O tarafa kırk yılda bir gidiyorum eşimin kuzeni o tarafta oturuyor ona gidersem..Migros'a gitmeyeli 5 yıl olmuşturya babam konyaltında oturuyor , şiçi ibo da hani bu avm olan migros var ya ... onun önünden devam ettiğindeki cadde de .
Kuş kavağı mahallesi olarak geçiyor sanırım
Senin o kadar büyük mü çocuğun maşallah...ikimiz seneye huniyle takılırız artık burayahadi hayırlı olsun karneler,seneye teog haaabenimkide üniversite sınavına girecek,Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun kaptanım,burda şifacı bi daktır var aramızda kalsın@kelebekolacam adı, uzaktan bi öpücük atıyo ağrı filan kalmıyo uzaktan tıbbi destek 10 numero 5 yıldız yani
aynen sinir harpleri bizi beklerSenin o kadar büyük mü çocuğun maşallah...ikimiz seneye huniyle takılırız artık buraya
Bizde aldık karneyi..seneye Teoga gireceği için çalışma planı,her derse ait test soru kitapçıkları göndermişler...ağustosa kadar bitecek ama 1 ay tatil yapsınlar dedikleri için temmuz ortası başlar çalışmaya...okul açılana kadar 2 kez 10 ar günlük programlara alıp tekrar yapacak öğretmenler..Allah yardımcımız olsun inşallah..karne hediyesi sevdiği biryer var Oraya götürdüm yemek yedi.Antalya çok sıcakladı bacılarrrr eve geldik klimaya yapıştı oğlan...
Tebrikler paşaya annesi ...
yusufun Antalya da favorisi şişçi ibo
Sağol Masumcum...ben internetteki bir eğitim sitesine üye yapmıştım Atayı..konularla paralel evde oturup dinliyordum bende onunla sonra testleri çözdürüyordum...çocuklar için üye misiniz bilmiyorum ama çok faydasını gördük biz..kolay gelsin ata' ya
seneye bende baya bi üzerine düşmem lazımm
sanırımo sevdigi yeri tahmin ettim benimkilerde isteyeceklerdir ahahaha
Hala yanıma oturmuş yediğinin lezzetini anlatıyor...(tahmin ettiğin şey ama kendileri yapıyor burada:)))büyüyünce gurme olma planları var bide bizimkinin...amannnn pek eleştirir yediği şeyleri..bide iklokuldayken yediği yemeği çok beğenirse "şefe teşekkür edeceğim " der gidip teşekkür ederdi sıpa..ay erkek çocukalrı hepmi etçi oluyor ya
benmklerd pek seve öyle şiş miş
hiç bana benzememişler
Kilo bildiriyim sabit.
Regl oldum çok şükür.artık bu hafta asılacam.
Sağol Masumcum...ben internetteki bir eğitim sitesine üye yapmıştım Atayı..konularla paralel evde oturup dinliyordum bende onunla sonra testleri çözdürüyordum...çocuklar için üye misiniz bilmiyorum ama çok faydasını gördük biz..
Tebrikler canımOkul merasim yazokulu kaydı sağlık raporu anca geldim evde olup tartılabilirsem diye bekledim ama tartılamam evde değilim dün iftar öncesi bi yazıcam
Geçen hafta 73.7
Bu hafta 72.7
Fark 1000
Yüzde 1.36
Gözün aydınKilo bildiriyim sabit.
Regl oldum çok şükür.artık bu hafta asılacam.
Evet hafta sonu sıkıntı oluyor, şimdi oruçtan dolayı neyse ki düzenim bozulmayacak, yoksa kahvaltı faslı, dışarı çıkınca dışarda yemek isteği irademi çok zorluyordu.geldi çattı yine hafta sonu
düzen dagılıyor ister istemezz, önceden belirlemek menüleri kurtarıcı oluyor
ben yarın uzun zamandır , canım istedigi birşey yiycem
yumurta salatası yapıcam
öglene filanda allah kerimm
pazarteside yemek proteine uygunmuş
acaba saf proteinmi yapsam 3 gün sebzesiz vs siz olabilir aslında
sagol canım teşekkür ederim.şeri canım tam çıkarken gördüm seni ne güzel, gözlerim kapanıyordu eşil yeşil iyi geldin :)
canım benim sporun varsa, tartılma ölçü al bir süre .. gördüğün incelmeler seni çok daha motive edecektir .
İşte ne güzel işte :) sen alırşırken yoğun değil .. sonra yoğunlaşabilir özellikle bayramdan sonra ..
tatlı pamuk prensesi de öptüm seni de
valla uzun zamandır sanırım 1,5 ay oldu duraksamadayım.şerii
kesinlikle sen elinden geleni yapıyorsun,bazen kilo verme işi duraksıyor ama sonrasında patır patır gidiyor seninde öyle olacak eminim
ev işiniz hayırlı olsun,rabbim hayırlı komşular nasip etsin,ödeme kolaylığı versin
Kedibochi
ayy yağmur sel gri bulutlar iccacuk yatak ne uyunur beeecanım çekti
ŞERİCİM HOŞGELDİN CNM YOKLUGUN BELLİİİ
ay büyük yazmışım , neyse küçükle devam edeyim efenim
cnm benimde her yer yumoş yumoşşş daha fazla bölgesel çalışmamız lazım
cnmm , ev içinde hayırlı olsun cnmmm güle güle oturun
ben de.Sende ozlendin canim eviniz simdiden hayirli ugurlu olsun neşeyle oturun canim
Bende bisiklet ceviriyom simdi))
tamamen safiyane bir arıtılmış , damıtılmış gerçek
sende özlendin canım .
şeri şeri lady im
Oyyy ben onu öperim ki ya kıyamam kuzuma .. ben de herkes kameraya tutup tek tek öğretmenle poz verdikleri için gördüm karneleri hep ... ne çok iyi vardı ... bizim zamanımızda 2.sıınfta okumaya geçtiysen bas pekiyiyi
İyi olanlar çok iyi , stabilller var .. ama ben şöyle bir baktım da paylaşımmlara birinden şov gelmezse sen bireyselde derecedesin tüm takımlar arasında hatta 1 sin
benim ki geldi mi 7-8 gün kalır
tam tahmin ettiğim gibi ... tartı güzel gösterince makarnalar falan çatallanmış , yoksa perşembe akşamı
ahuuuuuuuuu şaka maka 60 lara yaklaştın heeee .
sagol canım teşekkür ederim.
evet o tartıyı kaldırıp saklicam gözönünden bir süre.
her sabah tartılıyorum resmen kilom yo yo. bi gün artı bi gün eksi aptala döndüm.
ölçülerime özellikle de dar gelen pantolonumun içine rahatca sıgabileceğim duruma göre hareket edeceğim.
bayramdan önceye kadar tartılmicam tutcam kendimi.
ben de seni ve yusufu öperim.
pamuk kızım pek bi tatlı oldu büyüdükçe ..
valla uzun zamandır sanırım 1,5 ay oldu duraksamadayım.
önce 200-300 gitti şimdi sıfır ! resmen sıfırlardayım. hatta artılardayım az da olsa.
ugraşıyorum elbet kıracağım kemiklerini duraksamanın. spora asılıyorum en azından şekillenirim diyorum.
tam anlamıyla da aman aman diyete asılamıyorum bu da bir gerçek. bi dinlendirelim bünyeyi kilo almadan bakalım.
ev için de teşekkürler. henüz kesinleşmedi ama heyecanlanmadım değil. insanın başını sokabileceği bi yuvasının olması gibisi var mı.
ödeme kolaylığı evet çok önemli bir arzu. iyi komşular da cabası. sagol canım..
canımsın banucum teşekkür ederim.
biraz nefesleneyim dedim ya. iyi de geliyor. inşallah kendimi toparlayıp bomba gibi döneceğim aranıza.
bu arada boş durmuyorum. spor konusunda bedenimi egitiyorum. anladım ki bu iş sporsuz olmayacak.
her gün mutlaka 60 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum. spordan önce sıvı l karnitin alıyorum ki hem yag yakımına yardımcı olsun hem spor performansım artsın. gerçektende pedalları daha hızlı çeviriyorum, bedenim yanıyor. umarım yaglar da yanıyordur.
hayırlı olsun dileklerin için de teşekkür ederim. uzun zamandır çok ama çok arzuladığım birşeydi bu ev işi. umarım bu kez olacak.
ben de.
kondisyonun tepesindeyim her gün. bi perşembe ara vermiştim tartılacağım diye. artık onu da yapmicam. amacım tartıda eksi değil bir süre. spora adaptasyon. sonra biraz daha bogazdan kısmayı becerdim mi oldu bu iş.. yani umarım..
bu arada geçmişe şöyle bi baktım da.
aman ne göreyim
_AYNURA_ hamileymişsin ! ay çok sevindim. sen zaten bir süredir hamile kalmaya çalışıyordun
kiloların büyük kısmı da gitti . ne diyeyim
saglıkla al kucagına bebegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?