cok iyi canim tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 77.6
Fark: 2,1
tebrikler mimu
Nare83 mimu88 @Efser @_SARAYCA_ hepinize kucak dolusu tebrikler...
masumum süpersin canım.bak her halükarda 61.0 ı en erken sen göreceksin
haberin yokmuydu tatlım...çok teşekkür ederim.darısı tüm isteyenlere..Teşekkürler canım sende artılardan kurtulmuşsunnn :)
Aaaa asıl benden sana tebriklerrrr :) bebiş geliyor demek Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun inşallah canım
Huhuuu hayırlı cumalaaaar
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1
Gelennn 66 laaaar
aus o kadar artidaykimki kahvalti yapmaya zaten firsatim yok diye yapmadim birde belki daha iyi olur dedim artilara ve iyi oldu galiba dun oglen yemek olayini bitirdim dedim ya aksam evde bol maydanoz
birde bir tane firin kofte attim agzima.
kilo bildirimi
gecen hafta: 72.900
bu hafta: 72.600
fark 300
artilarimi temizleyebildim
Kilo bildirimi
günaydın kızlar...bu hafta çok garip oldu herşey hamile olduğumu öyrenmemle birlikte tüm yeme içme düzenim deyişti.kilom sabit...daha fazla takım yüzdesini listeyi düşünüp stres yapmak ve stres yaşatmak istemiyorum o yüzden hamilelik iznine ayrılıyorum...takımda olucam izninizle ama listede olmak istemiyorum.biliyorum aşermem başlayınca baya vericem...neyseki liste dışı devam etmek istiyorum.sadece bi konuda kararsızım menü versem mi?ya da kötü örnek olmama adına vermesem mi?ya da menü verip hamile menüsü diye mi yazsam?neyseki kafam çok karışık yardım ediiin...
Nare83 mimu88 @Efser @_SARAYCA_ hepinize kucak dolusu tebrikler...
masumum süpersin canım.bak her halükarda 61.0 ı en erken sen göreceksin
delym geçen haftan kaçtın?Günaydınn kızlarr hayırlı cumaalr diliyorumm
Diyetlebu ara pek iyi değilim amaa sabpıtmadımdaKilom 80,300 kg
Sporumda 415 dk
aus o kadar artidaykimki kahvalti yapmaya zaten firsatim yok diye yapmadim birde belki daha iyi olur dedim artilara ve iyi oldu galiba dun oglen yemek olayini bitirdim dedim ya aksam evde bol maydanoz
birde bir tane firin kofte attim agzima.
kilo bildirimi
gecen hafta: 72.900
bu hafta: 72.600
fark 300
artilarimi temizleyebildim
Tebrikler çok güzelKilo bildirimi
günaydın kızlar...bu hafta çok garip oldu herşey hamile olduğumu öyrenmemle birlikte tüm yeme içme düzenim deyişti.kilom sabit...daha fazla takım yüzdesini listeyi düşünüp stres yapmak ve stres yaşatmak istemiyorum o yüzden hamilelik iznine ayrılıyorum...takımda olucam izninizle ama listede olmak istemiyorum.biliyorum aşermem başlayınca baya vericem...neyseki liste dışı devam etmek istiyorum.sadece bi konuda kararsızım menü versem mi?ya da kötü örnek olmama adına vermesem mi?ya da menü verip hamile menüsü diye mi yazsam?neyseki kafam çok karışık yardım ediiin...
Ahahha yardım istesem de yapabileceğini sanmıyorum ki keşke yapabilse sözde hep yardımcı bana market poşetlerini yerleştirip içtiği bardağı yediği tabağı mutfak tezgahına koymayı yardım sanıyorMasaya tabakları anca yerleştirir herhalde o yüzden ben yapacağım bir de annemler gelecek son salataları falan beraber yaparız
Olsun kuzum hayat müşterek yetişemiyoruz bunun acizlikle ne alakası var düşünme öyle
Ablam misafirlerini esinin tarafıni kimi cagiracaksa topluyor kir alani varmis bi mekan yer ayarliyor guzel ohhh bi kerede bitiyor diyor eve alsam tatlisiydi meyvesiydi yemegiydi temizligiydi hszirligiydi cook yoruluyorum diyor.. hem onlarda mutlu oluyor diyor cocuklar kosup eğleniyor buyukler sohbet ediyor ... bencede mantikli ben gurbette olunca kimsem yok alacak iftara... ama memlrkette olsam bi kere toplu kır yemegi iftar veriririm biter.....Şuanda banko çorba ve tatlım hazır ama daha bir yığın yapacağım şey var ve toplam 1 buçuk saate sığdıracağımMaşallah seninkiler çokmuş biz bu akşam toplam 8 kişiyiz
haberin yokmuydu tatlım...çok teşekkür ederim.darısı tüm isteyenlere..
Evet bende misafir ağırlarken onu yapıyorum başka türlü yetişmiyor gerçekten dediğin gibi kuzum bu akşam da masayı o kursun baribenim istediğim yardımlarda öyle şeylerdi nil,sofraya tabakları taşımak,bardakları çıkarmek,peşimde dolanıp yamaklığımı yaptı,şunu ver şunu yerine koy,patatesleri doğrainan o bile ne işe yarıyo varya
Ablam misafirlerini esinin tarafıni kimi cagiracaksa topluyor kir alani varmis bi mekan yer ayarliyor guzel ohhh bi kerede bitiyor diyor eve alsam tatlisiydi meyvesiydi yemegiydi temizligiydi hszirligiydi cook yoruluyorum diyor.. hem onlarda mutlu oluyor diyor cocuklar kosup eğleniyor buyukler sohbet ediyor ... bencede mantikli ben gurbette olunca kimsem yok alacak iftara... ama memlrkette olsam bi kere toplu kır yemegi iftar veriririm biter.....
Harikaymış canım ne güzel ama bizim burada öyle bir imkan maalesef yok mecburen tek tek uğraşıyorumAblam misafirlerini esinin tarafıni kimi cagiracaksa topluyor kir alani varmis bi mekan yer ayarliyor guzel ohhh bi kerede bitiyor diyor eve alsam tatlisiydi meyvesiydi yemegiydi temizligiydi hszirligiydi cook yoruluyorum diyor.. hem onlarda mutlu oluyor diyor cocuklar kosup eğleniyor buyukler sohbet ediyor ... bencede mantikli ben gurbette olunca kimsem yok alacak iftara... ama memlrkette olsam bi kere toplu kır yemegi iftar veriririm biter.....
Basimin ustunde yerleri var gelsinler orticimmmOrtim üzülme kız benim tüm baba tarafım orda onları çağır istersen
şimdi bende sevmem aslında yasaklı menüler görmeyi ama menü vermek te istiyorum kendimi frenleme adına...bi de düzenli beslenmek istiyorum...her cuma kilo da bildirmek istiyorum...bilmiyorum ki çok kararsızım bende...
tebrikler mimuşşş , süpersinnnnnnnn
ersesii tebrikler cnm
ama artık cızsız cozsuz devam et lütfennn cnmmm
ay süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya çok yerim diyorsan menü yaz
ama daha öncede b konuda firkrimi dile getirmiştim
açıkcası cıslı menülerin yazılması tarfatatrı degilim pekk
ama menü yazmamak etiliyecekse seni tabikide yazz
teşekürler cnmmm evet kız beni bırakıp gittin , 61 yarışındaaa
bakalım canım ben dikkat etmeye çalışıcam fazla kilo almamak için...ama işte iştah açılması yaşamazsam tabi..Tebrikler çok güzel
Aaa canım hamile misin sürpriz mi bekliyor muydunuzRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bence menüleri paylaş hem kendini frenleyip sağlıklı yemeye çalışırsın hem de bizde faydalanırız tecrübelerden En sevdiğim tip hamile menüsü
inşallah mimum yaaa...çok yemek çok kilo almak istemiyorum bu defaaaİmzandaki çizelgeyi gördüm ben şok :) çok sevindim ama canım bebiş kısmetiyle gelir annesi de çok yemez kilo almaz :)
Tatlım sabittim 300 gram almışımm artıdayımm aslında zıbıtmadımda amadelym geçen haftan kaçtın?
bakalım canım ben dikkat etmeye çalışıcam fazla kilo almamak için...ama işte iştah açılması yaşamazsam tabi..
Basimin ustunde yerleri var gelsinler orticimmm)))
şimdi bende sevmem aslında yasaklı menüler görmeyi ama menü vermek te istiyorum kendimi frenleme adına...bi de düzenli beslenmek istiyorum...her cuma kilo da bildirmek istiyorum...bilmiyorum ki çok kararsızım bende...
bakalım canım ben dikkat etmeye çalışıcam fazla kilo almamak için...ama işte iştah açılması yaşamazsam tabi..
inşallah mimum yaaa...çok yemek çok kilo almak istemiyorum bu defaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?