Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dunku menum
sabah 1 galeta
1 tane ucgen peynir
1 bardak sekersiz cay
ogle
bir kase domates corbasi
2 parca tavuk
yumurta buyuklugunde ekmek
aksam
1 kaseden az ayran asi corbasi
2 yk kadar ispanak uzerine yogurt
bol salata
2 tane kofte
2 yudum pide

3 lt ye yakin su
2 tane yesil cay
spor yok

Selam güzeller .

Takım 2. Olmuş

Efserim sanada ayrıca .

Herkesler iyidir inşallah ...

Aus sana iyileşince denilmiş neyin var ? Bu arada sen 60 lı kilolaramı çıktın

Saydın bacım tadilat var sanırım kolay gelsin

Ahu yinemi kurk yatırdın kız daha evvelki civcivler büyüdümü ?

Kaptanım 53 geldim ama regliyim karnım şiş inşallah gerçek oran 2-3 güne belli olur haftaya cuma ödeşiriz

çok teşekkürler kaptanım...yine emek sarf etmişsin.emeyine sağlık canım...inşallah bebeyim doğsun yine burdayım zaten...takır tarkır eritiriz beni

Teşekkür ederim Aebenim ♡♡♡

Kaptaniçemm emeklerine yüreğine sağlıkk vallah 2.olmuşssunuz süperr bu şarkıda benden sana gelsinn.
İddalii güzel kaptaniçemiz

İyi hafta sonları canım ausum

3.600 verdim ama şu suratım az küçülmedi ya hala ön cameradan büyük surat çıkıyorum hahhahha
neyse devam bende bu ara rahatladım iş yazın durur bizde daha sıkı yaparım umarım diyeti sporu

herkese kolay gelsin bol eksiler iyi hafta sonları

Günaydın kızlar bugün kv ordanda bi arkadaşa iftara davetliyiz aralarda okurum ama yazabiltimiyim bilmem olmadı gece gelirim be yaa
Abla benim tavuk çok anaç çıktı öbürleri iki aylık oldu kümesteler bir aydır.anaları 20 günlük bıraktı.meğerse bidaha gurk yatacakmış.bu cins çok anaç oluyo.alırsan bundan al.golden brahma cinsi.yılda dört kereye kadar gurk yatan tavuklar varmış.9 tane kendi tavuklarımın yumurtasından koymuştum bi tanede komşunun vardı bi tek komşunun ki şüpheli benimkiler 7 civciv çıktı 8. Ve 9. Uğraşıyo.hepsi çıksın foto atarım.

Herkese tekrar günaydın ....

Nare83 ve saydin78 kolay gelsin bugün ... işleri su gibi akıp geçsin yorulmadan

Bende az oturayım , öğleden sonra arkadaşın anneannesi vefat etmiş ona gideceğim . yaşlı ve çok hasta idi ...

9 haziran

Sahur : 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1 gün kurusu, 1 muz

İftar : 1 kase ayran çorbası, 3 kaşık bol etli kuru fasulye, bol salata, karpuz

Su: 2 litre
Toplam : 600 kalori

canım sanırım seni yanıltan kalori hesabı ..

muz , ayran aşı , kuru fasulye hep şişkinlik yapan şeyler , sende de bu etkiyi yapıyor bence .

Mesela ...

sahur
Hibiskus yada yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
domates salatalık
peynir
2 gün kurusu 3 çiğ badem

iftar
1 kase çorba
4-5 kaşık sebze yemeği az yağlı susuz
1 parça tavuk eti haşlanma tercih
1 kase yoğurt
salata

senin menünden çok daha fazla gözüküyor ama çok daha sağlıklı .
Bu ecemavi de vardı yanlış hatırlamıyorsan , evde ne pişiyorsa eskiye az yiyerek veremedi bir süre , ne zaman kendine özel salatalar , tavuk vs hazırladı ... vermeye başladı .

Kızlar günaydın
Herkese hayırlı hafta sonu diliyorum
Kaptanım Ausencia dun çok fena uyudum kilo bildiremedim kilom 56,6

günaydın fıstığımmmm ekliyorum hemen .
tebrikler bu arada .
istesen de istemesem de gidiyor maşallah . bari ramazanı iyi değerlendir de ... sonrasında gelecek kiloya stoktan harca

sabah yeşillik olmalı . üçgen peynirler yerine daha az yağlı peynir tercih etmelisin.
Kolayna gelene bakmadan .. diyet özen ister ..gerekirse geceden planla sabah yiyeceğini canım .
öğlen çorba çorba varken tavuk yanına ekmek yerine yoğurt ve salata daha ideal .
akşam da pidesiz geçebilirdi .

anaaaaaaam ne skandalı bacımmm , olayı hemen 60 lı kilolar olarak değerlendirmeyelim please 60.1 cik .
ramazan bana yaramaza canım . ben sık sık az az beslenince kilo veriyorum .
bir de 6 gün wc ye olmasın gör bakayım

yok canım iyiyim senin zamandan kalma bacak ödemi ... geçti artık ağrı sızı yokta daktırım izin vermiyor spora

Kaptanım 53 geldim ama regliyim karnım şiş inşallah gerçek oran 2-3 güne belli olur haftaya cuma ödeşiriz

cuma hesaplşma günü desene

çok teşekkürler kaptanım...yine emek sarf etmişsin.emeyine sağlık canım...inşallah bebeyim doğsun yine burdayım zaten...takır tarkır eritiriz beni

canım sen kendine sürekli şu telkinde bulun .
yediğim karbonların cızların bebeğie de bana da hiç bir faydası yok .
tam aksine bol prolu sebzeli sık sık beslenmek gerek .
gör bak bu bilinçle gidersen doğuma ... en fazla 75 ile gider ... hemen lohusalıkta 69 ları görürsün

Kaptaniçemm emeklerine yüreğine sağlıkk vallah 2.olmuşssunuz süperr bu şarkıda benden sana gelsinn.
İddalii güzel kaptaniçemiz

79.9 geliyooooooooooooooooooooor değil mi bu hafta

jelocanım kilo verip yüzün çökmesi çokta iyi bir şey değil ki tatlım ... hem ben senin yüzünü hiçte büyük hatırlamıyorum ...

seviyorum seni ya ruhuma iyi gelenim şimdi kilo verdim resim attım arkadaşlarıma ayy motive oldum yine evet onlarda dedi yüzün çökmesin daha iyi :)))))) sağol bi tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…