Bugün İsocu kadın geliyor anlayacağınız yoğunum canlarÖzledim muhabbet etmeyi ya
İyiyim Begüşüm çok şükür bu hafta sonu evde keyif yaptımkuzum nasılsın?
allah kolaylık versin sana
İyiyim Begüşüm çok şükür bu hafta sonu evde keyif yaptımSen nasılsın
Evet kuzum özlemişimbende iyiyim teşekkür ederim,pazar günü bende keyif yaptım dinlenmek ne güzelmiş
_SARAYCA_ .!.:günaydın hayırlı sabahlar,
iki günlük ayran aşı detoks sonucu-1 kg
teşekkür ederim canım, geç kalkmalar nedeniyle tam yapamadım ama istediğim rakamı gördümtebrikler cnmm
bu hafta sonu bende keyif yaptımbende iyiyim teşekkür ederim,pazar günü bende keyif yaptım dinlenmek ne güzelmiş
bantta yürümen isabetli olmuş, hem invertal yürüyüş yaparsın daha çok kalori harcarsın, ayrıca sabah kahve keyfini yap gitsin derimkızlar ben bantta yürümeye karar verdims anırım artık
dışarda yürürgümüzd eçok tempolud egiliz ve 1 sattte 5 bin adım acak oluyor
bantta daha tempolu oluyorum
ama dışard ayürümekte tabi daha keyfilide , partner hızlı olmayınca send eolamıyorsun
bide sabah bi türk kahvemi içtim balkonda oturdum çok keyfiliydi
sabahları kahve keyfimi yapıp akşamda banttamı yürüsem bilemedim
bantta yürümen isabetli olmuş, hem invertal yürüyüş yaparsın daha çok kalori harcarsın, ayrıca sabah kahve keyfini yap gitsin derim
canım kahveni içip öyle yürüyüşte yapabilirsin sabahları, kahve keyfin biraz kısıtlanır amaher akşam artık
zaman ayırmam gerekecek gerçi yazın sorun olmuyor günler uzun
ya kkahveden midir nedir bilemiyorum ama iki gündr aç akrnına türk kahvesi sonrası wc deyim tabi probiyorik etkiside vardır..
canım kahveni içip öyle yürüyüşte yapabilirsin sabahları, kahve keyfin biraz kısıtlanır ama
huuuuuuwaaauuwww TEBRİK EDERİMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?