Eveeeeeeeeeeet mortiiiiiiiiiiiyi geliyorummmmmmmmmm haberiniz ola
ortim @ada81 da bi salı atağı yapacak tartıda ... cumaya şov bizde
Kız seni var yaaaaa ..... bizim bi komşu vardı , çocukluğumunda psikolojimi bozardı , kızana sürekli etlerini lime lime edeceğim derdişu an senin etlerle ilgili hayalim o kaç tez yazdım yahu .
ben kahvesi içip , üzerine 3-5 oarmak telvesini yerim aç karnına ....sonrası gelsin wc
O koşu bandında yürümeye karar verene kadar da mezun olacan heeee
gördüğüm en harika eflal menüsü
tartıda beğenmiştir bence ... oooo eflalcim sen bana bunlarla gel ..ben sana güzel eksilerle gelmez miyim demiştir
Her birinize ayrı ayrı günaydınlarrrrrrrrrrr ...
aebenim
nehir begüm pzt ohhh be geldi kızlar oluyorum resmen
aynura nasılsın canom ?
bahsettiğim tiksinti durumları oluyor mu ?
Adaaaaaa
dellyyyyyyyyyyyyyyyy79.9 geldi miiiii
Ayyyyyy betül ver artık şu menülerini , yeminle wikileaks dosyaları gibi oldu
çıkar ortada günahı sevabı ne varsa ....
yavrum sen zaten böyle git , sen çabuk sıkılıp birden herşeye saldırabiliyorsun .... o yüzden bu iniş çıkış iyidir sende , totalde o ay gidenin 1,5 - 2 kilo altına düşmemesi benim gizli hedefim sende
Çok çok kolay gelsin saydınım
kaçaamak yok , her şey yolunda ise tamamdır .
Mortim , bende ooo lalalallalar var ... elini çabuk tut. bu hafta mezuniyet unutma .
İftar menün doyurucu biraz pideye gerek yok .. trileçe tırtıklanmasa daha iyiydi .. tarın nasıl ersesi ?
Hadi ama çoşkun devam etmelimenü yazıp çıkma ... hedeflerin olsun , koy kafana bu işi .... tırtıkladığım her şey seni hedeften uzaklaştırabilir . hem sen bana ve Nare83 a son kaçamak sözü vermiştin geçen hafta
oyyyyyyyyyyyyyyy aus teyzeleri yesin bunları
menü yazmadan civcivlere geçtiğine göre
Geçer adacım geçer ... kalkıp iki yer daha kırklarız bugün
Dayanamam bilirsinneden öyle oldu acaba ada,daha çok erken,en iyisi yat uyu
tavuk görünce dayanamıyosun demi hep yerim yerim
Masum kesinlikle bantta yürü zira ben partnerle yürümeyi sevmiyorum laklak yavaşlatıyor farkında olmadan ama evde intervalli yürüyüş Harika olur koy ekrana telden bi dizi açıp valla yürümek için can atarsın diğer bölüm diğer bölüm diye diye
kız hayaal ettimde çok komik geldi şimdi
her sabah bi duble kahve içeyim o halde içtigim zmanlarda olmuştu ama bilemeidm iki gündür bi degişik bu tezi dogrulamak içn bi süre denemk lazım..
canım bant olaynıda biliyorsun
sabah sess çok oluyor , akşamda yogunluk çocukalr mayışma
yaaa bi söz verip istikrarla başmamam lazım
sabah ses olmasa inanki ben yaparım her sabah sıkıntı yok yani
buraya ilk geldiğim zamanlar sana kahve wc ye çıkarır diye çok söylemiştim ama sanırım etkisini kendi üzerinde görmen kahvenin etkisini anlamanda daha iyi olmuş
bende kahveden sonra rahat wc ye çıkarım
kız hayaal ettimde çok komik geldi şimdi
her sabah bi duble kahve içeyim o halde içtigim zmanlarda olmuştu ama bilemeidm iki gündür bi degişik bu tezi dogrulamak içn bi süre denemk lazım..
canım bant olaynıda biliyorsun
sabah sess çok oluyor , akşamda yogunluk çocukalr mayışma
yaaa bi söz verip istikrarla başmamam lazım
sabah ses olmasa inanki ben yaparım her sabah sıkıntı yok yani
olabilir probiyotik bağırsaklara çok iyi geliyorben eskiden hep içerdim sabah kahve hiç etkisi olmazdı
probiyotikle birleşincemi etki etti anlamadım
eski iş yerinde her sabah içeridk
Kız kaptan menü kötü örnek olmasın ben davetlerde herşeyin tadına bakıyorum yalan yok.ama sadece tatma şeysinde kalıyo yoksa aklımda kalıyo aklımda kalınca insilün salgılıyorum odaha beter oluyo ama yazayım yinede menümü.bide sahursuz oruç tutunca dengeleniyo
İftar
Çorba
Salata
2 İslim kebabı
Tavuklarından seçme 2 kaşık pilav
Ara
Sütlü Nuriye bir adet
Ara meyve
Su 1,5
Spor 45 dk yürüyüş gün boyu avm
sütlü nuriyemiKız kaptan menü kötü örnek olmasın ben davetlerde herşeyin tadına bakıyorum yalan yok.ama sadece tatma şeysinde kalıyo yoksa aklımda kalıyo aklımda kalınca insilün salgılıyorum odaha beter oluyo ama yazayım yinede menümü.bide sahursuz oruç tutunca dengeleniyo
İftar
Çorba
Salata
2 İslim kebabı
Tavuklarından seçme 2 kaşık pilav
Ara
Sütlü Nuriye bir adet
Ara meyve
Su 1,5
Spor 45 dk yürüyüş gün boyu avm
Leslie beni hiç etkilemez mesela.sen leslie ile daha hızlı diyorsan ikisi bir arada daha güzel sonuç alırsınyaa bende artıkk sanırım öyle yapıcam cnm
benim saat sıkıntım var ama hallddedicme bir şekilde
hiç olmadı lesile bile daha hılı biliyormusun 3 mil leisle yapıp sabah
akşam 30 da invertal koşu yürüme yapanbilirim yani
dediign gibi yavaşlatıyor insanı
Valla bilemiyom Ramazan'da şaşırdı bünye iyi oldu 6 aydır vücut alışmıştı şimdi bide eski düzene dönerken şaşırırsa tadından yenmez.ama dünkü avm de ki analizleri 70 beni baya bi motive etti haftaya ilk 69 görmek için bida gidecem oradaki tartıya bide evde bakacam burda durumlar nasılSen yazacaksın ki ben sopa göstereceğim , ben sopa göstereceğim ki sen cumaya 1.5 kilo vereceksin... yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Sütlü nuriyeye Yusuf bayılır :)
Tabi senin menünde ben hiç bayılmadım ... geçen haftada böyle tırtık tırtık gittin eyvallah 1 kilo verdin canım ...
verebiliyorsan sorun yok hep diyorum ... kimseye kötü örnek olmaz , senin metan kaçamakla veriyordur der geçeriz ... ama bir de veremezsen o zaman ben bu pilavları , nuriyeleri heeep hatırlarım işte cumaya
Sen boş ver Nuriyeyi , celali napcaz celali
sütlü nuriyemi
tadını ala ala yiyimde peşine 1 saat eliptik yapmaya razıyımKarnımdaki sütlü Nuriye farzet.yedikten Sonra ruh halim
Valla benimde aynen öyle oldu şu an Bile tükürük bezlerinden salgılanıyor ama bırakılırmıydı yerde hiç Nuriye demitadını ala ala yiyimde peşine 1 saat eliptik yapmaya razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?