Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün sabahı bekleyemeyeceğim sanki
Koltukta kitap okurken , kitap beni okumuş az önce :)

Bir iki lokma yiyip yatayım derken yine 2 olur saat .

Yarın sabahtan girerim ... sonra karne günü 11 de okulda olacakmışız .
En geç öğlen burdayım nasipse

Herkese şimdiden bol eksili tartılar ...

Ummadık tartı sevindirir kaptanı veciz atasözümüzü hatırlatayım ...
Son dk ... son tartı anına kadar umut vardır diyorum

Bu hafta aklımda tartı ile bir türlü barışmayan isimler ...

irmae Nego ve ErSeSi .... listenin üç güzide yenisi ... ve hamilelik haberi ile düzeni bozulan _AYNURA_ .... her biri için .... özellikle , tartı güzel bir cuma kıyağı yapsın diye canı gönülden diliyerek sözlerime son veriyorum

Eminim yine güzel sonuçlanacak bir cuma olacak ... ve her zaman olduğu gibi bir cuma bitmeden gelecek cumanın hesaplarınızı yapacağız ... bu iş ipin ucu kaçmadan keyifli aksi halde canımız sıkılıyor ne gerek var değil mi

Seviliyorsunuz

Sağol kaptanım niye öyle oldu bende anlamadım ama acayip leslie yapmıştım
çok güldüm ya ... nehirnil111 in kafa

Benim kafa gidik Kaptanım ama yine de tartılamadımİnanır mısın dün iftardan geldik bayıldım direk sahura kalktım tekrar yat 1 saatte oradan kaybediyorum sabah 6 da uyandım çorba yaptım evi süpürdüm lavaboları banyoyu yıkadım mutfağı toparladım abi geldi almaya çıktım unuttum tartılmayı Bu akşam annemleri iftara alacağım da inşallah eve gittiğimde tartılacağım artık mecburen üzgünüm bu hafta karmakarışık hiç bir şeye yetişemiyorum ya da regliyim zaten şişim ve fazla çıkacağım bu kesin beni bu hafta görmeyi versen

oyy kuzu çarpılmışsın dün
maşallah sabah sabah ne iş yapmışsın öyle çalışan kadın olmak zor iş

kızlar günaydın
herkeşler nerede bugün cuma uyanınnn
Günaydın hayırlı cumalar Begüş bakıyorum da çok neşelisin
Günaydın

Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr

Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım

Huhuuu hayırlı cumalaaaar

Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1

Gelennn 66 laaaar

Günaydın hayırlı cumalar tebrik ediyorum çok güzel sonuçlar

Günaydın hayırlı cumalar Begüş bakıyorum da çok neşelisin

Günaydın hayırlı cumalar tebrik ediyorum çok güzel sonuçlar

çok şükür be nilişkom
dün akşam iftar davetimi güzel atlatınca bide bugüne yemekler kalınca benden keyiflisi yok tabikidedarısı başına diyeyim

oyy kuzu çarpılmışsın dün
maşallah sabah sabah ne iş yapmışsın öyle çalışan kadın olmak zor iş

Vallahi çok zor kuzum ya 1 gece öncesinden de tatlı yapmıştım akşam da gidip ana yemeği salataları falan yapacağım 2 gündür sabah 6 da uyanıyorum 1,5 saat öncesinden anca işleri bitirdim daha tozları bile alamadım düşün Hafta sonu da ütüleri yaparım artık Ramazanda yemekten sonra bayılıyorum ben o yüzden bütün işlerim kalıyor

çok şükür be nilişkom
dün akşam iftar davetimi güzel atlatınca bide bugüne yemekler kalınca benden keyiflisi yok tabikidedarısı başına diyeyim
Ohh ne güzel kuzu kv leri falan hafta sonu alacaksın değil mi ya da haftaya cumartesi miydi Darısı bana inşallah gelenler yabancı değil her zaman onlara yaptıklarımı yapacağım ama yine de ağırlamak hep bir sorumluluk

bende çarşamba tatlı ve çorbamı yaptım,dünde pilav,ana yemek,salataları yaptım ama o bile yetti dünyacam vakit alıyoo ucu ucuna yetişti,iftardan sonra bende uyumazsam uykuma kanamıyorum çalışırken kolay değil gerçekten allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…