Benim menülerden ve spordan sıkıntı çıkmaz kaptanım. He nolur mesela o gün nefsime yenik düşer bi tatlının tadına bakarım kırk yılda bir. Onu da telafi sporunu yapmadan gelmem buraya yine affedersin
haa tamam simdi anladım. Mısırın boyle olduğunu bilmiyordum. Bilsem yer miydim? Dolapta mis gibi tatlı duruyor da yemiyorum
Aus teyze telden yazmış denir ona karışık denmez
Mısırın glisemik indeksi yüksektir canım ... bezelye gibi mesela ... diyette çok önerilmez .
Yedikten sonra kan şekerinde bi yükselme olur ... açlık ve karbonhidrat ihtiyacı hasıl olur gibi gibi .
Evet mısır harici iyi tatlım.
haa tamam simdi anladım. Mısırın boyle olduğunu bilmiyordum. Bilsem yer miydim? Dolapta mis gibi tatlı duruyor da yemiyorum
Saģol canım
Ve mısırla beraber günü glsmk end.ravan kapamışız .
Yani mısırı yemeyeydin iyiydi .
3 dlm ekmek güzeeeeel
Ayran aşıbu morti yorumu .... kaptan yorumu için emojileri yer değiştir
Tavuk ve hindi ile kümes hayvanlarına gark olmuşsun bugün canım , pro iyidir .
Hastaşığın için biraz c vitami meyve alsan ...
Yine çok güzel adacım ... o sabit kesinlikle wc den .
Kayısı işe yarar ..kiraz da ...
Woooow 2000 ip ... ne pattis kaldı ne pidetoto da yandı ... daha ne olsun
Hoş geldinnnnn canım ... hem evine hem burdaki evinemrnünü hiç sevmemiştim ama tartı sevmiş
Canım geçmiş olsun çok ... o nasıl bir uyku diye okudum önce aralıksız,sandım . Iliğin kemiğin dinlenmişr tatlım ,yarına Allahın izniyle zıpkın gibi kalkarsın .
2 saat spor ...
Harika menü ..
Yok senden bana,eleştirecek bi şey çıkmayacakiyisi mi az gelmenden gireyim olaya :)
Canım bende senin enerjini çok seviyorumgözüm üzerinde
Nare83 sen karbonhidrat diyeti ile ne kadar sürede kaç kilo verdin?
Hoşbulduk kuzumHoşgeldin ortim.
Geçmiş olsun. Bazen uyumak iyi gelir insana
Olursun canım daha önce bile olursunIki gundur sabit cikiyorum delirecem 67.900 wc den olabilir bu aralar wc pek iyi degil)) bu yuzden iki kayisi yedim insallah etki eder .... ayyy istedigim gibi olmadi bu ramazan bari ramazani 66.00 ile kapatsam ne guzel olacak ... kalan 6 kiloyu 2.5 ayda versem hatta 7 kilo eylulde 59 olsammm planim bu sekilde ramazan sonrasi gunluk 1.5 saat spor yapacam...
Kesintisiz sandım şok oldum :) geçmiş olsunDun aksam saat 11.30' yattım bu aksam saat 7 kalktım
Sahurada kalkmadım anca.namazlara kalktım rahatsızdım 39 yıllık hayatımda hic bu kadar uyumamıştım kafamı koydum uyudum
Aynen öyle kaptanımHerkese tekrar günaydın ....
Nare83 ve @saydin78 kolay gelsin bugün ... işleri su gibi akıp geçsin yorulmadan
Bende az oturayım , öğleden sonra arkadaşın anneannesi vefat etmiş ona gideceğim . yaşlı ve çok hasta idi ...
canım sanırım seni yanıltan kalori hesabı ..
muz , ayran aşı , kuru fasulye hep şişkinlik yapan şeyler , sende de bu etkiyi yapıyor bence .
Mesela ...
sahur
Hibiskus yada yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
domates salatalık
peynir
2 gün kurusu 3 çiğ badem
iftar
1 kase çorba
4-5 kaşık sebze yemeği az yağlı susuz
1 parça tavuk eti haşlanma tercih
1 kase yoğurt
salata
senin menünden çok daha fazla gözüküyor ama çok daha sağlıklı .
Bu @ecemavi de vardı yanlış hatırlamıyorsan , evde ne pişiyorsa eskiye az yiyerek veremedi bir süre , ne zaman kendine özel salatalar , tavuk vs hazırladı ... vermeye başladı .
günaydın fıstığımmmmekliyorum hemen .
tebrikler bu arada .
istesen de istemesem de gidiyor maşallah . bari ramazanı iyi değerlendir de ... sonrasında gelecek kiloya stoktan harca
sabah yeşillik olmalı . üçgen peynirler yerine daha az yağlı peynir tercih etmelisin.
Kolayna gelene bakmadan .. diyet özen ister ..gerekirse geceden planla sabah yiyeceğini canım .
öğlen çorba çorba varken tavuk yanına ekmek yerine yoğurt ve salata daha ideal .
akşam da pidesiz geçebilirdi .
anaaaaaaam ne skandalı bacımmm , olayı hemen 60 lı kilolar olarak değerlendirmeyelim please60.1 cik .
ramazan bana yaramaza canım . ben sık sık az az beslenince kilo veriyorum .
bir de 6 gün wc ye olmasın gör bakayım
yok canım iyiyim senin zamandan kalma bacak ödemi ... geçti artık ağrı sızı yokta daktırım izin vermiyor spora
cuma hesaplşma günü desene
canım sen kendine sürekli şu telkinde bulun .
yediğim karbonların cızların bebeğie de bana da hiç bir faydası yok .
tam aksine bol prolu sebzeli sık sık beslenmek gerek .
gör bak bu bilinçle gidersen doğuma ... en fazla 75 ile gider ... hemen lohusalıkta 69 ları görürsün
79.9 geliyooooooooooooooooooooor değil mi bu hafta
jelocanım kilo verip yüzün çökmesi çokta iyi bir şey değil ki tatlım ... hem ben senin yüzünü hiçte büyük hatırlamıyorum ...
Günaydın, hayırlı sabahlar
kızlar günaydın
hayırlı haftalar dilerim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?