Sen şu memleket gezilerini yapmayaydın şimdi korumadaydinAz kalmış verirsin sen. Benimde neredeyse 5 kg kaldı boyle devam edersem tabi
he biz liste dışındakiler damlamışız.millet fosur fosur uyuyorkızlar günaydın
herkeşler nerede bugün cuma uyanınnn
he yaahe biz liste dışındakiler damlamışız.millet fosur fosur uyuyor
Günaydın
Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr
Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım
he biz liste dışındakiler damlamışız.millet fosur fosur uyuyor
Günaydın
Sağol kaptanım niye öyle oldu bende anlamadım ama acayip leslie yapmıştımÖnce @Daydream- ...nehirnil111 ve Nare83 un fotolarına kocaman bir alkış
Hülya ile çok benziyoruz , boy hariçbanuyu zaten bol bol görüyorum nehir güzelim sende ki 10 değil 20 kg gitmiş gibi maşallah
Sağol kaptanım niye öyle oldu bende anlamadım ama acayip leslie yapmıştım
Benim kafa gidikKaptanım ama yine de tartılamadım İnanır mısın dün iftardan geldik bayıldım direk sahura kalktım tekrar yat 1 saatte oradan kaybediyorum sabah 6 da uyandım çorba yaptım evi süpürdüm lavaboları banyoyu yıkadım mutfağı toparladım abi geldi almaya çıktım unuttum tartılmayı Bu akşam annemleri iftara alacağım da inşallah eve gittiğimde tartılacağım artık mecburen üzgünüm bu hafta karmakarışık hiç bir şeye yetişemiyorum ya da regliyim zaten şişim ve fazla çıkacağım bu kesin beni bu hafta görmeyi versen
Günaydın hayırlı cumalar Begüş bakıyorum da çok neşelisinkızlar günaydın
herkeşler nerede bugün cuma uyanınnn
Günaydın
Huhuuu hayırlı cumalaaaar
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1
Gelennn 66 laaaar
Günaydın hayırlı cumalar Begüş bakıyorum da çok neşelisin
Günaydın hayırlı cumalar tebrik ediyorum çok güzel sonuçlar
oyy kuzu çarpılmışsın dün
maşallah sabah sabah ne iş yapmışsın öyleçalışan kadın olmak zor iş
Ohh ne güzel kuzu kv leri falan hafta sonu alacaksın değil mi ya da haftaya cumartesi miydiçok şükür be nilişkom
dün akşam iftar davetimi güzel atlatınca bide bugüne yemekler kalınca benden keyiflisi yok tabikidedarısı başına diyeyim
Vallahi çok zor kuzum ya 1 gece öncesinden de tatlı yapmıştım akşam da gidip ana yemeği salataları falan yapacağım2 gündür sabah 6 da uyanıyorum 1,5 saat öncesinden anca işleri bitirdim daha tozları bile alamadım düşün Hafta sonu da ütüleri yaparım artık Ramazanda yemekten sonra bayılıyorum ben o yüzden bütün işlerim kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?