Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her zaman fatma ... sen yeter ki geldim başlıyorum de .. senin için ne kadar hevesli olduğumu biliyordun ... bak kilona yakın arkadaşımız da geldi ...119 la geldi bu cuma 110 çıktı ... olmayacak bir şey değil biliyorsun sen neler verdin .

Müsade senin tabii ki , ben sadece öneri sunarım ... Ama :))
O zaman tartınla haşır neşir ol ... yani olmuyorsa da diretmenin anlamı yok ... baktın iyi gitmiyor en azından salıdan itibaren son 3 gün düzeltecek yeterli zamanımız olur ...

Emeğine sağlık canım. Ayy 72.5 mu ben mı , buna gerçekten inanıyormusun kapteniçem :))) elimden gelenin fazlasını yapıcam tabi ki

Ben inanmadığım kiloyu hedefe koymam eflalim :))
İnanın o hedef kiloları tak tak kafama göre yazmıyorum ... geçen hafta ne vermiş vermemiş , hızı ne ne değil ... bu hafta reglsi bitti mi bitmedi mi

Sende şu an tüm oklar lehine ... o yüzden olur olmaz ama iyi bir kilo gider .

Canım talihsizlik , kötü oldum derken ?
Rahatsızlandın mı ?
Kilonu not alıyorum bu arada canım ...

ben sana güveniyorummm , sende bana güven . -300 geldi bile

Tünaydın hanımlar.

Ayyyy saraycammm bi şişim bi halsizim , böyel 60.5 mu oldum desem ... ne desem bilemedim

Ada ben o kelebeği çıtır çıtır yerimde
Kendisi nerelerde acaba kelebekolacam

Kelebek varmısın yılın büyük kapışmasına

Yahu bu muhteşem teklife nasıl yook yooooook dersin kelebekolacam ..bence de yy. kapışması

Canım benim .. gönlünü ferah tut ... Riskli haftayı geçmişsiniz şükür .
Şimdi içinde kaldığı her gün önemli tabii ki .
Dularımız seninle canım .
ARAKADAŞLAR SİZLERDE DUALARINIZA EKLEYİN KELEBEĞİ , BEBEĞİ BİRAZ DAHA TUTUNSUN GÜZEL ANNECİĞİNE .. EN ÖNEMLİSİ DE NE ZAMAN GELİRSE GELSİN SAĞLIKLI GELSİN .

Ev taşıyorum o yüzden pek giremeyecem bugün. İşlerim bitince gelecem. 2. olmuşuz birinci de bizden çıkmış. @Efser tebrik ederim canım. Hepinizi öpüyorummmm

Kolay gelsin canım .... nerden nereye taşınıyorsun ?

İşte beni hedefe ulaştıran felsefe tam da bunlar oldu canım .

Kızlar benim oğlum olacakmis. doktor söylemeden ben gördüm zatiii. Oglanlar içinde kaldım vala

Hayırlı olsun vero , iki erkek anası ha

Aralarda atistirdiysan öyle oluyor .agziba bi kaç bisey atınca acmi tokmu karışıyor.benimde misafir gelecek yemeklerin tadına bakmaktan aynıyım tokmuyum tuhaf oldum.

doymuşsundur doymuşsundur :))) iftarda da ikram koşturma ... ohhhh misss ...

Selam herkese, bugün gelemedim.

gelmişsin işte :)

V.aleyküm selam

Bu arada ortinin sabit çıkması ile ... sizin yarışı kazanan @exmadon ve @Betulina oldu eeee artık bu hafta ortisiz alırsın ifaedesini ex in

Menü bugün böyle olsun demişsin de ..menü nerde diyesim geldi .
açlık hissetmezsin .. iki kahve üst üste beni de tıkar .
ama ilerleyen saatlerde bir kazınma olacaktır canım .
yani ona dur diyemeyip mutfakta soluğu almakta var .
If ine karışmak istemem tabii ama sanki böyle geç olmadan , salatalık domates , peynir tarzı yesen ..bilemedim

gerçekten mi :)) çok teşekkür ederim
inş öyledir cnm zamanla daha iyi olur sadece açtığımda büyük insan yatacak kadar bir yatak olmuyor o tarafı kötü
Niye olmasın yahu , açmak dediğin minderleri kaldırmak mı ?
Burdan gayette güzel yatarım üzerinde gibi geldi bana

Niye olmasın yahu , açmak dediğin minderleri kaldırmak mı ?
Burdan gayette güzel yatarım üzerinde gibi geldi bana

yatak olması açısından dedim cnm
hani 3 lu bi kanepe büyüklüğünde olmuyor....

menum bencede olmadı
şuan bile yesem yarın geç kahvaltı ile 16 saat cepte kalkıp tirtiklayim biraz

Ben bu gün iyi olmayan bir menü ile geleceğim maalesef

yatak olması açısından dedim cnm
hani 3 lu bi kanepe büyüklüğünde olmuyor....

menum bencede olmadı
şuan bile yesem yarın geç kahvaltı ile 16 saat cepte kalkıp tirtiklayim biraz

eveeet hafta sonu zaten geç kahvaltı ... bence de yine karbonsuz kuralını bozmadan ye bi şeyler tatlım

Yarim kase ayran aşı corbasi ve 1 kupa sütle türk kahvesi. Hic istahim yok normalde 3 kase yemem lazimdi. Aksamda esimle sutlu turk kahvesi icerim. Bu kadar

Koca günnn masumm la beraber miydiniz bugün ?

Can sıkıntısından mı bu iştahsızlık kuzum ?

Anaaaam bende az yedim diye seviniyordum .... kooş adaaa koşşşş

gece acıkıp mutfak tirtikalmak yapmadığım şey degil

1 kk kaşar ile bir yumurta kırdım
bir kase yoğurt yiyorum benimde yiyesim varmış hahass

Ama ıf bozulmayacak doğru ... 15-16 saat kesin açlık kahvaltı saatine göre

daha da bi şey yeme ama

tarih yazmazdı benim böyle olacağımı
sinirlenince üzülünce yiyen insandım ben :))

şimdi bişeyler yiyorum cnm ben
gözümün feri geldi valla

Gec uyandim ayran corbami hazirladim ama yarisini yedim. Sonrada yemek yapmaya daldim. Simdide hic istahim yok. Hayir güzel gibi duruyor ama az yemek metayi yavaslatiyor ya ondan üzüldüm. Cok sukur bi can sıkıntısı yok. Kac gündür bu günü bekliyordum. Saat 1 e kadar uyumak bazen güzel oluyor.

Daldır iki kepçe daha ordan kaptan için

aman iyi olsun her şeyde ... yarın çok yer açığı kapatırsın

Ben de bugünün menüsünü yazayım..

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1,5 dilim tb ekmeği

Ara:
Yarım muz ve çeyrek avokadoyu içine bir hurma ve 1 çay kaşığı ham kakao koyup blenderdan geçirip uydurma bir tatlı yaptım kendime tatlı krizimi bastırmak için onun yarısını yedim.

Öğlen:
1 kepçe süzme mercimek çorbası
1 çöp tamamen yağsız şiş
1 kase salata

Akşam:
Ton balıklı salata
3 yk yoğurt

Suyu iki litreye tamamladım akşama 2,5 -3 e yaklaşır.
Bir de yeşil çay var. Spor hastalığım toparlanana kadar zor görünüyor birkaç gün.

Ya şimdiden yazayım , önümüzdeki cuma misafirim olacak , iftara . 20 kişi kadar

Özellikle o cuma için bana takımda biri lazım ... yani aslında genel olarakta aktif bir yardımcım olsa hiç fena olmaz da , dely gitti ... ahu sporda ..

Şimdi gelecek cuma ya bildirimler 5 gibi bitmiş olsun .. öyle sonu beklemeyelim ..ya son 2 saat önemli diyenlerden biri gönüllü olsun ... liste yüzde bildirimini toparlasın .

Ben o gün hazırla , pişir sadece ara ara bakabilirim .

zaten bizim listemiz hep hazır .. hatta şimdiden hazır ,ilk sayfada:) onu perşembe gecesi buraya koyarım ... her bildirimyapan direkt listeye ekler yüzdesi ile ... bir iki gönüllü de kontrol eder .

Ben gelir bir ara izin mezuniyet eklerim , bir de performansına göre yeni üye girişi white lily var .. neyse bunlar ayrıntı ... gönüllüyü bulalım hele

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…