Ne guzel kuzular karne almis maşallah... olsun kayra uzmesin canini her sey karne degil bizim lisede salak bi arkadasimiz vardi ama cidden salakti yani oyle lafta degil inanin butun sorulari yazilida bizden alirdi ne takdir alırdı tesekkur alirdi zar zor gecerdi sınıfı...sonra bi duyduk ki dr olmus kadin dogum uzmani olmus biz sook.....
zeka genetikti ve %80 gibi bir oranda annedengelir rivayeti çoktur da ... bende yusufun zekasını kendime pay biçerim de
ama şimdi bakıyorum eşim 4 kardeş hepsi anneden aldıysa ... eee eşim maşşallah ortalama üstü zeka desem ... bunu da anasından aldı desem ... görümcem tırtıngen zekaanneler karışmadıysa bu teoride bi sorun var
bende çok yumoşladım banuuuu ... spor kaç zamanıdr yok ... epey sıkı idi bacak basen ...
şimdi var yaaaaaaaatabii 26 beden kot içinde skandal kısmı güzel saklanıyor da
Ne guzel kuzular karne almis maşallah... olsun kayra uzmesin canini her sey karne degil bizim lisede salak bi arkadasimiz vardi ama cidden salakti yani oyle lafta degil inanin butun sorulari yazilida bizden alirdi ne takdir alırdı tesekkur alirdi zar zor gecerdi sınıfı...sonra bi duyduk ki dr olmus kadin dogum uzmani olmus biz sook.....
anaa kıyamam
aynen cnm bu yıl olma seneye olur çok çok kötü dgeil ama
kayra aceleci , çok acele ettiginden oluyor hep
gönlünü alırım ben onun , şimdi odasına girmiş aglıyormuş
Hahahahazeka genetikti ve %80 gibi bir oranda annedengelir rivayeti çoktur da ... bende yusufun zekasını kendime pay biçerim de
ama şimdi bakıyorum eşim 4 kardeş hepsi anneden aldıysa ... eee eşim maşşallah ortalama üstü zeka desem ... bunu da anasından aldı desem ... görümcem tırtıngen zekaanneler karışmadıysa bu teoride bi sorun var
Sende ozlendin canim eviniz simdiden hayirli ugurlu olsun neşeyle oturun canimAy su sporumu bitireyim pcye geceyim hepinize yazacağım kızlar.
Ozlendiniz
Ooo kiyamammm evet al gönlünü demekki bilincli bi cocuk sindiremiyor.. bazi cocuk 2 getirir karnede gectim iste der
halam en geç çarşambaya gider kaptanım öyle çok uzun kalmaz sağolsun, anlayışlıBu gel gitlerle şükür ki 80 görmüyoruz işte hülyacım ... haftaya daha güzel olur .. istersen yarışlara almayız seni .. iddialı olacağın hafta yazarsın o zaman cenkleşirsin
hadi bakalım merakla beklemedeyim ... çok geç kalma ama
canım haftaya cuma bildirimin yine de perşembeden olacaksa(hala gidiyorsa yani o vakte) dünkü kalsın .
bakacağım canım ben
sen benim dediklerimi yap ama .. gün gün menü yazmak zorunda değilsin ama kaçırdığın gün ya da yeme istediğin çok olduğu zaman yaz hemen ..o an kim varsa seni telkin edecektir burada .
500-800 arası haftada süper bence ... senin kilonda ve senin metada tabii
4-5 gibi uyuyanların henüz ayılmaması , ayılıp işe güce gidenler ruh gibi dolanması hali diyoruz biz buna
oooooo daha hassas olanın düşük değil ama di mi ? bu biraz iyi en azından
geçer şimdi
Okul merasim yazokulu kaydı sağlık raporu anca geldim evde olup tartılabilirsem diye bekledim ama tartılamam evde değilim dün iftar öncesi bi yazıcam
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.7
Fark 1000
Yüzde 1.36
teşekkür ederim kapatnım her zamanki gibi motive edicisin,bunu bir iltifat olarak kabul ediyorum
Ay su sporumu bitireyim pcye geceyim hepinize yazacağım kızlar.
Ozlendiniz
Çok bakamadım kilo durumları nasıl
Hahahahabak simdi benim esim anasından almis olabilir zekayi ... kv karda yurur izini belli etmez hahs
halam en geç çarşambaya gider kaptanım öyle çok uzun kalmaz sağolsun, anlayışlı
Okul merasim yazokulu kaydı sağlık raporu anca geldim evde olup tartılabilirsem diye bekledim ama tartılamam evde değilim dün iftar öncesi bi yazıcam
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.7
Fark 1000
Yüzde 1.36
Bizde aldık karneyi..seneye Teoga gireceği için çalışma planı,her derse ait test soru kitapçıkları göndermişler...ağustosa kadar bitecek ama 1 ay tatil yapsınlar dedikleri için temmuz ortası başlar çalışmaya...okul açılana kadar 2 kez 10 ar günlük programlara alıp tekrar yapacak öğretmenler..Allah yardımcımız olsun inşallah..karne hediyesi sevdiği biryer var Oraya götürdüm yemek yedi.Antalya çok sıcakladı bacılarrrr eve geldik klimaya yapıştı oğlan...
Yerim ben Yusufu..ağzının tadını biliyor şiş falan.,neredeki bu Şişçi ibo?..,,Tebrikler paşaya annesi ...
yusufun Antalya da favorisi şişçi ibo
ya babam konyaltında oturuyor , şiçi ibo da hani bu avm olan migros var ya ... onun önünden devam ettiğindeki cadde de .Yerim ben Yusufu..ağzının tadını biliyor şiş falan.,neredeki bu Şişçi ibo?..,,
Şimdi eski ben olsam, bir içli köfte patates bana öyle bir günde kilo aldırmazdı. Ben kolay kolay kilo almazdım, abur cubura abanıcam da anca öyle. Zaten kilo alma sebebim hep abur cubur ayak üstü atıştırma . Normal yemekler inan bana kilo aldırmıyordu. Du diyorum, artık son bir yıldır bedenimi tanıyamıyorum. Önce korunma iğnesi peşine ilaçlar, su içsem yarar oldu.o da seni öper seve seve ablası , fazla öpüşgendir
işte bende onu diyorum , bu tarz ani artılar gelir ve gr gr değil genelde ve normalde pat diye gider .. üzerine de 200-300 normal eksi gelir .
senin ödem denilen şeyde pat diye değil de , sanki normal kilonun yağlarıymış gibi binbir nazla gitti .. işte bunun sebebi de mercimek ve karbon , bulgur patatesli içli köfte .. zaten artı iken asla yenilmeyecek olanlar
oooo hem makarna hem patates mi yedileeeer
sen en iyisini yaptın arkadaşım
teşekkürler .....
canım hiç haziran ayı deme , bende dün yusufu dr a götürdüm , boğaz enfeksiyonu .
mevismler çok yanıltıcı
hadi hayırlı olsun karneler,seneye teog haaaBizde aldık karneyi..seneye Teoga gireceği için çalışma planı,her derse ait test soru kitapçıkları göndermişler...ağustosa kadar bitecek ama 1 ay tatil yapsınlar dedikleri için temmuz ortası başlar çalışmaya...okul açılana kadar 2 kez 10 ar günlük programlara alıp tekrar yapacak öğretmenler..Allah yardımcımız olsun inşallah..karne hediyesi sevdiği biryer var Oraya götürdüm yemek yedi.Antalya çok sıcakladı bacılarrrr eve geldik klimaya yapıştı oğlan...
Ben hala uymadım bu arada .
ensemden ağrılar giriyor . bu ramazan migren hiç bırakmadı beni .
Şimdi biraz uzanayım artık .
6 dan sonra burdayım . o zamana kadar eksik bildirimlerde gelir .. . biraz daha gr gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?