Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah canım. sporun mutlaka faydasını göreceğimden eminim zaten.
zamanla işin içine daha sıkı bir diyet girdimi de uzun vadede hedefime ulaşmam işten değil.

valla bende merak etmiştim bu sgk işini.
e devletten baktım aktif görünüyor.
ama sonraki ayın 23 üne kadar emin olamicam işte, ancak çünkü o zaman prim yatıp yatmadığını anlayabilirim ama girişim yapılmış görünüyor canım.

grişin yapıldıysa, aktif görünür cnm tam anlamıyla ofise ne zman başlayacaksın ?

Hafta sonları benimde kabusum cidden ben ne zaman saf protein yapsam kilo veriyorum arada yine yapıyorum ama etten bıktım galiba dukan serüvenim de :)

Ausencia
selamlar canım,
çok yoğun bir iş günüydü, eve geldim tartıldım moralim bozulup unutmuşum sana yazmaya
Dün akşam tartılmıştım, 77,1 cıkmıştım bugün 77,5 cıktım halbuki dün dkkat ettim ve sahurda da saadce cacık ve 4 hurma+ 4 çilek yedim.
Bu durumda
Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 77.5
Fark: -400 gr

betül canım bendede oluyor bazen
işte hergün tartılimanın kötü yanı

Tebrikler canım. Sana videoyu gonderdim alabildin mi

Akşam yemeğine eski arkadaşlarımla görüşecem. Sivastan gidiyorlarmış. 1 haftadır sürekli dışardan yiyorum neredeyse. Evde yemek yapmayı özledim
Gereksiz birşey yemeyeceğime 7. takım huzurunda söz veriyorum. Buraya yazınca sorumlu hissediyorum kendimi. Yemek düzenimi oturtana kadar böyle devam edecek. Menümü de gelince yazarım artık.

Sivas da nerede calisiyorsun tatlim.

Bi güzel uyumuşum .... hatta öyle güzel uyumuşum ki ... o rahatlığa halam gelmiş iftara 2 saat kala yapmayaydı bunu bana iyiydi

liste hazırdı da eksik bildirimleri toparlayayım ... bir de saydının net paketi bitmişti .. 4 gibi yazmış mesaj bana telden ... ondan bildirim alıp paylaşayım listeyi.

kv umrede malum.
temmuz ortası gibi gelecekti o zaman başlayabilirdim ama sanırım toplamda iki ayı bulacak evde olmam.
çünkü şirket taşınacakmış, mevcut yerde benim çalışacağım masa vs bile hazırlanmadı bu yüzden.
evden de çalışabilirim aslında, haftada bir kaç kez ofise gitmem yeterli olurdu.
benim yapacağım iş zaten bir pc bir telefon ile de yapılır yani sorun yok evde olmamın.
bakalım..

Vayyu vayyyy bu ne ya oynamiyorum bennnn herkes super kilolar vermis masallah masallah ))tebrikler canim

Halalar patır patır geliyor

Kaptanim kilonu yazdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…