Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynura yumurtlarken de 300-500 bir şekilde toparlarlıyordu ama son perşembe
Kaptanım menüleri gördün. İçli köfte yüzünden olsam taa haftasonu böyle oldum. Bilmiyorum ki. Annemde iftara gittim yemedim biliyorsun. Ben eksi çıkıyorum ama işte o artılar gidiyor

Tebrikler canım

Canım çok geçmiş olsun

Ay maşallah :)
Sağol canım..

Evet sporuma hastalığa kadar devam ettim ve kaçamaksız kapattım haftayı. Kalıcı olmadığını düşünüyorum ben de. Gelmeyen hala ve üzerine eklenen antibiyotiğin ödemi aslında üzerimdeki.. yüzüm gözlerim falan tamamen şiş durumda şu anda önümüzdeki hafta halayla birlikte telafi edeceğim inşallah

Alerjik bünye bol sigara dumanı, kalabalığın tozu ve açık camların cereyanı derken koyverdi kendisini hem alerjik farenjitim hem de ses telleri iltihabım hortladı. Yatak döşek yatıyorum haziran ayında, ses çıkmıyor adamla yan yana mesajlaşıyoruz artık.

Sizin de yavrulara tebrikler, ikiz olunca hassasiyet durumları da farklıysa zor oluyordur karne dönemleri elbette ama hayatta da önlerine çıkacak rekabet ortamlarıyla başa çıkmayı şimdiden öğreniyorlardır. Çok üzülmesin, daha iyiye gideceği çok zaman var önünde .:)

Ausencia Yusuf'a da tebrikler annesi :)

maşallah annesi ya... yusuf iyi de bile kırılabilirdi. naif çocuğum benimmm ona kocaman sevgiler ve öpücükler...

o da seni öper seve seve ablası , fazla öpüşgendir

Kaptanım menüleri gördün. İçli köfte yüzünden olsam taa haftasonu böyle oldum. Bilmiyorum ki. Annemde iftara gittim yemedim biliyorsun. Ben eksi çıkıyorum ama işte o artılar gidiyor

işte bende onu diyorum , bu tarz ani artılar gelir ve gr gr değil genelde ve normalde pat diye gider .. üzerine de 200-300 normal eksi gelir .

senin ödem denilen şeyde pat diye değil de , sanki normal kilonun yağlarıymış gibi binbir nazla gitti .. işte bunun sebebi de mercimek ve karbon , bulgur patatesli içli köfte .. zaten artı iken asla yenilmeyecek olanlar

ay iyiki yemedim patatesi , hiçte cazip gelmeid
millet makarna patates yedi
gözler yine benim çakma salatadaydı

oooo hem makarna hem patates mi yedileeeer

sen en iyisini yaptın arkadaşım

teşekkürler .....

canım hiç haziran ayı deme , bende dün yusufu dr a götürdüm , boğaz enfeksiyonu .
mevismler çok yanıltıcı

Mevsimi çözebilene aşkolsun zaten haziran ama yağmur ve kapalı hava dışarıda. Bir de benim evde aynı anda iki pencere açık olmaz nanemolla vücut zaten. Dikkat ederim çarpılmamaya da şimdi hem koştururken terle hem de bütün camlar açık derken arada çarpıldım kaldım.

Selam kızlar nasılsınız.
Umarim herkes iyidir.
Benden yana da iyilik sağlık.
Kilom bu hafta arti 200 gr.
Diyetim eskisinden daha kotu değil. Spora iyice ağırlık verdim. Bayrama kadar ne yaptim ise kar diyorum.
Yapabilirsem bir sure hic tartilmayayim diyorum.
Karnim basenlerim yumusacik oldu. Elimi atinca jole gibi. Bu bana sanki hazirlanmislar gidecekler bavullari hazırlıyorlar. Raflara yillardir dizdikleri yag hücrelerini indiriyorlar gibi geliyor
Ama tartida maalesef hala eksi göremiyorum.
Buda moralimi bozuyor ama tarti kesinlikle yag yakmada gosterge degil.biliyorsunuz eğer yag yakip ayni zamanda kaslaniyrsam tartida eksi değil arti gormem bile daha olasi.
Neyse durum benden bu kadar. Evden iş te epey yavaş ilerliyor. 1 haftadir1 dosya bekliyorum yoğunluk deniyor gelmiyor.
Sanirim ramazan rehaveti. Anlayacağınız ben bu işten birsey anlamadim :))
Neyse kısmet diyelim.
Bu arada ev için emlakci ile anlaştık. Kredi basvurumuzu yapıyoruz. Kısmet olursa bizde “evli” lerden olacağız yakinda.
Hepinize en derin selam ve saygilarimla.
'şeri

Uyku gözlerimden akıyor şu an ...

Bu ara böyle idare edeceğiz artık ... oruçsuz olanlar siz konuşun biz okuruz

biraz bana müsade ... diğer bildirimler sonra gelecek zaten ... uyuklarım muhtemelen ... hava simsiyah ..yağmur sel oldu resmen

Masallah kuzuna canim tesekkurler canim insallah sayisal zekası babaya sozel zekasi bana cekerse bomba olur

şeri canım tam çıkarken gördüm seni ne güzel , gözlerim kapanıyordu eşil yeşil iyi geldin :)

canım benim sporun varsa, tartılma ölçü al bir süre .. gördüğün incelmeler seni çok daha motive edecektir .

İşte ne güzel işte :) sen alırşırken yoğun değil .. sonra yoğunlaşabilir özellikle bayramdan sonra ..

tatlı pamuk prensesi de öptüm seni de

Masallah kuzuna canim tesekkurler canim insallah sayisal zekası babaya sozel zekasi bana cekerse bomba olur

zeka genetikti ve %80 gibi bir oranda annedengelir rivayeti çoktur da ... bende yusufun zekasını kendime pay biçerim de

ama şimdi bakıyorum eşim 4 kardeş hepsi anneden aldıysa ... eee eşim maşşallah ortalama üstü zeka desem ... bunu da anasından aldı desem ... görümcem tırtıngen zeka anneler karışmadıysa bu teoride bi sorun var

şerii
kesinlikle sen elinden geleni yapıyorsun,bazen kilo verme işi duraksıyor ama sonrasında patır patır gidiyor seninde öyle olacak eminim
ev işiniz hayırlı olsun,rabbim hayırlı komşular nasip etsin,ödeme kolaylığı versin
Kedibochi

ayy yağmur sel gri bulutlar iccacuk yatak ne uyunur beeecanım çekti

bakayım yusufu da kandırırsam şöyle 2-3 saat

bizdede sorun var o vakit
annem 40 yıl öncesi yediğini içtiğini ayrıntılarıyla hatırlar,bir film sor inini dipini anlatsın yazan kişi bu kadar hatırlamaz,zira kardeşim desen öyle anneme çekmiş zeka küpü
rabbim akıl dağıtırken ben napıyodum diyorum bazen, kime çekmişim belli değilbende biraz o tırtıngen kafalardanım kaptanım

ŞERİCİM HOŞGELDİN CNM YOKLUGUN BELLİİİ
ay büyük yazmışım , neyse küçükle devam edeyim efenim

cnm benimde her yer yumoş yumoşşş daha fazla bölgesel çalışmamız lazım
cnmm , ev içinde hayırlı olsun cnmmm güle güle oturun

ben burda mesajlarındaki ince espirilerle sürekli bir zeka parıltılı begüm görüyorum... senin dediğin tırtingen begümü tanımıyorum canom

bende çok yumoşladım banuuuu ... spor kaç zamanıdr yok ... epey sıkı idi bacak basen ...

şimdi var yaaaaaaaa tabii 26 beden kot içinde skandal kısmı güzel saklanıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…