Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haa tamam simdi anladım. Mısırın boyle olduğunu bilmiyordum. Bilsem yer miydim? Dolapta mis gibi tatlı duruyor da yemiyorum

Saģol canımbende pek sevmedim ama öyle gerekti tartıda çok şükkür eksiyim sen benim morticanımdın demi

günaydınnnnnnnn

akşam eşimle , küçük bi arbede yaşayınca
gidip yattım zaten yorgundum, valla uyumuşum saat 10 du sanırım yattigimdama ee okadarda uykuya alışık olmayan bünye tabi 4 te uyandım. .

bir kaç parça ütü yaptım , benim partner yine uyku moduna sanırım, uyanmadı vardı bir açıklaması elbet

buladik makinası boşalttım. ..
bi kahve yaptım balkonda ojemi sürüyorum şuan, bi tepem atacak artık bantta yürüycem sabah gelmiyotum diyecem kalacak malak gibi

dün hep dışarda olunca saçma bi menü oldu toparlayamadım için yazmadım da ,karbon filan yok ama iki ondan üç bundan hesabı ,yok anam yok çalışınca bi düzen oluyor iş yerinde

ona göre bi düzen kurduğum için belkide ama evde zorlanıyorum. ...

dün saat 9 gibi akşam bişeyler yediğim için, bugün öğlen yemeği bekliyorum kahvaltı yok ondan ötürü, if ten ziyade

ay kendi kendime geyik çeviriyorum
meydanı boş buldum ahahaaaa

şimdi bi tezimden bahsetmek istiyorum efenim

cumartesi migdem hoştu bi duble türk kahvesi içtim, wc ye gittim dedim denk geldi sanırım. ..

az önce içtim boş mideye bi duble türk kahvesi .... anam yine wc ye gittim yoksa aradığımmm derman türk kahvesimiydi yıllardır

probiyotikle birleşince etki etti sanırım
ben bu duble kahveye devam edeyim. ....

kendi kendime çok güzel sohbett ettim
ben gidip hazırlanayım

Olursun canım daha önce bile olursun
Dun aksam saat 11.30' yattım bu aksam saat 7 kalktım
Sahurada kalkmadım anca.namazlara kalktım rahatsızdım 39 yıllık hayatımda hic bu kadar uyumamıştım kafamı koydum uyudum
Kesintisiz sandım şok oldum :) geçmiş olsun

11 haziran

Sahur : 4 ceviz büyüklüğünde köfte, karpuz . 5 bardak su

İftar : 5 tavuk kanat mangal, salata, karpuz. 5 bardak su

Aynen öyle kaptanımYeni bir hafta Günaydınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…