- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin Begüşüm inşallahbende çarşamba tatlı ve çorbamı yaptım,dünde pilav,ana yemek,salataları yaptım ama o bile yetti dünyacam vakit alıyoo ucu ucuna yetişti,iftardan sonra bende uyumazsam uykuma kanamıyorum çalışırken kolay değil gerçekten allah yardımcımız olsun
ayın 17 sinde alıcam 14 kişiyizOhh ne güzel kuzu kv leri falan hafta sonu alacaksın değil mi ya da haftaya cumartesi miydiDarısı bana inşallah gelenler yabancı değil her zaman onlara yaptıklarımı yapacağım ama yine de ağırlamak hep bir sorumluluk
Hmmmmm spoiler aldım ben tamamdır
buna da bi halay
Opssssss . Herhalde perş.iftar öncesi tarto benim yazdığım hedefi deldi geçti ki böyle bir iftar şovla mübarek perşembe gecesini gördü bu gözler .... evet evet kesin böyledir .
Ütünün yaktığı kalori bi jillian olsa sen ve hülya iğne iplik olmuştunuz
misafiri bende hafta hafta içi almayı tercih ediyorum,yoksa hafta sonum gidiyoAmin Begüşüm inşallahHafta sonunu iple çekiyorum istersem pazar günü de alabilirdim ama bu sefer pazartesi iş ve hiç dinlenmiş gibi olamayacaktım gerçekten çalışıp misafir ağırlamak zor
Şuanda banko çorba ve tatlım hazır ama daha bir yığın yapacağım şey var ve toplam 1 buçuk saate sığdıracağımayın 17 sinde alıcam 14 kişiyiz
kesinlikle misafir ağırlamak sorumluluk
teeeeee kaç gün önceden evi temizlemeye başlıyosun,sonra önden yapılacakları yapıyosun, o gün gelince hala yapacakların oluyo,misafiri ağırla,peşine ortalık temzle
Ay sana sa şokBende kilomu bildireyim. Ortiler persembe bildirmis olur
Gecen hafta 62.4
Bu hafta
Eki Görüntüle 2006384
Mecburen bende annemler olmasaydı hafta içi alamazdımmisafiri bende hafta hafta içi almayı tercih ediyorum,yoksa hafta sonum gidiyo
ama kalabalık grubu hafta içi alamazdım cumartesi alıcam,pazar
tebrik ederim canim cok ii gitmisGünaydın
Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr
Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım
Şuanda banko çorba ve tatlım hazır ama daha bir yığın yapacağım şey var ve toplam 1 buçuk saate sığdıracağımMaşallah seninkiler çokmuş biz bu akşam toplam 8 kişiyiz
Mecburen bende annemler olmasaydı hafta içi alamazdımKv leri ya haftaya pazar ya da hafta içi alacağım gene bakalım cumartesi epilasyonum var haftaya ona göre bir ayar çekeceğim
Canlarim ballarim regl oldum yasasin cok sevindimcok şükür orucum da bozulmadı.
Ayy ne guzel benimki iftara 2 saat kala gelmistiii((
iftara 5dk kala olmayada razıyım .gel regl gelllllllllllllllllllllllllll.Yatsi icin gittim bide ne goreyim. Canim biliyorsun biraz şüphem vardi. Ondan cok sevindim
Ahahha yardım istesem de yapabileceğini sanmıyorum ki keşke yapabilse sözde hep yardımcı bana market poşetlerini yerleştirip içtiği bardağı yediği tabağı mutfak tezgahına koymayı yardım sanıyoreşinden yardım iste ben dün akşam öyle yaptım yoksa yetiştiremezdim
gerçi yardım istedikten sonra kendi kendime tuhaf bir hisse kapıldım kendimi yetersiz gibi gördüm,yardım istemek acizlik gibi hissettim bunu eşime söyleyince içimi biraz rahatlattı ama yinede öyle alışmışımki kendi işimi kendim görmeye yardım alınca psikolojim bozuldu
ayarlarsın sen,planlı programlı hatunsun
tebrikler mimuHuhuuu hayırlı cumalaaaar
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1
Gelennn 66 laaaar
Wawww ortiiimeee bakin heleeee tey tey tey tebrikler canimHuhuuu hayırlı cumalaaaar
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1
Gelennn 66 laaaar
Superr bu hizla gidersen dugune 59 cuk rakamini bile gorursun canimGünaydın
Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr
Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım
vauuuu supersin hayrişimmm...tebriklerrr...Kilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 77.6
Fark: 2,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?