Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bantta yürümeye karar verdims anırım artık
dışarda yürürgümüzd eçok tempolud egiliz ve 1 sattte 5 bin adım acak oluyor

bantta daha tempolu oluyorum

ama dışard ayürümekte tabi daha keyfilide , partner hızlı olmayınca send eolamıyorsun
bide sabah bi türk kahvemi içtim balkonda oturdum çok keyfiliydi

sabahları kahve keyfimi yapıp akşamda banttamı yürüsem bilemedim

bantta yürümen isabetli olmuş, hem invertal yürüyüş yaparsın daha çok kalori harcarsın, ayrıca sabah kahve keyfini yap gitsin derim

bantta yürümen isabetli olmuş, hem invertal yürüyüş yaparsın daha çok kalori harcarsın, ayrıca sabah kahve keyfini yap gitsin derim

her akşam artık
zaman ayırmam gerekecek gerçi yazın sorun olmuyor günler uzun
ya kkahveden midir nedir bilemiyorum ama iki gündr aç akrnına türk kahvesi sonrası wc deyim tabi probiyorik etkiside vardır..

her akşam artık
zaman ayırmam gerekecek gerçi yazın sorun olmuyor günler uzun
ya kkahveden midir nedir bilemiyorum ama iki gündr aç akrnına türk kahvesi sonrası wc deyim tabi probiyorik etkiside vardır..
canım kahveni içip öyle yürüyüşte yapabilirsin sabahları, kahve keyfin biraz kısıtlanır ama

Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar
Bu hafta sonu nihayet hem gelmek, hem de menü vermek istiyordum ama cenazemiz vardı. Cuma akşamı bir aile büyüğümüzü kaybettik, hafta sonu çok karışıktı hayat benim için.
Ausencia
canım 76.9 inşallah kaçınılmaz olacak. Çok enterasan Perşembe akşamı tartıldım 77.1 Cuma akşamı 77.5 Cumartesi akşamı 77.0 çıktım. niye böyle inişli çıkışlı oldu bilemedim.
İnşallah bu hafta 76.5 kendi gizli hedefim

huuuuuuwaaauuwww TEBRİK EDERİMMMMMM
Biraz geç oldu ama çooookkk tebrik ederim, süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…