Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne guzel kuzular karne almis maşallah... olsun kayra uzmesin canini her sey karne degil bizim lisede salak bi arkadasimiz vardi ama cidden salakti yani oyle lafta degil inanin butun sorulari yazilida bizden alirdi ne takdir alırdı tesekkur alirdi zar zor gecerdi sınıfı...sonra bi duyduk ki dr olmus kadin dogum uzmani olmus biz sook.....

zeka genetikti ve %80 gibi bir oranda annedengelir rivayeti çoktur da ... bende yusufun zekasını kendime pay biçerim de

ahahahaa yarıldım

bende çok yumoşladım banuuuu ... spor kaç zamanıdr yok ... epey sıkı idi bacak basen ...

şimdi var yaaaaaaaa tabii 26 beden kot içinde skandal kısmı güzel saklanıyor da

sıkı bölgesel çalışmak lazımmm cano

aynen cnm bu yıl olma seneye olur çok çok kötü dgeil ama
kayra aceleci , çok acele ettiginden oluyor hep
gönlünü alırım ben onun , şimdi odasına girmiş aglıyormuş

Hahahaha bak simdi benim esim anasından almis olabilir zekayi ... kv karda yurur izini belli etmez hahs

Ooo kiyamammm evet al gönlünü demekki bilincli bi cocuk sindiremiyor.. bazi cocuk 2 getirir karnede gectim iste der ))

halam en geç çarşambaya gider kaptanım öyle çok uzun kalmaz sağolsun, anlayışlı

teşekkür ederim kapatnım her zamanki gibi motive edicisin,bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum

tamamen safiyane bir arıtılmış , damıtılmış gerçek

Ay su sporumu bitireyim pcye geceyim hepinize yazacağım kızlar.
Ozlendiniz
sende özlendin canım .
şeri şeri lady im

Oyyy ben onu öperim ki ya kıyamam kuzuma .. ben de herkes kameraya tutup tek tek öğretmenle poz verdikleri için gördüm karneleri hep ... ne çok iyi vardı ... bizim zamanımızda 2.sıınfta okumaya geçtiysen bas pekiyiyi

Çok bakamadım kilo durumları nasıl

İyi olanlar çok iyi , stabilller var .. ama ben şöyle bir baktım da paylaşımmlara birinden şov gelmezse sen bireyselde derecedesin tüm takımlar arasında hatta 1 sin

Hahahaha bak simdi benim esim anasından almis olabilir zekayi ... kv karda yurur izini belli etmez hahs

halam en geç çarşambaya gider kaptanım öyle çok uzun kalmaz sağolsun, anlayışlı

benim ki geldi mi 7-8 gün kalır

Okul merasim yazokulu kaydı sağlık raporu anca geldim evde olup tartılabilirsem diye bekledim ama tartılamam evde değilim dün iftar öncesi bi yazıcam
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.7
Fark 1000
Yüzde 1.36

tam tahmin ettiğim gibi ... tartı güzel gösterince makarnalar falan çatallanmış , yoksa perşembe akşamı

ahuuuuuuuuu şaka maka 60 lara yaklaştın heeee .

Bizde aldık karneyi..seneye Teoga gireceği için çalışma planı,her derse ait test soru kitapçıkları göndermişler...ağustosa kadar bitecek ama 1 ay tatil yapsınlar dedikleri için temmuz ortası başlar çalışmaya...okul açılana kadar 2 kez 10 ar günlük programlara alıp tekrar yapacak öğretmenler..Allah yardımcımız olsun inşallah..karne hediyesi sevdiği biryer var Oraya götürdüm yemek yedi.Antalya çok sıcakladı bacılarrrr eve geldik klimaya yapıştı oğlan...

Ben hala uymadım bu arada .

ensemden ağrılar giriyor . bu ramazan migren hiç bırakmadı beni .

Şimdi biraz uzanayım artık .

6 dan sonra burdayım . o zamana kadar eksik bildirimlerde gelir .. . biraz daha gr gider

Tebrikler paşaya annesi ...
yusufun Antalya da favorisi şişçi ibo

Yerim ben Yusufu..ağzının tadını biliyor şiş falan.,neredeki bu Şişçi ibo?..,,
ya babam konyaltında oturuyor , şiçi ibo da hani bu avm olan migros var ya ... onun önünden devam ettiğindeki cadde de .
Kuş kavağı mahallesi olarak geçiyor sanırım

Şimdi eski ben olsam, bir içli köfte patates bana öyle bir günde kilo aldırmazdı. Ben kolay kolay kilo almazdım, abur cubura abanıcam da anca öyle. Zaten kilo alma sebebim hep abur cubur ayak üstü atıştırma . Normal yemekler inan bana kilo aldırmıyordu. Du diyorum, artık son bir yıldır bedenimi tanıyamıyorum. Önce korunma iğnesi peşine ilaçlar, su içsem yarar oldu.
Elimden geleni yapıyorum, ben kesin bir şekilde karar verdim bahanem dönüşüm yok.

hadi hayırlı olsun karneler,seneye teog haaabenimkide üniversite sınavına girecek,Allah yardımcımız olsun

Ben hala uymadım bu arada .

ensemden ağrılar giriyor . bu ramazan migren hiç bırakmadı beni .

Şimdi biraz uzanayım artık .

6 dan sonra burdayım . o zamana kadar eksik bildirimlerde gelir .. . biraz daha gr gider

geçmiş olsun kaptanım,burda şifacı bi daktır var aramızda kalsın@kelebekolacam adı, uzaktan bi öpücük atıyo ağrı filan kalmıyouzaktan tıbbi destek 10 numero 5 yıldız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…