Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagol kuzum nekadar benim emeğim olsada sizinde emeginiz var uyarılarınız destleriniz kenetlememiz yoksa tek başıma iki ileri bir geri giderdim bu hepimizin bâşarısı
Şuan ev karbon kızartma yaglı yemek kanıyor yemeyi bırak şuraya yazamaktan bile korkuyorum...bu buranın sorumlugudan kaynaklı ben hepinize teşekür ederim hep böyle herşéy güzel gider hepimiz için...

Wawww buyuk kapisma olur

aynennnn .... seninle orti olup yakana yapışayımmmm .... efserle sarayca ya mağlubiyet yaşatalım

kaptan ratatuyu yaptın mı merak ettim fikrini

yok canım ratatu kıvamında dolandım tüm gün ... kalan yemekleri bitirdik bugün de .

Resmen perşembe geldi çattı yahu

Yarın bu süregelen kadersizlik kırılacak mı bakalım

elbet kırılacak tatlım ya ... ne zicirler kırıldı 80 lerden beri

tamam canım , ekleyeyim unutmadan o zaman seni ve efseri .

ve haftaya yeni düellomuz başlasın

Tamam yeni şeyle ekliyelim şaşırtalım onları taktikler taktiklerhiçbir zaman tek düzeyde yaşayamam degişiklik iyidir

Canım her şey yolunda gidecek .
1.si istiyorsun .
2.si istediğin zaman seni yarı yolda bırakmayacak bir metan var .
3.sü burda hep beraberiz inşallah

Tamam yeni şeyle ekliyelim şaşırtalım onları taktikler taktiklerhiçbir zaman tek düzeyde yaşayamam degişiklik iyidir
Ikimizde bu hafta iyi verdik ama haftaya cok vaktimiz var bol bol spor şart kuzum. Sen lesli ile ben jillian ile mortilerimizi yuzdemizle ezelim.

Kuzu tatile cikacaksin iyi tatiller. aman diyete dikkat diyeyim.

Ikimizde bu hafta iyi verdik ama haftaya cok vaktimiz var bol bol spor şart kuzum. Sen lesli ile ben jillian ile mortilerimizi yuzdemizle ezelim.

Kuzu tatile cikacaksin iyi tatiller. aman diyete dikkat diyeyim.
Ben şu tatli atlatayım yapalım ortim gerci tatil evden daha hareketli olur ramazada benim avantajım sürekli ne yiyelim derdi olmaz menü kendim ayarlayamam o kötü eşimin teyzesinde kalcagız ondan biraz teretlüyüm

Wawww ruzgar mi oluruz firtina mii hadi bakalimmm ))

güne mutlaka kahvaltı ile başlamalısın seda ..
ha ekmekli olur ekmeksiz olur , bu gidişata göre değişir ... ama mutlaka kahvaltı olmalı .
1 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikte ...
peynirle domates salatalıkta ..
biraz kuru meyve , yanında ceviz badem vs de ...
yani ağzımıza az da olsa bir şeyler atarak güne başlamak yememekten çok daha fazla işimize yarar her zaman .

ne güzel süpriz olmuş bisiklet gezisi ...
menün zaten gayet güzel yine yine yine

menün güzel canım ...
diğerleri içinde kendini zorlama ... pazar akşamına kadar menü yazmada izinlisin :) kaçamak yapma , ısrarlara diren mutlaka ... yine zaferle dön bu seyehatten o bana yeter .
ha fırsat buldukça gel tabii takıma , özletme kendini

canım menün gayet güzel , tartıda güzel şeyler fısıldamış .
zeytin tuzlu ise çok yeme dedim tatlım ... su da bekletebilirsin biraz ... çünkü ciddi manada su tutumuna ve ödeme sebep olur fazladan tuz

iyi geçmiş günün ... devamında kaçamak olmadıysa .. hafta içi yakaldığın tartının yanına daha güzel eksiler gelecektir .
bu akşam sahurun önemli .
seni şişirmeyecek şekilde geçirirsen , mesela yok tutacak haşlanmış yumurta yeşillik gibi ..
yarın akşama hedefi göreceğiz inşallah.
rakipleriniz sağlam gelmiş ama unutma senin kilonda minnak olduğu için yüzden bomba olur hedefe gelince

Şİmdiden heyecanlıyım , haftaya da böyle menülerle gelirseniz

Bugün menu

Iftar
1 suda beklemis kayisi
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 kase yogurt
Yarim dilim ekmek

Ara
3 dilim kavun
1avuc kiraz

2 lt su olur Ausencia ... 45 dakika bisiklet cevirdim @Ahu060812

ramazanda senden ne koparırsak kardır modundayım resmen .
bu ramazanın sana yaraması , seni hedefine en yaklaştıracak silahımız çünkü eylül de

menü yine güzel canım ...
spora da artık farklılık ekleme zamanı .
basen hareketleri gelsin

Menu
İftar
Corba salata yoğurt firinda sebze
Arada 3,5 dut 1 hurma sade türk kahvesi
Sahur
Peynir haşlama yumurta ıhlamur domates salatalik 1 dilim tb

yine gayet güzel ececim

Evet istyorum Aus hemde çok hiçbir insan bukadar yükü taşımak için doğmadı
İnşallah!!!!!!!!

Aminnnnnnnn canım amin .

aynen öyle , bende o kilolardan geldim biliyorsun .... ne yazık etmişim kendime yıllarca .

Wawww ruzgar mi oluruz firtina mii hadi bakalimmm ))

yağmasakta gürleyeceğiz bütün hafta boyunca

Kaptanım haftaya menulerini bekliyorum. Bi tik az yiycem. Ben daha cok kilo vercem

Kaptanım haftaya menulerini bekliyorum. Bi tik az yiycem. Ben daha cok kilo vercem

yazacağım canım ...
yarın kilo bildirimi de yapacağım .
Bugünde tartıldım da , hatta az yedim ... adil olsun bir gün önceden diyete başladım ...

evet evet diyette değildim ... tek eksiğim halam ...o da 3 güne gelir diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…