Hiç duymamıştım bende bi araştırayım şimdilik bi sıkıntım yok ama denemekten zarar gelmez sanırsamcanım şu durgunluğu bir kırayım aranızdayım inşallah.
bu arada aklıma bir aralar yaşadığım d vitamini eksikliği geldi.
kilo vermem çok çok azalmıştı ve vitamin aldıktan sonra da artmıştı. şimdi o tedaviye yeniden başladım.
bakalım yeniden kıpırdama olacak mı.
moralim çok bozuluyor gerçekten.
resmen 2 ayı aşkın zamandır durmuş durumdayım ..
sagol ahucum teşekkür ederim.
bakalım ev konusunda ne olacak. eşim hala kredi taksidinin ilk aylarda ana paranın 3 katı faizle ödenmesine acayip bozulmuş durumda.
ama başka türlü de ev sahibi olmamız imkan dahilinde gözükmüyor. bakalım haftaya dananın kuyruğu kopacak.
spordan önce aldığım ilaç değil canım supplement diye geçiyor.bi çeşit sporcu takviyesi.
sporu daha da etki bir şekilde daha az yorularak yapmanı ve denilenlere göre yag yakımını hızlandırdığına dair çalışmalar var
etten ve hayvansal ürünlerden elde ediliyor yani aslında dogada olan bir şey. ben spor performansımın artması ve sonrasında yaşadığım yorgunluğa olumlu katkı etmesi nedeniyle alıyorum.
daha önce de bir süre almıştım. yağ yakmayı bilmem de sporda çok etkisi oluyor
cok daha fazla terliyorum ve 2 kat daha hızlı pedal çeviriyorum böylece
İşte ben büyükle yüzmeye gitsem oğlanla küçük kalıyo şöyle hem oğlanı hem beni hem kızı alacak bi yer olmalı da şimdi zaten 17 temmuza kadar yaz okulunda 2 gün yüzme bi gün spor bi gün gezi olacak ondan sonrası Allah Kerim bu yaz bu işi ele alacam bol aktivite ile.kızımı kilosu yüzünden mutsuz görmek beni çok üzüyorAhu060812 canim o yaştaki cocuga diyet olmaz yemeklerini guzelce yesin abur cubur kesmeye çalışın... bence kızının tek eksikligi spor olabilir ... ilgilendigi bi spora yazdir yuzme olabilir ki gayet guzel olur... hareketle yediklerini eritir... olmadi ana kiz yuzmeye yazilin hem paylasiminiz artar biseyleri birlikte yapmanin keyfini yasarsiniz...
Doktorcum neyin var regli ile birlikte iyi hasta oldun.gribal bişey mi.Kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim hindi füme
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
2 cherry domates
Öğlen:
5 ızgara tavuk kanat
2 yk yoğurt
Akşam:
2 tavuk kanat
1 kase salata
Su 2 lt. Spor yine yok iyileşmek yerine kötüye gitmeye başladım bugün. Hiç yataktan çıkamadım, yemekler de eşimden geldi zaten. Yata yata karpuz gibi büyümesem bari.Bir de spora ne kadar alıştığımı fark ettim vücut arıyor resmen özledim hareket etmeyi.
Benim menülerden ve spordan sıkıntı çıkmaz kaptanım. He nolur mesela o gün nefsime yenik düşer bi tatlının tadına bakarım kırk yılda bir. Onu da telafi sporunu yapmadan gelmem buraya yine affedersin
masum yürüyüş bandının altına hani şu restaurantların oyun alanının yerlerine koyduğu puzzle gibi süngerimsi şeyler var ya onlardan koysan ses gitmez yada yere kalın ısı yalıtım malzemesi döşe üstüne bandı koy bence fark eder benim eliptik pızzle döşemelerin üstünde ses baya azaldı fazlada var elimde aslında getirsem olur.spor kaptanından amme hizmetibantta aşagıya ses gitmeyecegii bilsem
yaparımda , ses olayı var işte cnm
Anaaaa civccilerr çokk güzellerr canımm yaa maşallahh maşallahhhhMesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Dün hiç gelemedim akşama kadar avm havuz kıyafetleri vs tamamladık gece yarısına kadar görümcedeydik gece yürüyüş yaptık çocuklarla eve geldik 1.30 yatır et 2 su iç kahve iç namaz kıl derken hiç gelemedim bu arada Nurtopu gibi 9 civcivim oldu
Eki Görüntüle 2007766
Eki Görüntüle 2007768
Bakalım ne kadar büyütebileceğiz
aeben abla sen naparsın bahçeyi düzene koydunmu dikdiklerin ne alemde.benimkiler soğuktan büyüyemedi bi.
Hiç duymamıştım bende bi araştırayım şimdilik bi sıkıntım yok ama denemekten zarar gelmez sanırsam
İşte ben büyükle yüzmeye gitsem oğlanla küçük kalıyo şöyle hem oğlanı hem beni hem kızı alacak bi yer olmalı da şimdi zaten 17 temmuza kadar yaz okulunda 2 gün yüzme bi gün spor bi gün gezi olacak ondan sonrası Allah Kerim bu yaz bu işi ele alacam bol aktivite ile.kızımı kilosu yüzünden mutsuz görmek beni çok üzüyor
Doktorcum neyin var regli ile birlikte iyi hasta oldun.gribal bişey mi.
örnek üye
masum yürüyüş bandının altına hani şu restaurantların oyun alanının yerlerine koyduğu puzzle gibi süngerimsi şeyler var ya onlardan koysan ses gitmez yada yere kalın ısı yalıtım malzemesi döşe üstüne bandı koy bence fark eder benim eliptik pızzle döşemelerin üstünde ses baya azaldı fazlada var elimde aslında getirsem olur.spor kaptanından amme hizmeti
Ada bu saatlerde benimde öyle oluyo.yemek yeme saatlerinde Gürman salgılanıyor heralde.bende bu saat oldu yataktan çıkmadım daha tel elimde oyalanıyomAyyy Allah affetsin ilk defa bugun cook acikdim su saat itibari ile daha iftar 20.03 teeee
Ayyy Allah affetsin ilk defa bugun cook acikdim su saat itibari ile daha iftar 20.03 teeee
Ada bu saatlerde benimde öyle oluyo.yemek yeme saatlerinde Gürman salgılanıyor heralde.bende bu saat oldu yataktan çıkmadım daha tel elimde oyalanıyombebeleri gönderdim
Mesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Dün hiç gelemedim akşama kadar avm havuz kıyafetleri vs tamamladık gece yarısına kadar görümcedeydik gece yürüyüş yaptık çocuklarla eve geldik 1.30 yatır et 2 su iç kahve iç namaz kıl derken hiç gelemedim bu arada Nurtopu gibi 9 civcivim oldu
Eki Görüntüle 2007766
Eki Görüntüle 2007768
aeben abla sen naparsın bahçeyi düzene koydunmu dikdiklerin ne alemde.benimkiler soğuktan büyüyemedi bi.
Saģol canımbende pek sevmedim ama öyle gerekti tartıda çok şükkür eksiyim sen benim morticanımdın demi
şimdi bi tezimden bahsetmek istiyorum efenim
cumartesi migdem hoştu bi duble türk kahvesi içtim, wc ye gittim dedim denk geldi sanırım. ..
az önce içtim boş mideye bi duble türk kahvesi .... anam yine wc ye gittimyoksa aradığımmm derman türk kahvesimiydi yıllardır
probiyotikle birleşince etki etti sanırım
ben bu duble kahveye devam edeyim. ....
kendi kendime çok güzel sohbett ettim
ben gidip hazırlanayım
11 haziran
Sahur : 4 ceviz büyüklüğünde köfte, karpuz . 5 bardak su
İftar : 5 tavuk kanat mangal, salata, karpuz. 5 bardak su
Günaydın, hayırlı sabahlar
kızlar günaydın
hayırlı haftalar dilerim herkese
Aynen öyle kaptanımYeni bir hafta Günaydınlar
günaydın kızlar...
Gunaydinnnn herkesee
Günaydınnn güzellerr musmutlu bir haftaa diliyorumm
günaydın hayırlı sabahlar,
iki günlük ayran aşı detoks sonucu-1 kg
Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar
Bu hafta sonu nihayet hem gelmek, hem de menü vermek istiyordum ama cenazemiz vardı. Cuma akşamı bir aile büyüğümüzü kaybettik, hafta sonu çok karışıktı hayat benim için.
Ausencia
canım 76.9 inşallah kaçınılmaz olacak. Çok enterasan Perşembe akşamı tartıldım 77.1 Cuma akşamı 77.5 Cumartesi akşamı 77.0 çıktım. niye böyle inişli çıkışlı oldu bilemedim.
İnşallah bu hafta 76.5 kendi gizli hedefim
Günaydın tünaydın herkese
Ausencia canım çok yoğunum, dün menü bildiremedim, bildiremiyorum ama merak etme, kaçamak yok herşey yolunda
dunku menum
sahur
bol salata beyaz peynirli
iftar
1 kase ayran corbasi
2 islim kebabi
4 5 kasık semizotu salatasi
biraz pide
kalan trileceden biraz tirtiklandi
2 litre kadar su
spor yok
Mesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Eki Görüntüle 2007766
Eki Görüntüle 2007768
Ayyy Allah affetsin ilk defa bugun cook acikdim su saat itibari ile daha iftar 20.03 teeee
Yaa bunlar ne kadar tatlı yerim
Masum kesinlikle bantta yürü zira ben partnerle yürümeyi sevmiyorum laklak yavaşlatıyor farkında olmadan ama evde intervalli yürüyüş Harika olur koy ekrana telden bi dizi açıp valla yürümek için can atarsın diğer bölüm diğer bölüm diye diye
kız ahu artık bantta mı yürüsem dyorum ?
dışarda pek teppolu yürüyemiyoruz malum parnerim yavaş
5000 adıma ncak oluyor
yksa sabah dışrda yürüyüp akşam bantta mı yürüsem 30 dk hızlı bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?