladım neyse ki ama artık bitsin şu hafta lütfen..
Tamam ben ne dersen uyarım sorun yok
Bugun niye kilo bildirimi yapılıyor ayyy cuma degilmiydi ben anlamadim
ee sabah tartıl regli isen
Ben takımımı hiçbir koşulda bırakmam ne teklif ederseler etsinler ....
Birde kötü örnek olurum spor yapmıyorum diye kapı dışarı atarlar beni.....beni ancak @Ausenciya yola getirir....
Buarsı ısınmaya başladı yakındır gelir sıcaklar bugün burala pek gelemdim kaşlastırma resimlerini gördüm süpersin
Darısı başınıza ben onu reglim düzelsin diye içiyorum şuana kadar tık yok @masumm önerdi bakalım
Sagol canım yarın inşallah size güzel bir sonucla burda olursunuz
domates,salatalık kırmızı biber yeşil biber doğrayıp götüreyim iş yerine üzerine ceviz , ve kaşar peyniri bir kase ev yoğurdu ohh süper
patateste nişastasi ile sarılıp
karbonhidrat değeri ile arkamdan el sallasın
ahahahahahahha patatesle kavga ediyorum
Bende kilomu bildireyim. Ortiler persembe bildirmis olur
Gecen hafta 62.4
Bu hafta
Eki Görüntüle 2006384
Ay ben bugün kötüyüm
Hastanın olcam ne , bacaklarım hamlamis , üşüyorum da
Hep açlıktan ölüyor bunlar , tartı hakkımı vermezse utansın ben napim
Canlarim ballarim regl oldum yasasin cok sevindimcok şükür orucum da bozulmadı.
Gidip yatayım eşim gelmedi henüz
Koltukta surunene kadar , kıvrılıp uyuyim az. Umarım kapıda kalmaz mr.iskolik
Sabah umarım tartı güler
Wawww buyuk kapisma olur
Darısı banaCanlarim ballarim regl oldum yasasin cok sevindimcok şükür orucum da bozulmadı.
Aynen supersiniz kızlarÖnceDaydream- ... nehirnil111 ve Nare83 un fotolarına kocaman bir alkış
Hülya ile çok benziyoruz , boy hariçbanuyu zaten bol bol görüyorum nehir güzelim sende ki 10 değil 20 kg gitmiş gibi maşallah
Bende isterim bayramdan sonra mi olsaWawww buyuk kapisma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?