maleseff cnm onun ki düşük
Aynen canim yarislara girmeyeyim ben..takilayim kafama goreBu gel gitlerle şükür ki 80 görmüyoruz işte hülyacım ... haftaya daha güzel olur .. istersen yarışlara almayız seni .. iddialı olacağın hafta yazarsın o zaman cenkleşirsin
hadi bakalım merakla beklemedeyim ... çok geç kalma ama
canım haftaya cuma bildirimin yine de perşembeden olacaksa(hala gidiyorsa yani o vakte) dünkü kalsın .
bakacağım canım ben
sen benim dediklerimi yap ama .. gün gün menü yazmak zorunda değilsin ama kaçırdığın gün ya da yeme istediğin çok olduğu zaman yaz hemen ..o an kim varsa seni telkin edecektir burada .
500-800 arası haftada süper bence ... senin kilonda ve senin metada tabii
4-5 gibi uyuyanların henüz ayılmaması , ayılıp işe güce gidenler ruh gibi dolanması hali diyoruz biz buna
oooooo daha hassas olanın düşük değil ama di mi ? bu biraz iyi en azından
geçer şimdi
karne alan kuzuları tebrik ederriiimmm anneleri :)
Aynen canim yarislara girmeyeyim ben..takilayim kafama gore
aynen canim cok mutluyum atlattim cok sukur bu haftayiCanım çok çooooooooook tebrikler ... haberi zaten almıştım ama buradan da pon pon sallamadan olmaz
Pili değiştir mutlaka ... bir de o patatesi bugün yemeeee
Mimu da kocamannnnn tebrikler ..bu haeberi de almıştım ama buna da bir pon pon takımdan
Kinizinde gelmeyen 63 ü ve gelmeyen 66 sı gelmiş nihayet
tebrikler en büyüğünden ....
Nehircim gülüm , artık ne oldu oldu :))
sen bu akşam ya da yarın sabah yaz ... elimde bir şekilde bu hafta ki kilon olsun yani canım
hadi bakalım mükafatı da güzel olur inşallah
Şükür . öyle stresli bir hafta idi ki 300 gr a sevinir olduk ... aman canım regl megl hepsi geçti gitti de .. bu hafta ve sonrasında sıfır panik yaşamak için daha bugünden dikkat lütfen ..
işte o stresli denilen liste , takım böyle bir şey ... 0 300 gr gittti ya ...
wooooowwwoooooouuuu süpersin canım süpeeeeeeeeeeeeeeer
aynura canım şimdi karne gününe çıkacağım , bunu daha detaylı yazarım gelince .
ama hamile topiği var .
Hamilelerin diyette destek olduğu topikte var .. brada değil tabii cuma gruplarında mevcut takımlar hariç grup açılması yasak .... diğer diğer böllümünde ..
sen burada her zaman kilo bildirimi yapabilirsin ama benim için veroya dediğim şey senin için de geçerli , şunu fazla yemişsin bunu az demem ben bir gebeye ...
ama genel olarak kilo bildirimini aksatmaz , menü yazmasan da haftalık zaten sohbetlerrimizde kızlaaar çok ipin ucu kaçıyor falan yazarsan gereken desteği her zaman oluruz
ahhhh deli ahhhh ...
bu hafta hemen dişli bir rakip geç , yarışa gir ...
79 nerdeeeeeeeeeeeeee
6 kilo muHaklisin Aynuram aslinda..boyuma yasima gore iyi kilom ama ipin ucunu birakirsam 100 kilo olurum cok cabuk kilo aliyorum ben...6 kilo dogmus olmanin omrum boyunca sıkıntısını cektim..eger hayatimda diyet olmasa ve dogdugum ve cocukluk halimle gitseydim cok kilolu olabilirdim..bu alip vermeler dengede kalmami sagliyor..
aynen canim cok mutluyum atlattim cok sukur bu haftayi)
Bayramdan kısa süre sonra görürüm sanırım 70 leri. Göreyim ya.
süpeer .... bu hızla devam edersen var ya , çok kısa zamanda bildirimlerin 7 lerle başlayacak
ekleyeyeyim canım tabloya , birde seninkullanıcı adın iki kelime olunca her zaman etiket şeyyetmiyor onu da araya şeyedeyim dedim
aminnnnnnnnnnn
tekrar tekrar geçmiş olsun canım .
Kısa sürede toparlanırsın umarım , eşinin eli şifalı gelsin bugün sana
Evet canim yengeme gore 6.5 kilo dogmusum tartilirken yanindaydim der hep :))6 kilo mu
Ondan hic suphem yok :))))öyle kafama göre derken , yarışlar için sadece ... yoksa ben burdayım yine zebellah gibi
Tebrikler canımGeçen hafta: 86.9
Bu hafta: 85.1
Fark: 1.8
Yüzde: 2.07
Haftaya ucundan 83 u görürüm gibi geliyor. İnşallah hayal kırıklığına uğramam.
Kaptanım bu arada, benim başlangıç ve hedef kısımlarım boş tabloda. Başlangıcım 89.4 tu, hedefim de 57 yazabiliriz.
Canım çok geçmiş olsunBen de gün geçtikçe toparlanmak yerine gün geçtikçe kötüleşiyorum, eşim izin aldı artık bugün evde bana bakmak için çünkü suyumu bile kalkıp kendim alamıyorum. Dün yediklerimi dahi yazamadım çıkmadım yataktan ama özetle tavuk suyuna çorba, çorba ve daha çok çorba bir de iki parça köfte yedim. Tam güzel düzenli eksilme rutinine girmişken böyle hastalık ve geciken hala sıkıntısı moralimi baya bozdu ama gececek inşallah. İlaç düzeni yüzünden niyetlenemedim bugün birazdan kilo bildirimi yapacağım.
Takımın kalanı afiyettedir inşallah, herkese dün gördüğüm @Efser ortim gibi eksiler nasip olur inşallah bu cuma. Darısı önümüzdeki cuma benim de başıma.
Ay maşallah :)Evet canim yengeme gore 6.5 kilo dogmusum tartilirken yanindaydim der hep :))
Ausencia son iki gün eksiyi görürüm diye ümitliydim ama bu haftayı sabit ile kapatıyorum ben. Pazar sabahı gelen +1 kg ödemi atmayı başardım ama eksiye geçiremedim yaa çok özür dilerim.
Bayramdan kısa süre sonra görürüm sanırım 70 leri. Göreyim ya.
Etiket konusu da ilginç. Fark ettim onu ben de zaten. @ yaptıktan sonra white yazarken altta benim ismim de çıkmıyor mu? Ona tiklayiversenolmuyorsa da önemi yok ya, takim için çok gerekli değilse.
Ondan hic suphem yok :))))
Bakalım akşam tartı ne diyecek. Artı 1.5 anca gitmiştir. Hayır üzülsem mi sevinsem mi .5 Günde 1.5 kilo verebiliyormuşum bu durumdayani artı olmasa bu hafta iyi kilo vermiş olacaktım
Bende anlamadım. Aynura gibi yumurtlama dönemi desem olur mu :)Yılların kalıcı 1 ,5 kilosu öyle kolay kolay gitmez , sporla sağlam diyet ister de .. sende ki neyin artısı idi ? neyin ödemi idi de bir hafta atılamadı hala çözemedim .
dün çok azdı menün bugün biraz eksi ile geleceksin bence
Bende anlamadım. Aynura gibi yumurtlama dönemi desem olur mu :)
teşekkürler fıstık ablası ... bizimkinden bir endişe bir telaş vardı ... hiç olmayan ... ingilizce öğretmenleri , sadece derse bakmayacağını ...derste konuşanlardan not kıracağını söylemiş sene için de (klasik tehdit) yusufta bi kere dışarda bekleme cezası almıştı ingilizcede ... nasıl telaş ya çok iyi vermezde iyi verirse diye ..
neyse çok iyi ile bir sene daha atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?