Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maleseff cnm onun ki düşük

tamam karıştırıyorum arada ... valla o zaman denizi önden bir uyar istersen kara duymadan ... muhtemelen şakalaşmak için diye takılıp durur , öteki de daha çok üzülecek
kıyamam kuzulara ... kardeşin çok üzülür de ...

Aynen canim yarislara girmeyeyim ben..takilayim kafama gore

karne alan kuzuları tebrik ederriiimmm anneleri :)

teşekkürler fıstık ablası ... bizimkinden bir endişe bir telaş vardı ... hiç olmayan ... ingilizce öğretmenleri , sadece derse bakmayacağını ...derste konuşanlardan not kıracağını söylemiş sene için de (klasik tehdit ) yusufta bi kere dışarda bekleme cezası almıştı ingilizcede ... nasıl telaş ya çok iyi vermezde iyi verirse diye ..
neyse çok iyi ile bir sene daha atlattık

aynen canim cok mutluyum atlattim cok sukur bu haftayi)

6 kilo mu

Bayramdan kısa süre sonra görürüm sanırım 70 leri. Göreyim ya.

Etiket konusu da ilginç. Fark ettim onu ben de zaten. @ yaptıktan sonra white yazarken altta benim ismim de çıkmıyor mu? Ona tiklayiversen olmuyorsa da önemi yok ya, takim için çok gerekli değilse.

Tebrikler canım
Canım çok geçmiş olsun
Evet canim yengeme gore 6.5 kilo dogmusum tartilirken yanindaydim der hep :))
Ay maşallah :)

Bakalım akşam tartı ne diyecek. Artı 1.5 anca gitmiştir. Hayır üzülsem mi sevinsem mi .5 Günde 1.5 kilo verebiliyormuşum bu durumda yani artı olmasa bu hafta iyi kilo vermiş olacaktım

Ausencia son iki gün eksiyi görürüm diye ümitliydim ama bu haftayı sabit ile kapatıyorum ben. Pazar sabahı gelen +1 kg ödemi atmayı başardım ama eksiye geçiremedim yaa çok özür dilerim.

Menülerini tek tek düşünüyorum ..eklediğin sporları da .. aklıma gelmeyen hala ödem sendromundan başka bir şey gelmiyor canım .. o yüzden şunu değiştirmeliyiz , şurda şunu yedin yemeseydin de diyemiyorum ...
belki bir tek yaptığın aşırı strese kızabilirim .
hadi bakalım , bu haftayı halasız kapattık .. haftaya gelmişş hala ile bu haftayı da telafi edersin sen

yani tüm sayfaları okuduğun için sorun yok ... yoksa sana bir şey yazdığımda etiket olmadan göremesin .. bir de ben baktım sadece white alıyor bazen , o da çok uzun zamandır girmiyormuş foruma , yoksa durup durup o kimse onu etiketliyor olacaktın

Ondan hic suphem yok :))))

Bakalım akşam tartı ne diyecek. Artı 1.5 anca gitmiştir. Hayır üzülsem mi sevinsem mi .5 Günde 1.5 kilo verebiliyormuşum bu durumda yani artı olmasa bu hafta iyi kilo vermiş olacaktım

Yılların kalıcı 1 ,5 kilosu öyle kolay kolay gitmez , sporla sağlam diyet ister de .. sende ki neyin artısı idi ? neyin ödemi idi de bir hafta atılamadı hala çözemedim .

dün çok azdı menün bugün biraz eksi ile geleceksin bence

Bende anlamadım. Aynura gibi yumurtlama dönemi desem olur mu :)

maşallah annesi ya... yusuf iyi de bile kırılabilirdi. naif çocuğum benimmm ona kocaman sevgiler ve öpücükler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…