cnm sporla verilen kilo her zaman daha sıkı duruyor
hani görüntü önemli kio az olup , yaglı olursa fazla gösteriyorsun
eminim senin sporlarında işe yarayacaktır.
sohbetini özlüyoruz gel arada , peki birşey sorucam ben sana iş ile ilgili ssk filan başaldı mı ?
iş resmiyete döndü mü ?
inşallah canım. sporun mutlaka faydasını göreceğimden eminim zaten.
zamanla işin içine daha sıkı bir diyet girdimi de uzun vadede hedefime ulaşmam işten değil.
valla bende merak etmiştim bu sgk işini.
e devletten baktım aktif görünüyor.
ama sonraki ayın 23 üne kadar emin olamicam işte, ancak çünkü o zaman prim yatıp yatmadığını anlayabilirim ama girişim yapılmış görünüyor canım.
geldi çattı yine hafta sonu
düzen dagılıyor ister istemezz, önceden belirlemek menüleri kurtarıcı oluyor
ben yarın uzun zamandır , canım istedigi birşey yiycem
yumurta salatası yapıcam
öglene filanda allah kerimm
pazarteside yemek proteine uygunmuş
acaba saf proteinmi yapsam 3 gün sebzesiz vs siz olabilir aslında
onlem icin saba danisacagim canim yarindan itibaren orucluyum dkinti oomaz insŞimdi bu hafta çok daha planlı olmalı canım ... baktım yolunda gitmeeyen bir şey var tartıda hemen pzt den önlem ..
oruç başlıyor gerçi o zaman sende sorun olmuyor .
Ausencia
selamlar canım,
çok yoğun bir iş günüydü, eve geldim tartıldım moralim bozulup unutmuşum sana yazmaya
Dün akşam tartılmıştım, 77,1 cıkmıştım bugün 77,5 cıktımhalbuki dün dkkat ettim ve sahurda da saadce cacık ve 4 hurma+ 4 çilek yedim.
Bu durumda
Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 77.5
Fark: -400 gr
Mortim tebrikler.Gecen hafta 68.1
Bu hafta67.7
Fark 400gr
%0.58
İftar programına gidiyoruz yarinda misafirim var arada uğrarım
İnş ortimin durumu daha iyidir
saydin78
Tebrikler canım. Sana videoyu gonderdim alabildin miAusencia
selamlar canım,
çok yoğun bir iş günüydü, eve geldim tartıldım moralim bozulup unutmuşum sana yazmaya
Dün akşam tartılmıştım, 77,1 cıkmıştım bugün 77,5 cıktımhalbuki dün dkkat ettim ve sahurda da saadce cacık ve 4 hurma+ 4 çilek yedim.
Bu durumda
Geçen hafta: 77.9
Bu hafta: 77.5
Fark: -400 gr
Sivas da nerede calisiyorsun tatlim.Akşam yemeğine eski arkadaşlarımla görüşecem. Sivastan gidiyorlarmış. 1 haftadır sürekli dışardan yiyorum neredeyse. Evde yemek yapmayı özledim
Gereksiz birşey yemeyeceğime 7. takım huzurunda söz veriyorum. Buraya yazınca sorumlu hissediyorum kendimi. Yemek düzenimi oturtana kadar böyle devam edecek. Menümü de gelince yazarım artık.
Morpa kampüs canim...artıbaşarı diye bir sistem var bizde omu acaba
kv umrede malum.
cnm sporla verilen kilo her zaman daha sıkı duruyor
hani görüntü önemli kio az olup , yaglı olursa fazla gösteriyorsun
eminim senin sporlarında işe yarayacaktır.
sohbetini özlüyoruz gel arada , peki birşey sorucam ben sana iş ile ilgili ssk filan başaldı mı ?
iş resmiyete döndü mü ?
Vayyu vayyyy bu ne ya oynamiyorum bennnn herkes super kilolar vermis masallah masallah
Bi güzel uyumuşum .... hatta öyle güzel uyumuşum ki ... o rahatlığa halam gelmişiftara 2 saat kala yapmayaydı bunu bana iyiydi
liste hazırdı da eksik bildirimleri toparlayayım ... bir de saydının net paketi bitmişti .. 4 gibi yazmış mesaj bana telden ... ondan bildirim alıp paylaşayım listeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?