Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya babam konyaltında oturuyor , şiçi ibo da hani bu avm olan migros var ya ... onun önünden devam ettiğindeki cadde de .
Kuş kavağı mahallesi olarak geçiyor sanırım
O tarafa kırk yılda bir gidiyorum eşimin kuzeni o tarafta oturuyor ona gidersem..Migros'a gitmeyeli 5 yıl olmuştur

Senin o kadar büyük mü çocuğun maşallah...ikimiz seneye huniyle takılırız artık buraya

kolay gelsin ata' ya
seneye bende baya bi üzerine düşmem lazımm

sanırımo sevdigi yeri tahmin ettim benimkilerde isteyeceklerdir ahahaha

kolay gelsin ata' ya
seneye bende baya bi üzerine düşmem lazımm

sanırımo sevdigi yeri tahmin ettim benimkilerde isteyeceklerdir ahahaha
Sağol Masumcum...ben internetteki bir eğitim sitesine üye yapmıştım Atayı..konularla paralel evde oturup dinliyordum bende onunla sonra testleri çözdürüyordum...çocuklar için üye misiniz bilmiyorum ama çok faydasını gördük biz..

ay erkek çocukalrı hepmi etçi oluyor ya
benmklerd pek seve öyle şiş miş
hiç bana benzememişler
Hala yanıma oturmuş yediğinin lezzetini anlatıyor...(tahmin ettiğin şey ama kendileri yapıyor burada:)))büyüyünce gurme olma planları var bide bizimkinin...amannnn pek eleştirir yediği şeyleri..bide iklokuldayken yediği yemeği çok beğenirse "şefe teşekkür edeceğim " der gidip teşekkür ederdi sıpa..

artıbaşarı diye bir sistem var bizde omu acaba

Kilom maalesef sabit çok üzgünüm Ausencia takım adına
Bu hafta da listeyi denemek istiyorum, karbonhidrat kısmını azaltarak, eğer işe yaramazsa yeni yöntemler deniycem. Ne dersin? Ramazanda olmuyor ama sonra spor mutlaka yapıcam. Baş ağrım geçmiyor orucken benim.

menümü yazayım

kahvaltı 08:00
biraz sosisli yumurta ( bliyorum sosis kötü bir tercih ama diyette degişiklik istior insan bazen )
peynir
domates-salatalık-biber
9 zeytin

öglen 13:00
salata üzerine 1 kk kadar kaşar ve yag ekledim
4 tam ceviz
1 kase yogurt

2 lt su
2 kahve
1 soda

geldi çattı yine hafta sonu
düzen dagılıyor ister istemezz, önceden belirlemek menüleri kurtarıcı oluyor

ben yarın uzun zamandır , canım istedigi birşey yiycem
yumurta salatası yapıcam
öglene filanda allah kerimm

pazarteside yemek proteine uygunmuş

acaba saf proteinmi yapsam 3 gün sebzesiz vs siz olabilir aslında

Evet hafta sonu sıkıntı oluyor, şimdi oruçtan dolayı neyse ki düzenim bozulmayacak, yoksa kahvaltı faslı, dışarı çıkınca dışarda yemek isteği irademi çok zorluyordu.

sagol canım teşekkür ederim.
evet o tartıyı kaldırıp saklicam gözönünden bir süre.
her sabah tartılıyorum resmen kilom yo yo. bi gün artı bi gün eksi aptala döndüm.
ölçülerime özellikle de dar gelen pantolonumun içine rahatca sıgabileceğim duruma göre hareket edeceğim.
bayramdan önceye kadar tartılmicam tutcam kendimi.
ben de seni ve yusufu öperim.
pamuk kızım pek bi tatlı oldu büyüdükçe ..

valla uzun zamandır sanırım 1,5 ay oldu duraksamadayım.
önce 200-300 gitti şimdi sıfır ! resmen sıfırlardayım. hatta artılardayım az da olsa.
ugraşıyorum elbet kıracağım kemiklerini duraksamanın. spora asılıyorum en azından şekillenirim diyorum.
tam anlamıyla da aman aman diyete asılamıyorum bu da bir gerçek. bi dinlendirelim bünyeyi kilo almadan bakalım.
ev için de teşekkürler. henüz kesinleşmedi ama heyecanlanmadım değil. insanın başını sokabileceği bi yuvasının olması gibisi var mı.
ödeme kolaylığı evet çok önemli bir arzu. iyi komşular da cabası. sagol canım..

canımsın banucum teşekkür ederim.
biraz nefesleneyim dedim ya. iyi de geliyor. inşallah kendimi toparlayıp bomba gibi döneceğim aranıza.
bu arada boş durmuyorum. spor konusunda bedenimi egitiyorum. anladım ki bu iş sporsuz olmayacak.
her gün mutlaka 60 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum. spordan önce sıvı l karnitin alıyorum ki hem yag yakımına yardımcı olsun hem spor performansım artsın. gerçektende pedalları daha hızlı çeviriyorum, bedenim yanıyor. umarım yaglar da yanıyordur.
hayırlı olsun dileklerin için de teşekkür ederim. uzun zamandır çok ama çok arzuladığım birşeydi bu ev işi. umarım bu kez olacak.

Sende ozlendin canim eviniz simdiden hayirli ugurlu olsun neşeyle oturun canim

Bende bisiklet ceviriyom simdi ))
ben de.
kondisyonun tepesindeyim her gün. bi perşembe ara vermiştim tartılacağım diye. artık onu da yapmicam. amacım tartıda eksi değil bir süre. spora adaptasyon. sonra biraz daha bogazdan kısmayı becerdim mi oldu bu iş.. yani umarım..

bu arada geçmişe şöyle bi baktım da.
aman ne göreyim
_AYNURA_ hamileymişsin ! ay çok sevindim. sen zaten bir süredir hamile kalmaya çalışıyordun
kiloların büyük kısmı da gitti . ne diyeyim
saglıkla al kucagına bebegini

cnm sporla verilen kilo her zaman daha sıkı duruyor
hani görüntü önemli kio az olup , yaglı olursa fazla gösteriyorsun
eminim senin sporlarında işe yarayacaktır.

sohbetini özlüyoruz gel arada , peki birşey sorucam ben sana iş ile ilgili ssk filan başaldı mı ?
iş resmiyete döndü mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…