Evet bende misafir ağırlarken onu yapıyorum başka türlü yetişmiyor gerçekten dediğin gibi kuzum bu akşam da masayı o kursun bariDün anannem bak torunuma yardım et ikinizde çalışıyorsunuz dedi o gazla yapar kesin
Ortim üzülme kız benim tüm baba tarafım orda onları çağır istersen
bu hafta veremediysen gelecek hafta güzel bi kilo vermek hedefin olsun o zaman delym...Tatlım sabittim 300 gram almışımm artıdayımm aslında zıbıtmadımda ama
bilmiyorum yok galiba...aslında ben aça bilirim öyle bi topik ama ya 3ayı kötü geçirirsem ilgilenemezsem diye tereddütlerdeyim...of doktorum ya ne yapcam ben.bakalım kaptan ne tavsiye edecek_AYNURA_ canım hamilelerin kilo takip ettiği bi topik grup yok mu acaba.sakın yanlış anlama burda olmaz başka yerde demek bana düşmez zaten,ama sonucta senin hedefin kilo vermek değil saglıklı gebelik.yediklerin ayına vs uygun olmalı.yani aynı katagoride olacagın kimseler sana daha cok faydalı olmaz mı
63.2kiloyla kaldım...düşüncem şu yönde ilk 3ay 65sınırım olsun diyorum...kızımda 65kaldım 85le doğuma gittim doğumdan sonra 77dim...şimdi 75le doğuma gitmek istiyoruuuum inşallah..İnşallah aşırı yaşamazsın canım peki kaç kiloyla hamile kaldın sanırım genelde 10-15 arası oluyor normali budur diye duymuştum aşağı yukarı oynuyordur tabi
ıyyyy ıspanak suyumuuucansın fıstıkkk
Beyin obezliğimizden kurtulursak bir daha kilo almayız senin ekstra dikkat etmen gerekecek.
Kilo aldıran şeyler bebeğe yaramıyor sonuçta aksine hep sağlıklı full sağlıklı bebişe bir bardak ıspanak suyu :)
Amannnn yaparsınn dinlenn kuzummmmayyy nerde bu kızlaaaar...benim de bugün pek fazla işim yok...buralardayım hep...kalkıp evi küçük bi sil süpür yapıcam...
Aynen ayak işlerinde iyi olurkesin yapar sen alttan alttan işin içine dahil et
masayı kursun peşinden ayak işlerine baksın
bu hafta veremediysen gelecek hafta güzel bi kilo vermek hedefin olsun o zaman delym...
bilmiyorum yok galiba...aslında ben aça bilirim öyle bi topik ama ya 3ayı kötü geçirirsem ilgilenemezsem diye tereddütlerdeyim...of doktorum ya ne yapcam ben.bakalım kaptan ne tavsiye edecek
63.2kiloyla kaldım...düşüncem şu yönde ilk 3ay 65sınırım olsun diyorum...kızımda 65kaldım 85le doğuma gittim doğumdan sonra 77dim...şimdi 75le doğuma gitmek istiyoruuuum inşallah..
ıyyyy ıspanak suyumuuu
Günaydın
Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr
Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım
Huhuuu hayırlı cumalaaaar
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1
Gelennn 66 laaaar
Sağol kaptanım niye öyle oldu bende anlamadım ama acayip leslie yapmıştım
Benim kafa gidikKaptanım ama yine de tartılamadım İnanır mısın dün iftardan geldik bayıldım direk sahura kalktım tekrar yat 1 saatte oradan kaybediyorum sabah 6 da uyandım çorba yaptım evi süpürdüm lavaboları banyoyu yıkadım mutfağı toparladım abi geldi almaya çıktım unuttum tartılmayı Bu akşam annemleri iftara alacağım da inşallah eve gittiğimde tartılacağım artık mecburen üzgünüm bu hafta karmakarışık hiç bir şeye yetişemiyorum ya da regliyim zaten şişim ve fazla çıkacağım bu kesin beni bu hafta görmeyi versen
8 haziran
Sahur : Mantarlı omlet, 3 hurma, 3 zeytin, 1 gün kurusu, 1 dilim t.b ekmeği
İftar : 6 kaşık yoğurtlu mantar, 6 kaşık etli taze fasulye
Su:2 litre
Toplam : 700 kalori
aus o kadar artidaykimki kahvalti yapmaya zaten firsatim yok diye yapmadim birde belki daha iyi olur dedim artilara ve iyi oldu galiba dun oglen yemek olayini bitirdim dedim ya aksam evde bol maydanoz
birde bir tane firin kofte attim agzima.
kilo bildirimi
gecen hafta: 72.900
bu hafta: 72.600
fark 300
artilarimi temizleyebildim
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 77.6
Fark: 2,1
günaydın kızlar...bu hafta çok garip oldu herşey hamile olduğumu öyrenmemle birlikte tüm yeme içme düzenim deyişti.kilom sabit...daha fazla takım yüzdesini listeyi düşünüp stres yapmak ve stres yaşatmak istemiyorum o yüzden hamilelik iznine ayrılıyorum...takımda olucam izninizle ama listede olmak istemiyorum.biliyorum aşermem başlayınca baya vericem...neyseki liste dışı devam etmek istiyorum.sadece bi konuda kararsızım menü versem mi?ya da kötü örnek olmama adına vermesem mi?ya da menü verip hamile menüsü diye mi yazsam?neyseki kafam çok karışık yardım ediiin...
Günaydınn kızlarr hayırlı cumaalr diliyorumm
Diyetlebu ara pek iyi değilim amaa sabpıtmadımdaKilom 80,300 kg
Sporumda 415 dk
Hadii yaaaa hiccc bulantim olmadiiii hamileligim boyunca bir kere kustum oda benim hatam bi yemek yemistimmm ooooo abartiydi mide almadi herhal_AYNURA_ canım bardağın dolu tarafından bak.
1. çalışmıyorsun
2.yanında iyide olsa kötğde olsa en azından kv var.sana bakmazsa kızına sahip çıkar heralde
3.bulantısı çok olanınn bebeği zeki olur diye okumuştum yabancı bi kaynakta.(benim anneminde bulantısı çok olurmuş)
ben hele 3.de hamile oldugumu evdeki anne babamdan saklarken bulantıdan kafamı kaldıramıyordum.eşim yurtdısındaydı.2 küçük çocugum vardı birini hala emziriyordum.
Allah büyük ablam geldi o yaz hakkını nasıl öderim ablammmmmmecemavi .gece ablamı kaldırıyordum ortancaya süt ısıtsın diye.bulantıdan kuzucuguma süt bile veremiyordum.
bulantı yoksa zeki olmaz diye bişey okumadımHadii yaaaa hiccc bulantim olmadiiii hamileligim boyunca bir kere kustum oda benim hatam bi yemek yemistimmm ooooo abartiydi mide almadi herhal))) ama deli mide yanmasi yasadim 2. Aydan sezeryana girinciye kadar midem yandi da yandi )))
Simcik kizim zeki olmaz mi kiiii hahaha
Ayyy Adacımmm benimde çok az oldu bulantım ama oğlan zehir gibi küçük İlber Ortaylı diyorum düşün artık..bende çocuk zekasını anadan alıyor diye okumuştum kendime pay çıkarayım en iyisi..senin kızda sana çekeceğine göre zeka küpü olurHadii yaaaa hiccc bulantim olmadiiii hamileligim boyunca bir kere kustum oda benim hatam bi yemek yemistimmm ooooo abartiydi mide almadi herhal))) ama deli mide yanmasi yasadim 2. Aydan sezeryana girinciye kadar midem yandi da yandi )))
Simcik kizim zeki olmaz mi kiiii hahaha
Tamam kaptanım ben yarın sabah sana yazarım bu akşam giremezsemCanım çok çooooooooook tebrikler ... haberi zaten almıştım ama buradan da pon pon sallamadan olmaz
Pili değiştir mutlaka ... bir de o patatesi bugün yemeeee
Mimu da kocamannnnn tebrikler ..bu haeberi de almıştım ama buna da bir pon pon takımdan
Kinizinde gelmeyen 63 ü ve gelmeyen 66 sı gelmiş nihayet
tebrikler en büyüğünden ....
Nehircim gülüm , artık ne oldu oldu :))
sen bu akşam ya da yarın sabah yaz ... elimde bir şekilde bu hafta ki kilon olsun yani canım
hadi bakalım mükafatı da güzel olur inşallah
Şükür . öyle stresli bir hafta idi ki 300 gr a sevinir olduk ... aman canım regl megl hepsi geçti gitti de .. bu hafta ve sonrasında sıfır panik yaşamak için daha bugünden dikkat lütfen ..
işte o stresli denilen liste , takım böyle bir şey ... 0 300 gr gittti ya ...
wooooowwwoooooouuuu süpersin canım süpeeeeeeeeeeeeeeer
aynura canım şimdi karne gününe çıkacağım , bunu daha detaylı yazarım gelince .
ama hamile topiği var .
Hamilelerin diyette destek olduğu topikte var .. brada değil tabii cuma gruplarında mevcut takımlar hariç grup açılması yasak .... diğer diğer böllümünde ..
sen burada her zaman kilo bildirimi yapabilirsin ama benim için veroya dediğim şey senin için de geçerli , şunu fazla yemişsin bunu az demem ben bir gebeye ...
ama genel olarak kilo bildirimini aksatmaz , menü yazmasan da haftalık zaten sohbetlerrimizde kızlaaar çok ipin ucu kaçıyor falan yazarsan gereken desteği her zaman oluruz
ahhhh deli ahhhh ...
bu hafta hemen dişli bir rakip geç , yarışa gir ...
79 nerdeeeeeeeeeeeeee
sıkma çocuğu ya.. keyfine bak
Gözün aydın :)Canlarim ballarim regl oldum yasasin cok sevindimcok şükür orucum da bozulmadı.
Günaydın
Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr
Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım
Huhuuu hayırlı cumalaaaar
Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1
Gelennn 66 laaaar
Tebrikler kızlar harikasınızKilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 77.6
Fark: 2,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?