Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar bugün telden okudum, malum yazmak zor oluyor,iftardan sonra yazacaktım unutmuşum, yemek sarhoşluğuyla sanırım. Biraz önce koltuktan bi anda fırlayınca herif bile korktu

Menüm

sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek (labne sürdüm birine)
Dereotu maydonoz
beyaz çay

iftar
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık kurufasulye (salataya attım haşlanmış)
Salata

Ara: 1 avuç kuru meyve mix

Bu arada direk ekmek yazıyorum çavdar ekmeği tüketiyorum.

Su: 8-9 bardak
Ausencia kaptanım kiloyu bugünden mi veriyoruz? iftara 1 saat kala tartıldım not aldım paylaşayım mı? Mortilerim üzülmesin gece gece

Mortilerin ne kadar üzülür bilemem de , ben yine eleştiri yapacağım

1. eleştirim artık sohbete bekleniyorsun takıma hatta bu duruma bir de çıkarayım .

2. eleştirim perşembe akşamı kuru fasulye , no

Yarın da bildirim yapabilirsin iftardan önce ... 300-500 daha gider hem ama bugünkünü not aldığın iyi olmuş .

Ben buralardayım nasipse yarın iftara 1-2 saat kalana dek .
senden güzel şeyler bekliyorummmmmmm

Haftasonu gelir artik halacin bak gör

İnşallah canım :)

Küçüğü uyutayım derken kendim uyumuşum yahu
Mutfak falan öylece duruyor
Aus bende tartıldım bugün yarın annemlere falan gidersem diye.
Menümü de yazayım
İftar
Çorba
Yumurtalı ıspanak ve azıcık yufka
Yoğurt
Salata
2 kaşık keşkek (komşum yapmış tadına baktım)
2kaşık makarna
Su yeni içmeye başlıycam
Spor yok

Ahu hic persembe iftari olmamış kaptan demeden diyeyim cok guzel başlamış ama keşkek makarna yufka
Kilonu de hele

Menüm dışında kaçamak yok tatlım spor yapacaktım fakat ütü yapmaya karar verdim. Sahura kadar başlasın ütü time, yeşil çay eşliğinde

Verdiyse tebrik etmek düşer. ama bu demek değildir ki ben kotu bir sonuçla geleceğim bekleyin. Coming soon.

Hmmmmm spoiler aldım ben tamamdır

Bu gün parka Çocukları indirince komsular
Aaa nekadar zayıflamışsın nasıl yaptın daha fazla zayıflama gibi tepkilerde bulundular o gazla 45dk iftar öncesi yürümüşüm

buna da bi halay

Opssssss . Herhalde perş.iftar öncesi tarto benim yazdığım hedefi deldi geçti ki böyle bir iftar şovla mübarek perşembe gecesini gördü bu gözler .... evet evet kesin böyledir .

Menüm dışında kaçamak yok tatlım spor yapacaktım fakat ütü yapmaya karar verdim. Sahura kadar başlasın ütü time, yeşil çay eşliğinde

Ütünün yaktığı kalori bi jillian olsa sen ve hülya iğne iplik olmuştunuz

Tatlım göz kırpmıştı iki gün önceydi sanırım :) bakalım yarın ne görücem Sen de nasıl durumlar?
Tam istedigim gibi değil yarın ola hayrola

Böyle sözler insanı motive ediyor. Tebrikler. Hedefine kac kilo kaldı mortim
Hedefim yanlis hatırlamıyorsam 63 tu grcen haftaki kiloma gore 5 kilo var yarın duruma bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…