Bu hafta çok büyük bir atak yok galiba
Benim diyeceğim de aynen oydu öğle/akşam değişimi .
Bir de kahvaltını az buldum , sonunda buldum bi şey onu da az buldum
Mortinle tanışıp savaş boyaları sürmüşsünüz
teşekkür canım benim . Düşünmete düşünmeye iyi gidiyor zaten , yoksa her ikisi de stresi hiiiç sevmeyen rahatsızlıklar .
Çok iyi canım ... melek yüzü şeytan mısırın intikimanı alır bu menü .
Geçtim kaleye ...
Bulgur yeme akşam akşam efser ... onun dışında güzelll ...
Gayet güzel ... sporda eklenmiş sonradan
Güzel adacımmm ... iftara kepekli bir dlm eklesen ?
Eşin yanlış biliyor canım ... kaptan selamı bu :)
Miss gibi şifalı çorbamızı içer , yoğurdumuzu meyvemizi yer ... gayette sağlıklı iyileşiriz diyetteyken ... lahmacun mu iyileştirecek bizi
Bu arada seninde menünü okumadım sanki .....
Ben bu sabah taze aldım :)
93-70-89...
Fısıldadı kiiii fısıldadı kiiii
Pon ponlarınız yakın ...tüyo verdim işte
Ahuuuu where is the menu ?
Benim diyeceğim de aynen oydu öğle/akşam değişimi .
Bir de kahvaltını az buldum , sonunda buldum bi şey onu da az buldum
Mortinle tanışıp savaş boyaları sürmüşsünüz
teşekkür canım benim . Düşünmete düşünmeye iyi gidiyor zaten , yoksa her ikisi de stresi hiiiç sevmeyen rahatsızlıklar .
Çok iyi canım ... melek yüzü şeytan mısırın intikimanı alır bu menü .
Geçtim kaleye ...
Bulgur yeme akşam akşam efser ... onun dışında güzelll ...
Gayet güzel ... sporda eklenmiş sonradan
Güzel adacımmm ... iftara kepekli bir dlm eklesen ?
Eşin yanlış biliyor canım ... kaptan selamı bu :)
Miss gibi şifalı çorbamızı içer , yoğurdumuzu meyvemizi yer ... gayette sağlıklı iyileşiriz diyetteyken ... lahmacun mu iyileştirecek bizi
Bu arada seninde menünü okumadım sanki .....
Ben bu sabah taze aldım :)
93-70-89...
Fısıldadı kiiii fısıldadı kiiii
Pon ponlarınız yakın ...tüyo verdim işte
Ahuuuu where is the menu ?
Yulaf ezmesi meyve yoğurt nesfitten daha iyi olur bencegünaydın kızlar güzel günler olsun...
size bişiy danışmak istiyorum ya, ben her yedigim şeyden sıkıldım
sabah peynir , yumurta kırdım ama yiyemedim
ya peynirin bile gideri yok ne yapsam , ne etsem ?
bi süre nesfit ile süt mü yesem ?
yada yulaf ezmesi meyve yogurt mu tüketsemm bilelemeidm
iki lokma yeidm bıraktım...
Ben dün akşam izleyemedim kaptanım açıkcası başım çatladı dün akşam iftarı zor ettim direk zaten lavaboya koştum sonra az bir şey yedim sahura kadar uyumuşumYeminle içim şişti ... ne biçim dizi beee ... me güzel finaldi işte burda biteydi .
Tahminim , ... aradan aylar geçmiş gibi başlar bölüm ... bunlar mutlu mesut hayatlarına dönmüş ... celal hapiste bıçaklanıp öldürülmüş sözde .. ama aslında ölüm numarası ile hapisten kaçırılmış ...
Şimdi de ortaya çıkıp umutu kaçıyor
..
Ne dersiniz @kelebekolacam @begum75nehirnil111 @exmadon saydin78 @ecemavi .... başka kim vardı izleyen ?
Neyse geçmişe döneyim ben ... kafam dağılsın
@Ahu060812 Tatlım iftar sonrası 1 saat yürüyüş ... bu hafta 2.bu
Bende yeni başladım izlemeye, ilk bölümü beğendimYeminle içim şişti ... ne biçim dizi beee ... me güzel finaldi işte burda biteydi .
Tahminim , ... aradan aylar geçmiş gibi başlar bölüm ... bunlar mutlu mesut hayatlarına dönmüş ... celal hapiste bıçaklanıp öldürülmüş sözde .. ama aslında ölüm numarası ile hapisten kaçırılmış ...
Şimdi de ortaya çıkıp umutu kaçıyor
..
Ne dersiniz @kelebekolacam @begum75nehirnil111 @exmadon saydin78 @ecemavi .... başka kim vardı izleyen ?
Neyse geçmişe döneyim ben ... kafam dağılsın
@Ahu060812 Tatlım iftar sonrası 1 saat yürüyüş ... bu hafta 2.bu
güle güle büyüt cücüleri ahumMesaja bi saat önce başladım araya anam girdi konuştuk oyalandık. neyse herkese hayırlı haftalar
Dün hiç gelemedim akşama kadar avm havuz kıyafetleri vs tamamladık gece yarısına kadar görümcedeydik gece yürüyüş yaptık çocuklarla eve geldik 1.30 yatır et 2 su iç kahve iç namaz kıl derken hiç gelemedim bu arada Nurtopu gibi 9 civcivim oldu
Eki Görüntüle 2007766
Eki Görüntüle 2007768
Bakalım ne kadar büyütebileceğiz
aeben abla sen naparsın bahçeyi düzene koydunmu dikdiklerin ne alemde.benimkiler soğuktan büyüyemedi bi.
Kolaygelsin saydın bacım .Günaydın ♡♡♡ tadilat arasında hastaneye gidiyorum sonra görüşürüz şekerler
Günaydınnn, hayırlı sabahlarr
Hepiniz iyisiniz inş .
Diğer seçeneklerde iyi banum sana hangisi iyi gelecekse değiştir aradagünaydın kızlar güzel günler olsun...
size bişiy danışmak istiyorum ya, ben her yedigim şeyden sıkıldım
sabah peynir , yumurta kırdım ama yiyemedim
ya peynirin bile gideri yok ne yapsam , ne etsem ?
bi süre nesfit ile süt mü yesem ?
yada yulaf ezmesi meyve yogurt mu tüketsemm bilelemeidm
iki lokma yeidm bıraktım...
Geçmiş olsun nehirim . Başagrın kronikmiki hayr olsun .Günaydın canım dün akşam fenaydım ölüyorum sandım baş ağrısından bu sabah daha iyiyim midem yanıyor tuhaf sadeceSen nasılsın
Eftalim menülerine arada bende denk geliyorum gayet güzeller ..Ausencia üzgünüm ama tartı beni güldürmüyor, hala 74 çıkıyorum ve iyice sinir oldum, dün bu sinirle ve başka bir şeye sinirle iftarda saçma sapan yedim niye veremiyorum ki , bu hafta menülerimi gördün şimdiye 73 olmam lazımdı
Diğer seçeneklerde iyi banum sana hangisi iyi gelecekse değiştir arada
Naptın koltuklara alıştımı gözün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?