Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu hafta çok büyük bir atak yok galiba vücudum ayın şowunu gecen hafta yaptıama yinede bekle kalede son calımlarımı devreye sokabilirim

Valla burda olmasam imkanı yoktu gece yarısı 1000 ip atlatamazdi kimse bana ♡♡♡
Aslında biliyorum ip yeterli değil yakinda planlarım var..
Niyet ettim...

günaydın kızlar güzel günler olsun...

size bişiy danışmak istiyorum ya, ben her yedigim şeyden sıkıldım

sabah peynir , yumurta kırdım ama yiyemedim
ya peynirin bile gideri yok ne yapsam , ne etsem ?

bi süre nesfit ile süt mü yesem ?

yada yulaf ezmesi meyve yogurt mu tüketsemm bilelemeidm

iki lokma yeidm bıraktım...

Ausencia üzgünüm ama tartı beni güldürmüyor, hala 74 çıkıyorum ve iyice sinir oldum, dün bu sinirle ve başka bir şeye sinirle iftarda saçma sapan yedim niye veremiyorum ki , bu hafta menülerimi gördün şimdiye 73 olmam lazımdı

Yulaf ezmesi meyve yoğurt nesfitten daha iyi olur bence

Ben dün akşam izleyemedim kaptanım açıkcası başım çatladı dün akşam iftarı zor ettim direk zaten lavaboya koştum sonra az bir şey yedim sahura kadar uyumuşum Ne oldu bilmiyorum kardeşlerin öleceğini en azından birinin öleceğini söylediler o yüzden izlemekte istememiştim geçen hafta zaten nasipte olmadı

gunaydin dubku menum

sahur
2 baedak su
1 tane kayisi cayi

iftar
2 tane dolma(kabak,patlican)
yumurta kadar firin tavuk
1 yk kadar havuc salatasi( bir daha yemeyecegim yzilanalardan sonra pisirilmisti cunku)
bol yesil salata
bir parca ekmek

bol su 3 lt ye yakin
1 soda
1 tane 7 li cay
spor yok bol bol misafirlere hizmet var

bu kadarla kurtulabildigime sukrediyorum.dun uc cesit tatli vardi ve en sevdiklerim. bi catal dahi yemedim. birde bende yiyenlere acima duygusu olmaya basladi.icimden kendilerine ne cok zarar verdiler diyorum.

Bende yeni başladım izlemeye, ilk bölümü beğendim

güle güle büyüt cücüleri ahum
Senin o taraf soguk olur anca kendine gelir . Ben diktikten sonra hiç gitmedim malum 3 saatlik yol ve ramazan . Eşim gitti bi kere . Dolu yagmış 2 kere fena bitkilerin yapraklarını hep yaralamış . Ama toparlanmış sanırım . Agaçlar ve çimlerde yeşermiş resimden gördüğüm . Bayrama inşallah görürüm . Sağ olsun ordaki görevliler bakımını yapıyorlar çapası, sulaması vs. Rabbım agız tadıyla yemesini nasip etsin inş ..
Bende senin gibi burnumun dibinde olup kendim toprakla civcivle ilgilenmek isterdim ..

Diğer seçeneklerde iyi banum sana hangisi iyi gelecekse değiştir arada

Naptın koltuklara alıştımı gözün

Eftalim menülerine arada bende denk geliyorum gayet güzeller ..
Diyet geçmişini bilmediğim oek yorum yapamıyorum aus değinecektir ..
Ben kandimden örnek verirsem sahur yaptıgım gün kilom artıyor malesef .
Her bünye bir olmuyor işte .
Normalde güzel veriyormusun , metan iyimi ?

Diğer seçeneklerde iyi banum sana hangisi iyi gelecekse değiştir arada

Naptın koltuklara alıştımı gözün

evet abla biraz alıştı , ama işte b tipik yengeç burcuyum
öylemi olaydı böylemi olsaydı diye hayıflanıp duruyorum

halı filan alınca daha güzel olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…