Ausencia kaptanım kiloyu bugünden mi veriyoruz? iftara 1 saat kala tartıldım not aldım paylaşayım mı? Mortilerim üzülmesin gece gece
Selam kızlar bugün telden okudum, malum yazmak zor oluyor,iftardan sonra yazacaktım unutmuşum, yemek sarhoşluğuyla sanırım. Biraz önce koltuktan bi anda fırlayınca herif bile korktu
Menüm
sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek (labne sürdüm birine)
Dereotu maydonoz
beyaz çay
iftar
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık kurufasulye (salataya attım haşlanmış)
Salata
Ara: 1 avuç kuru meyve mix
Bu arada direk ekmek yazıyorum çavdar ekmeği tüketiyorum.
Su: 8-9 bardak
Ausencia kaptanım kiloyu bugünden mi veriyoruz? iftara 1 saat kala tartıldım not aldım paylaşayım mı? Mortilerim üzülmesin gece gece
Haftasonu gelir artik halacin bak göryazacağım canım ...
yarın kilo bildirimi de yapacağım .
Bugünde tartıldım da , hatta az yedim ... adil olsun bir gün önceden diyete başladım ...
evet evet diyette değildim ... tek eksiğim halam ...o da 3 güne gelir diye umuyorum
Hadi o zaman yaris simdiden başlasınKaptan ne diyorsa katiliyorum hahabenide coşturur bu msjlar ))
İnşallah canım :)Buarsı ısınmaya başladı yakındır gelir sıcaklar bugün burala pek gelemdim kaşlastırma resimlerini gördüm süpersin
Darısı başınıza ben onu reglim düzelsin diye içiyorum şuana kadar tık yok @masumm önerdi bakalım
Sagol canım yarın inşallah size güzel bir sonucla burda olursunuz
Ahu hic persembe iftari olmamış kaptan demeden diyeyim cok guzel başlamış ama keşkek makarna yufkaKüçüğü uyutayım derken kendim uyumuşum yahu
Mutfak falan öylece duruyor
Aus bende tartıldım bugün yarın annemlere falan gidersem diye.
Menümü de yazayım
İftar
Çorba
Yumurtalı ıspanak ve azıcık yufka
Yoğurt
Salata
2 kaşık keşkek (komşum yapmış tadına baktım)
2kaşık makarna
Su yeni içmeye başlıycam
Spor yok
Orticigim sen neyaptim haberler nasilİnşallah canım :)
Menüm dışında kaçamak yok tatlımgüne mutlaka kahvaltı ile başlamalısın seda ..
ha ekmekli olur ekmeksiz olur , bu gidişata göre değişir ... ama mutlaka kahvaltı olmalı .
1 haşlanmış yumurta ile bol yeşillikte ...
peynirle domates salatalıkta ..
biraz kuru meyve , yanında ceviz badem vs de ...
yani ağzımıza az da olsa bir şeyler atarak güne başlamak yememekten çok daha fazla işimize yarar her zaman .
ne güzel süpriz olmuş bisiklet gezisi ...
menün zaten gayet güzel yine yine yine
menün güzel canım ...
diğerleri içinde kendini zorlama ... pazar akşamına kadar menü yazmada izinlisin :) kaçamak yapma , ısrarlara diren mutlaka ... yine zaferle dön bu seyehatten o bana yeter .
ha fırsat buldukça gel tabii takıma , özletme kendini
canım menün gayet güzel , tartıda güzel şeyler fısıldamış .
zeytin tuzlu ise çok yeme dedim tatlım ... su da bekletebilirsin biraz ... çünkü ciddi manada su tutumuna ve ödeme sebep olur fazladan tuz
iyi geçmiş günün ... devamında kaçamak olmadıysa .. hafta içi yakaldığın tartının yanına daha güzel eksiler gelecektir .
bu akşam sahurun önemli .
seni şişirmeyecek şekilde geçirirsen , mesela yok tutacak haşlanmış yumurta yeşillik gibi ..
yarın akşama hedefi göreceğiz inşallah.
rakipleriniz sağlam gelmiş ama unutma senin kilonda minnak olduğu için yüzden bomba olur hedefe gelince
Şİmdiden heyecanlıyım , haftaya da böyle menülerle gelirseniz
ramazanda senden ne koparırsak kardır modundayım resmen .
bu ramazanın sana yaraması , seni hedefine en yaklaştıracak silahımız çünkü eylül de
menü yine güzel canım ...
spora da artık farklılık ekleme zamanı .
basen hareketleri gelsin
yine gayet güzel ececim
Tatlım göz kırpmıştı iki gün önceydi sanırım :) bakalım yarın ne görücemOrticigim sen neyaptim haberler nasil
Verdiyse tebrik etmek düşer.ama bu demek değildir ki ben kotu bir sonuçla geleceğim bekleyin. Coming soon.
Bu gün parka Çocukları indirince komsular
Aaa nekadar zayıflamışsın nasıl yaptın daha fazla zayıflama gibi tepkilerde bulundular o gazla 45dk iftar öncesi yürümüşüm
Küçüğü uyutayım derken kendim uyumuşum yahu
Mutfak falan öylece duruyor
Aus bende tartıldım bugün yarın annemlere falan gidersem diye.
Menümü de yazayım
İftar
Çorba
Yumurtalı ıspanak ve azıcık yufka
Yoğurt
Salata
2 kaşık keşkek (komşum yapmış tadına baktım)
2kaşık makarna
Su yeni içmeye başlıycam
Spor yok
Menüm dışında kaçamak yok tatlımspor yapacaktım fakat ütü yapmaya karar verdim. Sahura kadar başlasın ütü time, yeşil çay eşliğinde
Bu gün parka Çocukları indirince komsular
Aaa nekadar zayıflamışsın nasıl yaptın daha fazla zayıflama gibi tepkilerde bulundular o gazla 45dk iftar öncesi yürümüşüm
Tam istedigim gibi değil yarın ola hayrolaTatlım göz kırpmıştı iki gün önceydi sanırım :) bakalım yarın ne görücemSen de nasıl durumlar?
Hedefim yanlis hatırlamıyorsam 63 tu grcen haftaki kiloma gore 5 kilo var yarın duruma bakacağımBöyle sözler insanı motive ediyor. Tebrikler. Hedefine kac kilo kaldı mortim
Az kalmış verirsin sen. Benimde neredeyse 5 kg kaldı boyle devam edersem tabiTam istedigim gibi değil yarın ola hayrola
Hedefim yanlis hatırlamıyorsam 63 tu grcen haftaki kiloma gore 5 kilo var yarın duruma bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?