yok doktorum yalnış anladın sen ne yapcam dediyim şey beslenmem diyetimdi.. yoksa hamileliyime alıştım çok şükür. tadını çıkarmaya bakıyorum_AYNURA_ canım bardağın dolu tarafından bak.
1. çalışmıyorsun
2.yanında iyide olsa kötğde olsa en azından kv var.sana bakmazsa kızına sahip çıkar heralde
3.bulantısı çok olanınn bebeği zeki olur diye okumuştum yabancı bi kaynakta.(benim anneminde bulantısı çok olurmuş)
ben hele 3.de hamile oldugumu evdeki anne babamdan saklarken bulantıdan kafamı kaldıramıyordum.eşim yurtdısındaydı.2 küçük çocugum vardı birini hala emziriyordum.
Allah büyük ablam geldi o yaz hakkını nasıl öderim ablammmmmm @ecemavi .gece ablamı kaldırıyordum ortancaya süt ısıtsın diye.bulantıdan kuzucuguma süt bile veremiyordum.
hülyam sende yoruldun ha bi alıp bi vermektenGelelim bana artıyım...nerdeyse 1 kilo...geçen hafta 6 da ve vücutta sıfır suyla 73.1 dim tabi bu yanıltıcı o günün sabahı 74.2 ydi çünkü..regl olunca dengem şaştı..gün içinde güzel beslendim aslında ama 4 gündür spor yapamadım..dün dikkat edemedim menüde yazmadım zaten..yedim yani sonuç 74 ...üzgünüm ortim @igdedali
ben arayıp da bulamamıştım kaptanım...ben bi bakayım bulamazsam link atarsın sana zahmet bakayım bi...Canım çok çooooooooook tebrikler ... haberi zaten almıştım ama buradan da pon pon sallamadan olmaz
Pili değiştir mutlaka ... bir de o patatesi bugün yemeeee
Mimu da kocamannnnn tebrikler ..bu haeberi de almıştım ama buna da bir pon pon takımdan
Kinizinde gelmeyen 63 ü ve gelmeyen 66 sı gelmiş nihayet
tebrikler en büyüğünden ....
Nehircim gülüm , artık ne oldu oldu :))
sen bu akşam ya da yarın sabah yaz ... elimde bir şekilde bu hafta ki kilon olsun yani canım
hadi bakalım mükafatı da güzel olur inşallah
Şükür . öyle stresli bir hafta idi ki 300 gr a sevinir olduk ... aman canım regl megl hepsi geçti gitti de .. bu hafta ve sonrasında sıfır panik yaşamak için daha bugünden dikkat lütfen ..
işte o stresli denilen liste , takım böyle bir şey ... 0 300 gr gittti ya ...
wooooowwwoooooouuuu süpersin canım süpeeeeeeeeeeeeeeer
aynura canım şimdi karne gününe çıkacağım , bunu daha detaylı yazarım gelince .
ama hamile topiği var .
Hamilelerin diyette destek olduğu topikte var .. brada değil tabii cuma gruplarında mevcut takımlar hariç grup açılması yasak .... diğer diğer böllümünde ..
sen burada her zaman kilo bildirimi yapabilirsin ama benim için veroya dediğim şey senin için de geçerli , şunu fazla yemişsin bunu az demem ben bir gebeye ...
ama genel olarak kilo bildirimini aksatmaz , menü yazmasan da haftalık zaten sohbetlerrimizde kızlaaar çok ipin ucu kaçıyor falan yazarsan gereken desteği her zaman oluruz
ahhhh deli ahhhh ...
bu hafta hemen dişli bir rakip geç , yarışa gir ...
79 nerdeeeeeeeeeeeeee
bu da iyiydibulantı yoksa zeki olmaz diye bişey okumadım
canım iftardan önce tartılsana...sabahkı kilo sahuru yeni yediyimiz için doğru olmaz ki...yani oruçsan eyer..Günaydın Hayırlı Sabahlar hanımlarAusencia kaptanım sabah 61,1 kg çıktım, dün akşam 60,7 kg çıkmıştım, artık hangisini baz alırsan al derim.
Haklisin Aynuram aslinda..boyuma yasima gore iyi kilom ama ipin ucunu birakirsam 100 kilo olurum cok cabuk kilo aliyorum ben...6 kilo dogmus olmanin omrum boyunca sıkıntısını cektim..eger hayatimda diyet olmasa ve dogdugum ve cocukluk halimle gitseydim cok kilolu olabilirdim..bu alip vermeler dengede kalmami sagliyor..yok doktorum yalnış anladın sen ne yapcam dediyim şey beslenmem diyetimdi.. yoksa hamileliyime alıştım çok şükür. tadını çıkarmaya bakıyorum
hülyam sende yoruldun ha bi alıp bi vermektene zaten boyuna göre kilon da iyi bence. hiiiç uğraşma derim...koru yeter..
ben arayıp da bulamamıştım kaptanım...ben bi bakayım bulamazsam link atarsın sana zahmet bakayım bi...
bu da iyiydi
canım iftardan önce tartılsana...sabahkı kilo sahuru yeni yediyimiz için doğru olmaz ki...yani oruçsan eyer..
o zaman iyi işte...buralarda olmak yeterli fazla kilo almamak için...Haklisin Aynuram aslinda..boyuma yasima gore iyi kilom ama ipin ucunu birakirsam 100 kilo olurum cok cabuk kilo aliyorum ben...6 kilo dogmus olmanin omrum boyunca sıkıntısını cektim..eger hayatimda diyet olmasa ve dogdugum ve cocukluk halimle gitseydim cok kilolu olabilirdim..bu alip vermeler dengede kalmami sagliyor..
ne cevvali yahu, sanırım yenilcez---- eksiii ile geleceğim inşallah şekerim.. dün akşam hedefe -200 kalmıştı bakalım bu akşam sonuç ne olacak Yalnız bu morti çok cevval çıktı yaw
Canım çok çooooooooook tebrikler ... haberi zaten almıştım ama buradan da pon pon sallamadan olmaz
Pili değiştir mutlaka ... bir de o patatesi bugün yemeeee
Mimu da kocamannnnn tebrikler ..bu haeberi de almıştım ama buna da bir pon pon takımdan
Kinizinde gelmeyen 63 ü ve gelmeyen 66 sı gelmiş nihayet
tebrikler en büyüğünden ....
Nehircim gülüm , artık ne oldu oldu :))
sen bu akşam ya da yarın sabah yaz ... elimde bir şekilde bu hafta ki kilon olsun yani canım
hadi bakalım mükafatı da güzel olur inşallah
Şükür . öyle stresli bir hafta idi ki 300 gr a sevinir olduk ... aman canım regl megl hepsi geçti gitti de .. bu hafta ve sonrasında sıfır panik yaşamak için daha bugünden dikkat lütfen ..
işte o stresli denilen liste , takım böyle bir şey ... 0 300 gr gittti ya ...
wooooowwwoooooouuuu süpersin canım süpeeeeeeeeeeeeeeer
aynura canım şimdi karne gününe çıkacağım , bunu daha detaylı yazarım gelince .
ama hamile topiği var .
Hamilelerin diyette destek olduğu topikte var .. brada değil tabii cuma gruplarında mevcut takımlar hariç grup açılması yasak .... diğer diğer böllümünde ..
sen burada her zaman kilo bildirimi yapabilirsin ama benim için veroya dediğim şey senin için de geçerli , şunu fazla yemişsin bunu az demem ben bir gebeye ...
ama genel olarak kilo bildirimini aksatmaz , menü yazmasan da haftalık zaten sohbetlerrimizde kızlaaar çok ipin ucu kaçıyor falan yazarsan gereken desteği her zaman oluruz
ahhhh deli ahhhh ...
bu hafta hemen dişli bir rakip geç , yarışa gir ...
79 nerdeeeeeeeeeeeeee
Çok sessiz değil mi burası bugün? Herkes nerde?
afiyet olsun :) bende kilo bildirimi yapayim. Bakalım nasıl çıkacak sonuç.ben buradayım
çok acıktım yemege inicem birazdan
evet öyle takımlar var ama biz de 7. Takıma alışıgız kaptanımGeldim bende ..
güzeller malum ramazan ... ciddi anlamda uzun süre aç susuz ekrana bakılmıyor ... o yüzden daha sessizsiz. şu an 2 saat gittim ancak 5 sayfa ilerlemiş diye sessiz diyorsunuz ama5 sayfa 2 günde ilerleyemeyen takımlar var
Bir de aynen karne günü ... bizde aldık geldik eve şimdi ...
Bildirimlerde geç saatte olacağı için herkes bi köşede
Gelelim bana artıyım...nerdeyse 1 kilo...geçen hafta 6 da ve vücutta sıfır suyla 73.1 dim tabi bu yanıltıcı o günün sabahı 74.2 ydi çünkü..regl olunca dengem şaştı..gün içinde güzel beslendim aslında ama 4 gündür spor yapamadım..dün dikkat edemedim menüde yazmadım zaten..yedim yani sonuç 74 ...üzgünüm ortim @igdedali
Tamam kaptanım ben yarın sabah sana yazarım bu akşam giremezsem
---- eksiii ile geleceğim inşallah şekerim.. dün akşam hedefe -200 kalmıştı bakalım bu akşam sonuç ne olacak Yalnız bu morti çok cevval çıktı yaw
Günaydın Hayırlı Sabahlar hanımlarAusencia kaptanım sabah 61,1 kg çıktım, dün akşam 60,7 kg çıkmıştım, artık hangisini baz alırsan al derim.
valla 2-3 gn öncede bu rakamdı
daha altı olur diye ümit etmiştim ama bir zmanlar 69 lar hayal iken
bu sonuç tabiki çok güzell
inşş bu haftada ucundan kıyısından 62 ler gelir...
patatesi yemiycem cnm sabah evde domates,salatalık,biber,kırmızı biber dogrdadım
az öncede inip kaşar ekleidm , bir akse yogurt ile yiycem üzerine 4 cevizz
Çok sessiz değil mi burası bugün? Herkes nerde?
vah vahhhh nerede o eski cumalar nasılll olurdu buralar adeta bir bayram havası olurdu
karne gününde etkisi olabilir tabiiki
karne alan, çocukalrımıza iyi taiiler dileirm.
ögretmenlerimizede iyi tatillerr , bol dinlenmeler
bizim notlar dneizin çok iyi ama kayranın matematik ve türkçe iyi gelmiş
akşam seyreyle evdeki cümbüşü
Ben geldim kafam kazan gibi
Geçen hafta: 86.9
Bu hafta: 85.1
Fark: 1.8
Yüzde: 2.07
Haftaya ucundan 83 u görürüm gibi geliyor. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.
Kaptanım bu arada, benim başlangıç ve hedef kısımlarım boş tabloda. Başlangıcım 89.4 tu, hedefim de 57 yazabiliriz.
evet öyle takımlar var ama biz de 7. Takıma alışıgız kaptanımMaşallah takimimiza nazar degmesin
Ben de gün geçtikçe toparlanmak yerine gün geçtikçe kötüleşiyorum, eşim izin aldı artık bugün evde bana bakmak için çünkü suyumu bile kalkıp kendim alamıyorum. Dün yediklerimi dahi yazamadım çıkmadım yataktan ama özetle tavuk suyuna çorba, çorba ve daha çok çorba bir de iki parça köfte yedim. Tam güzel düzenli eksilme rutinine girmişken böyle hastalık ve geciken hala sıkıntısı moralimi baya bozdu ama gececek inşallah. İlaç düzeni yüzünden niyetlenemedim bugün birazdan kilo bildirimi yapacağım.
Takımın kalanı afiyettedir inşallah, herkese dün gördüğümEfser ortim gibi eksiler nasip olur inşallah bu cuma. Darısı önümüzdeki cuma benim de başıma.
Geldim bende ..
güzeller malum ramazan ... ciddi anlamda uzun süre aç susuz ekrana bakılmıyor ... o yüzden daha sessizsiz. şu an 2 saat gittim ancak 5 sayfa ilerlemiş diye sessiz diyorsunuz ama5 sayfa 2 günde ilerleyemeyen takımlar var
Bir de aynen karne günü ... bizde aldık geldik eve şimdi ...
Bildirimlerde geç saatte olacağı için herkes bi köşede
Ben de gün geçtikçe toparlanmak yerine gün geçtikçe kötüleşiyorum, eşim izin aldı artık bugün evde bana bakmak için çünkü suyumu bile kalkıp kendim alamıyorum. Dün yediklerimi dahi yazamadım çıkmadım yataktan ama özetle tavuk suyuna çorba, çorba ve daha çok çorba bir de iki parça köfte yedim. Tam güzel düzenli eksilme rutinine girmişken böyle hastalık ve geciken hala sıkıntısı moralimi baya bozdu ama gececek inşallah. İlaç düzeni yüzünden niyetlenemedim bugün birazdan kilo bildirimi yapacağım.
Takımın kalanı afiyettedir inşallah, herkese dün gördüğümEfser ortim gibi eksiler nasip olur inşallah bu cuma. Darısı önümüzdeki cuma benim de başıma.
Bu gel gitlerle şükür ki 80 görmüyoruz işte hülyacım ... haftaya daha güzel olur .. istersen yarışlara almayız seni .. iddialı olacağın hafta yazarsın o zaman cenkleşirsin
hadi bakalım merakla beklemedeyim ... çok geç kalma ama
canım haftaya cuma bildirimin yine de perşembeden olacaksa(hala gidiyorsa yani o vakte) dünkü kalsın .
bakacağım canım ben
sen benim dediklerimi yap ama .. gün gün menü yazmak zorunda değilsin ama kaçırdığın gün ya da yeme istediğin çok olduğu zaman yaz hemen ..o an kim varsa seni telkin edecektir burada .
500-800 arası haftada süper bence ... senin kilonda ve senin metada tabii
4-5 gibi uyuyanların henüz ayılmaması , ayılıp işe güce gidenler ruh gibi dolanması hali diyoruz biz buna
oooooo daha hassas olanın düşük değil ama di mi ? bu biraz iyi en azından
geçer şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?