Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlı tünaydınnnnnn

Daha uyuyordum var yaaaa tel. gelmese :)

Ne oldu bana yahuuu ...tamam çok geç uyunuyor ramazanda da ...ee ben zaten
geç yatarım .

Işin tuhafı benim paşa hala uyuyor

Gidip uyandırayım ..kahvaltı yapalım .

Gelirim güzeller

Hiç duymamıştım bende bi araştırayım şimdilik bi sıkıntım yok ama denemekten zarar gelmez sanırsam

İşte ben büyükle yüzmeye gitsem oğlanla küçük kalıyo şöyle hem oğlanı hem beni hem kızı alacak bi yer olmalı da şimdi zaten 17 temmuza kadar yaz okulunda 2 gün yüzme bi gün spor bi gün gezi olacak ondan sonrası Allah Kerim bu yaz bu işi ele alacam bol aktivite ile.kızımı kilosu yüzünden mutsuz görmek beni çok üzüyor
Doktorcum neyin var regli ile birlikte iyi hasta oldun.gribal bişey mi.
Benim menülerden ve spordan sıkıntı çıkmaz kaptanım. He nolur mesela o gün nefsime yenik düşer bi tatlının tadına bakarım kırk yılda bir. Onu da telafi sporunu yapmadan gelmem buraya yine affedersin
örnek üye
bantta aşagıya ses gitmeyecegii bilsem
yaparımda , ses olayı var işte cnm
masum yürüyüş bandının altına hani şu restaurantların oyun alanının yerlerine koyduğu puzzle gibi süngerimsi şeyler var ya onlardan koysan ses gitmez yada yere kalın ısı yalıtım malzemesi döşe üstüne bandı koy bence fark eder benim eliptik pızzle döşemelerin üstünde ses baya azaldı fazlada var elimde aslında getirsem olur.spor kaptanından amme hizmeti

Son düzenleme:
Mesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Dün hiç gelemedim akşama kadar avm havuz kıyafetleri vs tamamladık gece yarısına kadar görümcedeydik gece yürüyüş yaptık çocuklarla eve geldik 1.30 yatır et 2 su iç kahve iç namaz kıl derken hiç gelemedim bu arada Nurtopu gibi 9 civcivim oldu

Bakalım ne kadar büyütebileceğiz
aeben abla sen naparsın bahçeyi düzene koydunmu dikdiklerin ne alemde.benimkiler soğuktan büyüyemedi bi.

Anaaaa civccilerr çokk güzellerr canımm yaa maşallahh maşallahhhh

Kuş kadar yiyince insan kahvaltısı da 5 dk da bitiyor

Paşam daha yarım saat yer ...çok yediğinden değil hala sindire sindire bende burdan eşlik edeyim onun bitirmesine ..zira hadiiii demekten bana da ona da gına geldi

ahahahaha ay ne güzel olurdu alsam senden
aama ben bi bakayım ya ses sorunu olmasa sabah bile yaprım ben valla mis gibi

Ayyy Allah affetsin ilk defa bugun cook acikdim su saat itibari ile daha iftar 20.03 teeee
Ada bu saatlerde benimde öyle oluyo.yemek yeme saatlerinde Gürman salgılanıyor heralde.bende bu saat oldu yataktan çıkmadım daha tel elimde oyalanıyom bebeleri gönderdim

Ada bu saatlerde benimde öyle oluyo.yemek yeme saatlerinde Gürman salgılanıyor heralde.bende bu saat oldu yataktan çıkmadım daha tel elimde oyalanıyom bebeleri gönderdim

kız ahu artık bantta mı yürüsem dyorum ?
dışarda pek teppolu yürüyemiyoruz malum parnerim yavaş
5000 adıma ncak oluyor
yksa sabah dışrda yürüyüp akşam bantta mı yürüsem 30 dk hızlı bi şekilde

Yaa bunlar ne kadar tatlı yerim

Saģol canımbende pek sevmedim ama öyle gerekti tartıda çok şükkür eksiyim sen benim morticanımdın demi

Eveeeeeeeeeeet mortiiiiiiiiii iyi geliyorummmmmmmmmm haberiniz ola

ortim ada81 da bi salı atağı yapacak tartıda ... cumaya şov bizde

Kız seni var yaaaaa ..... bizim bi komşu vardı , çocukluğumunda psikolojimi bozardı , kızana sürekli etlerini lime lime edeceğim derdi şu an senin etlerle ilgili hayalim o kaç tez yazdım yahu .
ben kahvesi içip , üzerine 3-5 oarmak telvesini yerim aç karnına ....sonrası gelsin wc

O koşu bandında yürümeye karar verene kadar da mezun olacan heeee

11 haziran

Sahur : 4 ceviz büyüklüğünde köfte, karpuz . 5 bardak su

İftar : 5 tavuk kanat mangal, salata, karpuz. 5 bardak su

gördüğüm en harika eflal menüsü

tartıda beğenmiştir bence ... oooo eflalcim sen bana bunlarla gel ..ben sana güzel eksilerle gelmez miyim demiştir

Günaydın, hayırlı sabahlar

kızlar günaydın
hayırlı haftalar dilerim herkese

Aynen öyle kaptanımYeni bir hafta Günaydınlar

günaydın kızlar...

Gunaydinnnn herkesee

Her birinize ayrı ayrı günaydınlarrrrrrrrrrr ...

Günaydınnn güzellerr musmutlu bir haftaa diliyorumm

aebenim

nehir begüm pzt ohhh be geldi kızlar oluyorum resmen

aynura nasılsın canom ?
bahsettiğim tiksinti durumları oluyor mu ?

Adaaaaaa

dellyyyyyyyyyyyyyyyy 79.9 geldi miiiii

günaydın hayırlı sabahlar,

iki günlük ayran aşı detoks sonucu-1 kg

Ayyyyyy betül ver artık şu menülerini , yeminle wikileaks dosyaları gibi oldu

çıkar ortada günahı sevabı ne varsa ....

yavrum sen zaten böyle git , sen çabuk sıkılıp birden herşeye saldırabiliyorsun .... o yüzden bu iniş çıkış iyidir sende , totalde o ay gidenin 1,5 - 2 kilo altına düşmemesi benim gizli hedefim sende

Günaydın tünaydın herkese
Ausencia canım çok yoğunum, dün menü bildiremedim, bildiremiyorum ama merak etme, kaçamak yok herşey yolunda

Çok çok kolay gelsin saydınım

kaçaamak yok , her şey yolunda ise tamamdır .

Mortim , bende ooo lalalallalar var ... elini çabuk tut. bu hafta mezuniyet unutma .

dunku menum
sahur
bol salata beyaz peynirli
iftar
1 kase ayran corbasi
2 islim kebabi
4 5 kasık semizotu salatasi
biraz pide

kalan trileceden biraz tirtiklandi

2 litre kadar su
spor yok

İftar menün doyurucu biraz pideye gerek yok .. trileçe tırtıklanmasa daha iyiydi .. tarın nasıl ersesi ?

Hadi ama çoşkun devam etmeli menü yazıp çıkma ... hedeflerin olsun , koy kafana bu işi .... tırtıkladığım her şey seni hedeften uzaklaştırabilir . hem sen bana ve Nare83 a son kaçamak sözü vermiştin geçen hafta

oyyyyyyyyyyyyyyy aus teyzeleri yesin bunları

menü yazmadan civcivlere geçtiğine göre

Ayyy Allah affetsin ilk defa bugun cook acikdim su saat itibari ile daha iftar 20.03 teeee

Geçer adacım geçer ... kalkıp iki yer daha kırklarız bugün

SPOR ÇETELESİ 25.HAFTA

@irmae10+20+15+15=60
@Dilekiyi10+10+20=40
Nare83 15+15+20=50
ada81 15+10+20+10=55
Ahu060812 10+10+15+10=45
@daydream10+10+15+10=45
igdedali 20+20+25+15+20=100
@_SARAYCA_ 20+20+15+25+20+5==105
exmadon 15+15=30
saydin78 15+15=30
Eveeett gelelim listeye itirazlar olmadığına göre sıralamayı açıklayabilirim sıfır puan ve 10 puanı olanları sildim spor yaptıklarında eklenecekler
Bu hafta birincimizzz 105 puanla tabiki de duracelli üyemiz @_SARAYCA_

İkincimiz de kıl payı birincilik sandalyesine sıkışmayı kaçırsaydım benim gözümde oda birinci 100 puanla iğdedalı
Üçüncümüz 60 puanla hastalıkla boğuşan doktorumuz irmae
Dördüncümüz 55 puanla Ada
Beşincimiz 50 puanla masum
Altıncımız 45 puanla ben ve day
Yedincimiz 40 puanla Dilekiyi
Sekizincimiz 30 puanla exmadon ve saydın
Hadi bakalım kızlar haftaya daha iyi olarak devam edelim

Masum kesinlikle bantta yürü zira ben partnerle yürümeyi sevmiyorum laklak yavaşlatıyor farkında olmadan ama evde intervalli yürüyüş Harika olur koy ekrana telden bi dizi açıp valla yürümek için can atarsın diğer bölüm diğer bölüm diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…