- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Kaptanım Merhaba nasılsın canım inşallah kaptanım başlıyorum sağlıklı beslenmeye tlf bulamadım çocukların tabletin girerek menu vererek başlıyorum cuma günü de ilk kILO bildirimi mi yaparım inşallah hayırlı günler hayılı iftarlar
Her zaman fatma ... sen yeter ki geldim başlıyorum de .. senin için ne kadar hevesli olduğumu biliyordun ... bak kilona yakın arkadaşımız da geldi ...119 la geldi bu cuma 110 çıktı ... olmayacak bir şey değil biliyorsun sen neler verdin .
Haklı olabilirsin. Eğer müsaden olursa bu hafta da denemek istiyorum. Proteine daha dikkat edicem. Sahurda canım hiç bir şey istemiyor, aç kalmıyım diye yedim işin açığı. Bugün eksi çıktım bakalım bu hafta ne olacak? ???
Müsade senin tabii ki , ben sadece öneri sunarım ... Ama :))
O zaman tartınla haşır neşir ol ... yani olmuyorsa da diretmenin anlamı yok ... baktın iyi gitmiyor en azından salıdan itibaren son 3 gün düzeltecek yeterli zamanımız olur ...
Emeğine sağlık canım. Ayy 72.5 mu ben mı , buna gerçekten inanıyormusun kapteniçem :))) elimden gelenin fazlasını yapıcam tabi ki
Ben inanmadığım kiloyu hedefe koymam eflalim :))
İnanın o hedef kiloları tak tak kafama göre yazmıyorum ... geçen hafta ne vermiş vermemiş , hızı ne ne değil ... bu hafta reglsi bitti mi bitmedi mi
Sende şu an tüm oklar lehine ... o yüzden olur olmaz ama iyi bir kilo gider .
Ablacım kusura bakma dün benim için çok yoğun ve talihsiz bir gündü.. Okuldan sonra iftar yemeği vardı akşam, şarjım bitti .. İnternetim de yoktu yazamadım..
Dün oruçluydum ve uykusuzdum akşam kötü oldum biraz yeni yeni normale döndüm..
Ben sabit çıktım .. 65.6 yım yanii
Canım talihsizlik , kötü oldum derken ?
Rahatsızlandın mı ?
Kilonu not alıyorum bu arada canım ...
Ortimmm kaptanicemAusencia oncelikle hedefimi okudum ) ellerine saglik insallah elimden geleni yapacam ...
Sabah bi carsi yaptim eve geldim kizimi yikadim yemegini yedir simdi uyuyacak insallah... bende biraz koltukta keyif yapayim sonra iftar yemek hazirligi yapicam hic yemeğim yook...
Tünaydın hanımlar.
Ayyyy saraycammm bi şişim bi halsizim , böyel 60.5 mu oldum desem ... ne desem bilemedim
Kelebek varmısın yılın büyük kapışmasına
Yahu bu muhteşem teklife nasıl yook yooooook dersin
Merabalar hafif sanci ve 1cm aciklik var erken dogum riskiyle hastane ye yattim dün dualarinizi bekliyorumAusencia Abla herkes görmezse bi duyuru yaprsan sevinirim daha kucuk minigim beklesin biraz daha unutmayin dua etmeyi bize lütfen
Canım benim .. gönlünü ferah tut ... Riskli haftayı geçmişsiniz şükür .
Şimdi içinde kaldığı her gün önemli tabii ki .
Dularımız seninle canım .
ARAKADAŞLAR SİZLERDE DUALARINIZA EKLEYİN KELEBEĞİ , BEBEĞİ BİRAZ DAHA TUTUNSUN GÜZEL ANNECİĞİNE .. EN ÖNEMLİSİ DE NE ZAMAN GELİRSE GELSİN SAĞLIKLI GELSİN .
Ev taşıyorum o yüzden pek giremeyecem bugün. İşlerim bitince gelecem. 2. olmuşuz birinci de bizden çıkmış. @Efser tebrik ederim canım. Hepinizi öpüyorummmm
Kolay gelsin canım .... nerden nereye taşınıyorsun ?
Kesinlikle evdeki porsiyonu azaltma işe yaramıyor. @eflalim Daha önceki diyet çalışmalarımda ben de denedim ama olmadı, olsa da çoook yavaş ilerleme görebiliyorsun. Ki senin benim gibi ilaç kullanan ya da metanın başka problemleri ve vücudun başka eksiklikleri varken daha özel bir program gerekiyor. Çok şükür eşim çoğu gün uyuyor benim menüme ama bazen ayrı yemekler yapmam gerekiyor, ya da misafir vs geliyor o zamanlar için de ufak bir zulam var benim. Mutlaka hazırda ton balığı ya da somon bulunduruyorum. Hiçbir şey yapamazsam evdekilere yaptığım salatadan ayırıp balıkla karıştırıp yiyorum. Derin dondurucuda haşlanmış baklagiller, karabuğday, maş fasülyesi, kinoa vs var bazen onu çıkarıyorum. Canımın çok istediği ve evdekilerin yedikleri şeyler var. Her kaçamak isteğinde; "bunu bir öğün yemek bir hafta daha ekstra diyet demek 4-5 ay sabret sonra vicdan azabı duymadan yiyeceksin" diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Evdekiler imam bayıldı, pilav yerken salata ve yoğurtla günü geçiştirmek çok kolay olmuyor biliyorum ama bu kendimize ayıracağımız bir 4-5 ay sürecek bir durum ve sonrasında zaten doğru beslenme alışkanlığı ile sıkıntı yaşamadan yenilecek. Kullandığın ilaçların iştah açıcı etkisi var biliyorum, d ve b vitaminlerinin de aynı etkisi var. Korunma ilaçlarının da ekstra ödem tutucu etkisi var, bunlarla morali düşürüp "ilaçlar bunu yapacak zaten veremeyeceğim" şeklindeki bir motivasyon kırılmasını kendimize dikte edersek işleri daha zorlaştırırız. Benim diyetisyenim kilo vermen imkansız demişken, inat ettim. Muazzam ilerlemese de giden kilolar var. Sen de "ben zaten veremiyorum, veremem, 100 gram bile versem mucize" falan deme, daha güzeline motive ol devamı da geliyor. Canını sıkmadan, moralini bozmadan devam et yoluna canım, biraz da evdekinden farklı menülere ya da evdekilere de sana uygun menüler hazırlamayı dene. Moralini de asla bozma, çok olumsuz etkiliyor.
İşte beni hedefe ulaştıran felsefe tam da bunlar oldu canım .
Kızlar benim oğlum olacakmis.doktor söylemeden ben gördüm zatiii. Oglanlar içinde kaldım vala
Hayırlı olsun vero , iki erkek anası ha
Aralarda atistirdiysan öyle oluyor .agziba bi kaç bisey atınca acmi tokmu karışıyor.benimde misafir gelecek yemeklerin tadına bakmaktan aynıyım tokmuyum tuhaf oldum.
doymuşsundur doymuşsundur :))) iftarda da ikram koşturma ... ohhhh misss ...
Selam herkese, bugün gelemedim.
gelmişsin işte :)
V.aleyküm selam
Bu arada ortinin sabit çıkması ile ... sizin yarışı kazanan @exmadon ve @Betulina oldu
menü
sabah
1 sade kahve
yarım kk kaşar
2 kare bitter
sonra çocuklara söz vermiştim MC e götürdüm 3_4 patates ,
sonra eve geldim ,koltuk telaşı komşu geldi 1 duble türk kahvesi
kesmedi 1 kupa nescafe
şuan açlık yok ,su 0
kalkıp sopalı bi kur yapsam mı hiç şu yok yatana kadar içerim
menu bugün böyle olsun .. biraz keyifsiz lik var
Menü bugün böyle olsun demişsin de ..menü nerde diyesim geldi .
açlık hissetmezsin .. iki kahve üst üste beni de tıkar .
ama ilerleyen saatlerde bir kazınma olacaktır canım .
yani ona dur diyemeyip mutfakta soluğu almakta var .
If ine karışmak istemem tabii ama sanki böyle geç olmadan , salatalık domates , peynir tarzı yesen ..bilemedim