Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok doktorum yalnış anladın sen ne yapcam dediyim şey beslenmem diyetimdi.. yoksa hamileliyime alıştım çok şükür. tadını çıkarmaya bakıyorum
hülyam sende yoruldun ha bi alıp bi vermekten e zaten boyuna göre kilon da iyi bence. hiiiç uğraşma derim...koru yeter..
ben arayıp da bulamamıştım kaptanım...ben bi bakayım bulamazsam link atarsın sana zahmet bakayım bi...
bulantı yoksa zeki olmaz diye bişey okumadım
bu da iyiydi
Günaydın Hayırlı Sabahlar hanımlar Ausencia kaptanım sabah 61,1 kg çıktım, dün akşam 60,7 kg çıkmıştım, artık hangisini baz alırsan al derim.
canım iftardan önce tartılsana...sabahkı kilo sahuru yeni yediyimiz için doğru olmaz ki...yani oruçsan eyer..

Haklisin Aynuram aslinda..boyuma yasima gore iyi kilom ama ipin ucunu birakirsam 100 kilo olurum cok cabuk kilo aliyorum ben...6 kilo dogmus olmanin omrum boyunca sıkıntısını cektim..eger hayatimda diyet olmasa ve dogdugum ve cocukluk halimle gitseydim cok kilolu olabilirdim..bu alip vermeler dengede kalmami sagliyor..

o zaman iyi işte...buralarda olmak yeterli fazla kilo almamak için...

valla 2-3 gn öncede bu rakamdı
daha altı olur diye ümit etmiştim ama bir zmanlar 69 lar hayal iken
bu sonuç tabiki çok güzell

inşş bu haftada ucundan kıyısından 62 ler gelir...

patatesi yemiycem cnm sabah evde domates,salatalık,biber,kırmızı biber dogrdadım
az öncede inip kaşar ekleidm , bir akse yogurt ile yiycem üzerine 4 cevizz

vah vahhhh nerede o eski cumalar nasılll olurdu buralar adeta bir bayram havası olurdu
karne gününde etkisi olabilir tabiiki

karne alan, çocukalrımıza iyi taiiler dileirm.
ögretmenlerimizede iyi tatillerr , bol dinlenmeler

bizim notlar dneizin çok iyi ama kayranın matematik ve türkçe iyi gelmiş

akşam seyreyle evdeki cümbüşü

Geldim bende ..
güzeller malum ramazan ... ciddi anlamda uzun süre aç susuz ekrana bakılmıyor ... o yüzden daha sessizsiz. şu an 2 saat gittim ancak 5 sayfa ilerlemiş diye sessiz diyorsunuz ama 5 sayfa 2 günde ilerleyemeyen takımlar var

Bir de aynen karne günü ... bizde aldık geldik eve şimdi ...

Bildirimlerde geç saatte olacağı için herkes bi köşede

Geçen hafta: 86.9
Bu hafta: 85.1
Fark: 1.8
Yüzde: 2.07

Haftaya ucundan 83 u görürüm gibi geliyor. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.

Kaptanım bu arada, benim başlangıç ve hedef kısımlarım boş tabloda. Başlangıcım 89.4 tu, hedefim de 57 yazabiliriz.

evet öyle takımlar var ama biz de 7. Takıma alışıgız kaptanım Maşallah takimimiza nazar degmesin

Ben de gün geçtikçe toparlanmak yerine gün geçtikçe kötüleşiyorum, eşim izin aldı artık bugün evde bana bakmak için çünkü suyumu bile kalkıp kendim alamıyorum. Dün yediklerimi dahi yazamadım çıkmadım yataktan ama özetle tavuk suyuna çorba, çorba ve daha çok çorba bir de iki parça köfte yedim. Tam güzel düzenli eksilme rutinine girmişken böyle hastalık ve geciken hala sıkıntısı moralimi baya bozdu ama gececek inşallah. İlaç düzeni yüzünden niyetlenemedim bugün birazdan kilo bildirimi yapacağım.

Takımın kalanı afiyettedir inşallah, herkese dün gördüğüm Efser ortim gibi eksiler nasip olur inşallah bu cuma. Darısı önümüzdeki cuma benim de başıma.

Bu gel gitlerle şükür ki 80 görmüyoruz işte hülyacım ... haftaya daha güzel olur .. istersen yarışlara almayız seni .. iddialı olacağın hafta yazarsın o zaman cenkleşirsin

Tamam kaptanım ben yarın sabah sana yazarım bu akşam giremezsem

---- eksiii ile geleceğim inşallah şekerim.. dün akşam hedefe -200 kalmıştı bakalım bu akşam sonuç ne olacak Yalnız bu morti çok cevval çıktı yaw

hadi bakalım merakla beklemedeyim ... çok geç kalma ama

Günaydın Hayırlı Sabahlar hanımlar Ausencia kaptanım sabah 61,1 kg çıktım, dün akşam 60,7 kg çıkmıştım, artık hangisini baz alırsan al derim.

canım haftaya cuma bildirimin yine de perşembeden olacaksa(hala gidiyorsa yani o vakte) dünkü kalsın .

Ausencia kaptanım bulamadım topiyi

bakacağım canım ben

sen benim dediklerimi yap ama .. gün gün menü yazmak zorunda değilsin ama kaçırdığın gün ya da yeme istediğin çok olduğu zaman yaz hemen ..o an kim varsa seni telkin edecektir burada .

500-800 arası haftada süper bence ... senin kilonda ve senin metada tabii

Çok sessiz değil mi burası bugün? Herkes nerde?

4-5 gibi uyuyanların henüz ayılmaması , ayılıp işe güce gidenler ruh gibi dolanması hali diyoruz biz buna

oooooo daha hassas olanın düşük değil ama di mi ? bu biraz iyi en azından

Ben geldim kafam kazan gibi

geçer şimdi

süpeer .... bu hızla devam edersen var ya , çok kısa zamanda bildirimlerin 7 lerle başlayacak

ekleyeyeyim canım tabloya , birde seninkullanıcı adın iki kelime olunca her zaman etiket şeyyetmiyor onu da araya şeyedeyim dedim

evet öyle takımlar var ama biz de 7. Takıma alışıgız kaptanım Maşallah takimimiza nazar degmesin

aminnnnnnnnnnn

tekrar tekrar geçmiş olsun canım .
Kısa sürede toparlanırsın umarım , eşinin eli şifalı gelsin bugün sana

maleseff cnm onun ki düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…