Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Okurken yine böyle oldum sen çok yaşa
Ne güzel bir duygudur bunu duymak
günaydın kızlar
nasılsınız? herkes afiyettedir inşallah
Günaydın canım. İyi çok şükür, sen nasılsın

Okurken yine böyle oldum sen çok yaşa

Ne güzel bir duygudur bunu duymak

Günaydın canım. İyi çok şükür, sen nasılsın

Allah daha iyi etsin,benimde dün kulağıma su kaçmış heralde garç gurç etmiyo ama kulağımın içi dolu,tıkalı gibi tuhaf bi his var onun haricinde iyiyim teşekkür ederim

Bende bu hafta şişim anlayamadım gitti

73 ü ucundan gördüm çok şükür dün akşam, bakalım bu akşam ne çıkacak yavaş veriyorum diyorum ama 28 nisan da başladım, 6 kilo verdim nerdeyse, ilk başta 2 kilo verdim tabi sonrası 700 ortalama.

günaydınnnnn.
dün bahçe iftarında revaniler tulumbalar su börekleri havada uçustu .lokma almadım cok şükür.et ve salata aldım pilav vs de almadım.sen niye diyet yapıyorsun ki dediler.sağlık için kilo almamak için dedim

güanaydın güzellleeeer

gece sahurda yulaf hazırladım onun bile yarısını bıraktım öyle midem şiş...

iftarda da çorbayı içemedim kaldı. sonrada iki parça yağsız tavuk ve yoğurt birazda mantar yedimm ama çok fena şiş midem ...

Bizim toplum diyetfobik uzaydan gelen bir icatmış gibi yüzüne bakmalar beni sinir ediyor

iyi günler arkadaşlar...ultrasona gittim bugün...pirinç tanesini gördüm nihayet...2hafta sonra gidicem inşallah kalp atışını duymaya...hafif bulantılarım var...neyseki hamilelik işte ilerliyor çok şükür...hava soğuk burada.kendimi attım yatağa uyuyup dinlenince gün daha verimli geçiyo...sizler nasılsınız?

gözün aydın aynuram ,
bakalım orlun mu olacak ?
kızın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…