Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin Begüşüm inşallah Hafta sonunu iple çekiyorum istersem pazar günü de alabilirdim ama bu sefer pazartesi iş ve hiç dinlenmiş gibi olamayacaktım gerçekten çalışıp misafir ağırlamak zor

ayın 17 sinde alıcam 14 kişiyiz
kesinlikle misafir ağırlamak sorumluluk
teeeeee kaç gün önceden evi temizlemeye başlıyosun,sonra önden yapılacakları yapıyosun, o gün gelince hala yapacakların oluyo,misafiri ağırla,peşine ortalık temzle

Amin Begüşüm inşallah Hafta sonunu iple çekiyorum istersem pazar günü de alabilirdim ama bu sefer pazartesi iş ve hiç dinlenmiş gibi olamayacaktım gerçekten çalışıp misafir ağırlamak zor
misafiri bende hafta hafta içi almayı tercih ediyorum,yoksa hafta sonum gidiyo
ama kalabalık grubu hafta içi alamazdım cumartesi alıcam,pazar

Şuanda banko çorba ve tatlım hazır ama daha bir yığın yapacağım şey var ve toplam 1 buçuk saate sığdıracağım Maşallah seninkiler çokmuş biz bu akşam toplam 8 kişiyiz

misafiri bende hafta hafta içi almayı tercih ediyorum,yoksa hafta sonum gidiyo
ama kalabalık grubu hafta içi alamazdım cumartesi alıcam,pazar
Mecburen bende annemler olmasaydı hafta içi alamazdım Kv leri ya haftaya pazar ya da hafta içi alacağım gene bakalım cumartesi epilasyonum var haftaya ona göre bir ayar çekeceğim

aus o kadar artidaykimki kahvalti yapmaya zaten firsatim yok diye yapmadim birde belki daha iyi olur dedim artilara ve iyi oldu galiba dun oglen yemek olayini bitirdim dedim ya aksam evde bol maydanoz
birde bir tane firin kofte attim agzima.

kilo bildirimi
gecen hafta: 72.900
bu hafta: 72.600
fark 300

artilarimi temizleyebildim

Şuanda banko çorba ve tatlım hazır ama daha bir yığın yapacağım şey var ve toplam 1 buçuk saate sığdıracağım Maşallah seninkiler çokmuş biz bu akşam toplam 8 kişiyiz

eşinden yardım iste ben dün akşam öyle yaptım yoksa yetiştiremezdim

gerçi yardım istedikten sonra kendi kendime tuhaf bir hisse kapıldım kendimi yetersiz gibi gördüm,yardım istemek acizlik gibi hissettim bunu eşime söyleyince içimi biraz rahatlattı ama yinede öyle alışmışımki kendi işimi kendim görmeye yardım alınca psikolojim bozuldu

Mecburen bende annemler olmasaydı hafta içi alamazdım Kv leri ya haftaya pazar ya da hafta içi alacağım gene bakalım cumartesi epilasyonum var haftaya ona göre bir ayar çekeceğim

ayarlarsın sen,planlı programlı hatunsun

Ahahha yardım istesem de yapabileceğini sanmıyorum ki keşke yapabilse sözde hep yardımcı bana market poşetlerini yerleştirip içtiği bardağı yediği tabağı mutfak tezgahına koymayı yardım sanıyor Masaya tabakları anca yerleştirir herhalde o yüzden ben yapacağım bir de annemler gelecek son salataları falan beraber yaparız

Olsun kuzum hayat müşterek yetişemiyoruz bunun acizlikle ne alakası var düşünme öyle

günaydın kızlar...bu hafta çok garip oldu herşey hamile olduğumu öyrenmemle birlikte tüm yeme içme düzenim deyişti.kilom sabit...daha fazla takım yüzdesini listeyi düşünüp stres yapmak ve stres yaşatmak istemiyorum o yüzden hamilelik iznine ayrılıyorum...takımda olucam izninizle ama listede olmak istemiyorum.biliyorum aşermem başlayınca baya vericem...neyseki liste dışı devam etmek istiyorum.sadece bi konuda kararsızım menü versem mi?ya da kötü örnek olmama adına vermesem mi?ya da menü verip hamile menüsü diye mi yazsam?neyseki kafam çok karışık yardım ediiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…