Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesin yapar sen alttan alttan işin içine dahil et
masayı kursun peşinden ayak işlerine baksın

Ortim üzülme kız benim tüm baba tarafım orda onları çağır istersen

Tatlım sabittim 300 gram almışımm artıdayımm aslında zıbıtmadımda ama
bu hafta veremediysen gelecek hafta güzel bi kilo vermek hedefin olsun o zaman delym...
bilmiyorum yok galiba...aslında ben aça bilirim öyle bi topik ama ya 3ayı kötü geçirirsem ilgilenemezsem diye tereddütlerdeyim...of doktorum ya ne yapcam ben.bakalım kaptan ne tavsiye edecek
İnşallah aşırı yaşamazsın canım peki kaç kiloyla hamile kaldın sanırım genelde 10-15 arası oluyor normali budur diye duymuştum aşağı yukarı oynuyordur tabi
63.2kiloyla kaldım...düşüncem şu yönde ilk 3ay 65sınırım olsun diyorum...kızımda 65kaldım 85le doğuma gittim doğumdan sonra 77dim...şimdi 75le doğuma gitmek istiyoruuuum inşallah..
ıyyyy ıspanak suyumuuu

kesin yapar sen alttan alttan işin içine dahil et
masayı kursun peşinden ayak işlerine baksın

Aynen ayak işlerinde iyi olur

İnşallah canım dediğin gibi maksimum 75-77 ile gitsen en azından doğum sonrası 3-5 fazlan kalır verirsin onları da

_AYNURA_ canım bardağın dolu tarafından bak.
1. çalışmıyorsun
2.yanında iyide olsa kötğde olsa en azından kv var.sana bakmazsa kızına sahip çıkar heralde
3.bulantısı çok olanınn bebeği zeki olur diye okumuştum yabancı bi kaynakta.(benim anneminde bulantısı çok olurmuş)
ben hele 3.de hamile oldugumu evdeki anne babamdan saklarken bulantıdan kafamı kaldıramıyordum.eşim yurtdısındaydı.2 küçük çocugum vardı birini hala emziriyordum.
Allah büyük ablam geldi o yaz hakkını nasıl öderim ablammmmmm ecemavi .gece ablamı kaldırıyordum ortancaya süt ısıtsın diye.bulantıdan kuzucuguma süt bile veremiyordum.

Gelelim bana artıyım...nerdeyse 1 kilo...geçen hafta 6 da ve vücutta sıfır suyla 73.1 dim tabi bu yanıltıcı o günün sabahı 74.2 ydi çünkü..regl olunca dengem şaştı..gün içinde güzel beslendim aslında ama 4 gündür spor yapamadım..dün dikkat edemedim menüde yazmadım zaten..yedim yani sonuç 74 ...üzgünüm ortim igdedali

Günaydın

Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr

Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım

Canım çok çooooooooook tebrikler ... haberi zaten almıştım ama buradan da pon pon sallamadan olmaz

Pili değiştir mutlaka ... bir de o patatesi bugün yemeeee

Huhuuu hayırlı cumalaaaar

Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1

Gelennn 66 laaaar

Mimu da kocamannnnn tebrikler ..bu haeberi de almıştım ama buna da bir pon pon takımdan

Kinizinde gelmeyen 63 ü ve gelmeyen 66 sı gelmiş nihayet

tebrikler en büyüğünden ....

Nehircim gülüm , artık ne oldu oldu :))
sen bu akşam ya da yarın sabah yaz ... elimde bir şekilde bu hafta ki kilon olsun yani canım

8 haziran

Sahur : Mantarlı omlet, 3 hurma, 3 zeytin, 1 gün kurusu, 1 dilim t.b ekmeği

İftar : 6 kaşık yoğurtlu mantar, 6 kaşık etli taze fasulye

Su:2 litre
Toplam : 700 kalori

hadi bakalım mükafatı da güzel olur inşallah

Şükür . öyle stresli bir hafta idi ki 300 gr a sevinir olduk ... aman canım regl megl hepsi geçti gitti de .. bu hafta ve sonrasında sıfır panik yaşamak için daha bugünden dikkat lütfen ..

işte o stresli denilen liste , takım böyle bir şey ... 0 300 gr gittti ya ...

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 77.6
Fark: 2,1

wooooowwwoooooouuuu süpersin canım süpeeeeeeeeeeeeeeer

aynura canım şimdi karne gününe çıkacağım , bunu daha detaylı yazarım gelince .

ama hamile topiği var .
Hamilelerin diyette destek olduğu topikte var .. brada değil tabii cuma gruplarında mevcut takımlar hariç grup açılması yasak .... diğer diğer böllümünde ..

sen burada her zaman kilo bildirimi yapabilirsin ama benim için veroya dediğim şey senin için de geçerli , şunu fazla yemişsin bunu az demem ben bir gebeye ...

ama genel olarak kilo bildirimini aksatmaz , menü yazmasan da haftalık zaten sohbetlerrimizde kızlaaar çok ipin ucu kaçıyor falan yazarsan gereken desteği her zaman oluruz

Günaydınn kızlarr hayırlı cumaalr diliyorumm
Diyetlebu ara pek iyi değilim amaa sabpıtmadımda Kilom 80,300 kg
Sporumda 415 dk

ahhhh deli ahhhh ...

bu hafta hemen dişli bir rakip geç , yarışa gir ...

79 nerdeeeeeeeeeeeeee

Hadii yaaaa hiccc bulantim olmadiiii hamileligim boyunca bir kere kustum oda benim hatam bi yemek yemistimmm ooooo abartiydi mide almadi herhal ))) ama deli mide yanmasi yasadim 2. Aydan sezeryana girinciye kadar midem yandi da yandi )))

Simcik kizim zeki olmaz mi kiiii hahaha

bulantı yoksa zeki olmaz diye bişey okumadım

Ayyy Adacımmm benimde çok az oldu bulantım ama oğlan zehir gibi küçük İlber Ortaylı diyorum düşün artık..bende çocuk zekasını anadan alıyor diye okumuştum kendime pay çıkarayım en iyisi..senin kızda sana çekeceğine göre zeka küpü olur Akıllı kızsın

Tamam kaptanım ben yarın sabah sana yazarım bu akşam giremezsem

Oooo oooo havlu atmak mı en bi sevmediğim dur daha @exmadon nun ortisi Betulina var ... kendisi saatli bomba olarak tanınır ... artı da patlar eksi de
---- eksiii ile geleceğim inşallah şekerim.. dün akşam hedefe -200 kalmıştı bakalım bu akşam sonuç ne olacak Yalnız bu morti çok cevval çıktı yaw

Canlarim ballarim regl oldum yasasin cok sevindim cok şükür orucum da bozulmadı.
Gözün aydın :)
Günaydın

Geçen hafta:64.4
Bu hafta :63.6
Giden :800 Gr

Tartının pili iyice bitmiş , bugün mutlaka almam lazım

Huhuuu hayırlı cumalaaaar

Geçen hafta: 67.8
Bu hafta: 66.8
Giden: 1

Gelennn 66 laaaar

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 79.7
Bu hafta: 77.6
Fark: 2,1
Tebrikler kızlar harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…