Allah yardımcın olsun canım. Bebegini zamaninda ve saglikla kucağına almayi nasip etsinMerabalar hafif sanci ve 1cm aciklik var erken dogum riskiyle hastane ye yattim dün dualarinizi bekliyorumAusencia Abla herkes görmezse bi duyuru yaprsan sevinirim daha kucuk minigim beklesin biraz daha unutmayin dua etmeyi bize lütfen
Hayırlısı olsun canımKızlar benim oğlum olacakmis.doktor söylemeden ben gördüm zatiii. Oglanlar içinde kaldım vala
Katılıyorum. .Kesinlikle evdeki porsiyonu azaltma işe yaramıyor.Nego Daha önceki diyet çalışmalarımda ben de denedim ama olmadı, olsa da çoook yavaş ilerleme görebiliyorsun. Ki senin benim gibi ilaç kullanan ya da metanın başka problemleri ve vücudun başka eksiklikleri varken daha özel bir program gerekiyor. Çok şükür eşim çoğu gün uyuyor benim menüme ama bazen ayrı yemekler yapmam gerekiyor, ya da misafir vs geliyor o zamanlar için de ufak bir zulam var benim. Mutlaka hazırda ton balığı ya da somon bulunduruyorum. Hiçbir şey yapamazsam evdekilere yaptığım salatadan ayırıp balıkla karıştırıp yiyorum. Derin dondurucuda haşlanmış baklagiller, karabuğday, maş fasülyesi, kinoa vs var bazen onu çıkarıyorum. Canımın çok istediği ve evdekilerin yedikleri şeyler var. Her kaçamak isteğinde; "bunu bir öğün yemek bir hafta daha ekstra diyet demek 4-5 ay sabret sonra vicdan azabı duymadan yiyeceksin" diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Evdekiler imam bayıldı, pilav yerken salata ve yoğurtla günü geçiştirmek çok kolay olmuyor biliyorum ama bu kendimize ayıracağımız bir 4-5 ay sürecek bir durum ve sonrasında zaten doğru beslenme alışkanlığı ile sıkıntı yaşamadan yenilecek. Kullandığın ilaçların iştah açıcı etkisi var biliyorum, d ve b vitaminlerinin de aynı etkisi var. Korunma ilaçlarının da ekstra ödem tutucu etkisi var, bunlarla morali düşürüp "ilaçlar bunu yapacak zaten veremeyeceğim" şeklindeki bir motivasyon kırılmasını kendimize dikte edersek işleri daha zorlaştırırız. Benim diyetisyenim kilo vermen imkansız demişken, inat ettim. Muazzam ilerlemese de giden kilolar var. Sen de "ben zaten veremiyorum, veremem, 100 gram bile versem mucize" falan deme, daha güzeline motive ol devamı da geliyor. Canını sıkmadan, moralini bozmadan devam et yoluna canım, biraz da evdekinden farklı menülere ya da evdekilere de sana uygun menüler hazırlamayı dene. Moralini de asla bozma, çok olumsuz etkiliyor.
Merabalar hafif sanci ve 1cm aciklik var erken dogum riskiyle hastane ye yattim dün dualarinizi bekliyorumAusencia Abla herkes görmezse bi duyuru yaprsan sevinirim daha kucuk minigim beklesin biraz daha unutmayin dua etmeyi bize lütfen
Aralarda atistirdiysan öyle oluyor .agziba bi kaç bisey atınca acmi tokmu karışıyor.benimde misafir gelecek yemeklerin tadına bakmaktan aynıyım tokmuyum tuhaf oldum.Koltugum geldi içime sinmeyen bisiyler var anlamadım ne , gün boyu hiç bisiy yemedim desem yeridir ..
Şuan cnm bisiyde istemiyor acmiyim ,tokmuyum bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallahKızlar benim oğlum olacakmis.doktor söylemeden ben gördüm zatiii. Oglanlar içinde kaldım vala
ecemavi yok yokkkkkk biz rakip olmayalım.
Merabalar hafif sanci ve 1cm aciklik var erken dogum riskiyle hastane ye yattim dün dualarinizi bekliyorumAusencia Abla herkes görmezse bi duyuru yaprsan sevinirim daha kucuk minigim beklesin biraz daha unutmayin dua etmeyi bize lütfen
Aralarda atistirdiysan öyle oluyor .agziba bi kaç bisey atınca acmi tokmu karışıyor.benimde misafir gelecek yemeklerin tadına bakmaktan aynıyım tokmuyum tuhaf oldum.
Ay bilmiyordumEcemavi ile kelebekolacam kardesler canim
..ecemavi ablaaaa kelebekolacam kardes)))
Bende öyle yapıcam artıkSon sürat iftar hazırlığı devam ediyor
Kızımı uyutuyorum bir bakayım dedim
AyricaNego evet maalesef diyette kendime ozel birseylee yapmazsan zor beklediğini bulman ben duruma gore artik yemek uygun degilse özel birseyler yapıyorum
Ay ne güzel iki kardeş burda :)Ahu gece güzeli ahu tavuğun sana çekmiş bence at sahibine gore kişner miş misali
Bak teşbihte hata olmaz haaa
Kelebek 1.5 yaş küçük kardeşim olurda
Sağol canım tavsiyelerin için. Bende kendime özel yaparım artık madem porsiyon küçültme işe yaramıyor. Alışveriş ve menü şart bana :)Kesinlikle evdeki porsiyonu azaltma işe yaramıyor.Nego Daha önceki diyet çalışmalarımda ben de denedim ama olmadı, olsa da çoook yavaş ilerleme görebiliyorsun. Ki senin benim gibi ilaç kullanan ya da metanın başka problemleri ve vücudun başka eksiklikleri varken daha özel bir program gerekiyor. Çok şükür eşim çoğu gün uyuyor benim menüme ama bazen ayrı yemekler yapmam gerekiyor, ya da misafir vs geliyor o zamanlar için de ufak bir zulam var benim. Mutlaka hazırda ton balığı ya da somon bulunduruyorum. Hiçbir şey yapamazsam evdekilere yaptığım salatadan ayırıp balıkla karıştırıp yiyorum. Derin dondurucuda haşlanmış baklagiller, karabuğday, maş fasülyesi, kinoa vs var bazen onu çıkarıyorum. Canımın çok istediği ve evdekilerin yedikleri şeyler var. Her kaçamak isteğinde; "bunu bir öğün yemek bir hafta daha ekstra diyet demek 4-5 ay sabret sonra vicdan azabı duymadan yiyeceksin" diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Evdekiler imam bayıldı, pilav yerken salata ve yoğurtla günü geçiştirmek çok kolay olmuyor biliyorum ama bu kendimize ayıracağımız bir 4-5 ay sürecek bir durum ve sonrasında zaten doğru beslenme alışkanlığı ile sıkıntı yaşamadan yenilecek. Kullandığın ilaçların iştah açıcı etkisi var biliyorum, d ve b vitaminlerinin de aynı etkisi var. Korunma ilaçlarının da ekstra ödem tutucu etkisi var, bunlarla morali düşürüp "ilaçlar bunu yapacak zaten veremeyeceğim" şeklindeki bir motivasyon kırılmasını kendimize dikte edersek işleri daha zorlaştırırız. Benim diyetisyenim kilo vermen imkansız demişken, inat ettim. Muazzam ilerlemese de giden kilolar var. Sen de "ben zaten veremiyorum, veremem, 100 gram bile versem mucize" falan deme, daha güzeline motive ol devamı da geliyor. Canını sıkmadan, moralini bozmadan devam et yoluna canım, biraz da evdekinden farklı menülere ya da evdekilere de sana uygun menüler hazırlamayı dene. Moralini de asla bozma, çok olumsuz etkiliyor.
Koltuk biraz daha büyük olabilirmiş aslında , renk güzel olmuş ne bilim içime sinmeyen birşey var , kiristen dolayı önde duruyor biraz
Canım gayet güzel olmuş . İçine sinmeyen tek şey gözünün alışmamasıdır .
Yeni eşyayı bırak , mevcutların yerini değişince bana da olur .
Oda için ideal zaten köşe takımı , ortada alan kalmış ...daha ne olsun ... güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?