hah geldi eks mortim...bakalım çok heycanlı ...gözün aydın aynuram ,
bakalım orlun mu olacak ?
kızın mı ?
hah geldi eks mortim...bakalım çok heycanlı ...Ahu060812 anlar o işlerdün vp tan attım resmini bakalım ne diyecek.sen ne yaptın?62gördünmü?ben 65 gördüm aslında çok ta yemuyorum.siyah ekmek yiyorum falan...su içemiyorum fazla.en çok 1litre...amman yaaa ne yapayım veriririm sonra...
13 haziran
Sahur : 2 ızgara tavuk incik . 5 bardak su
İftar : 1 kase yulaflı ıspanak çorbası, 1 karnıyarık kızartma değil, yarım bardak cacık, karpuz. 5 bardak su
Kolay gelsin ayşe bacıyla sana.
günaydın kızlar
nasılsınız? herkes afiyettedir inşallah
Okurken yine böyle oldum sen çok yaşa
Ne güzel bir duygudur bunu duymak
Günaydın canım. İyi çok şükür, sen nasılsın
günaydınnnnn.
dün bahçe iftarında revaniler tulumbalar su börekleri havada uçustu .lokma almadım cok şükür.et ve salata aldım pilav vs de almadım.sen niye diyet yapıyorsun ki dediler.sağlık için kilo almamak için dedim
güanaydın güzellleeeer
gece sahurda yulaf hazırladım onun bile yarısını bıraktım öyle midem şiş...
iftarda da çorbayı içemedim kaldı. sonrada iki parça yağsız tavuk ve yoğurt birazda mantar yedimm ama çok fena şiş midem ...
Kaptan ben menümü sahurda vermeye karar verdim olar mı
iyi günler arkadaşlar...ultrasona gittim bugün...pirinç tanesini gördüm nihayet...2hafta sonra gidicem inşallah kalp atışını duymaya...hafif bulantılarım var...neyseki hamilelik işte ilerliyor çok şükür...hava soğuk burada.kendimi attım yatağa uyuyup dinlenince gün daha verimli geçiyo...sizler nasılsınız?
Sevsinler pirinç taneni :)iyi günler arkadaşlar...ultrasona gittim bugün...pirinç tanesini gördüm nihayet...2hafta sonra gidicem inşallah kalp atışını duymaya...hafif bulantılarım var...neyseki hamilelik işte ilerliyor çok şükür...hava soğuk burada.kendimi attım yatağa uyuyup dinlenince gün daha verimli geçiyo...sizler nasılsınız?
Süpersingünaydınnnnn.
dün bahçe iftarında revaniler tulumbalar su börekleri havada uçustu .lokma almadım cok şükür.et ve salata aldım pilav vs de almadım.sen niye diyet yapıyorsun ki dediler.sağlık için kilo almamak için dedim
Canım hiç istemiyor sahurda bor şey, hemen pratik yiyorum böyle. Yumurtayı normalde severim sahurda içim almıyor.
Can7m menü gayet güzel .
Tek tavsiyem olabilir ki bence uygula,sahursa yemek değil hailanmış yumurta ve kahvaltı .
Sağol canım , atom karınca mübarek ... abla diyorum ordan anla yaşını
Günaydınnnnn kulağına su kaçmış minnak begümmmm
Darısı hepinizin başına inşallah
Helal sana daktırım
Yani havamı da atarım diyorsunnnihtiyacım yok sağlık için
Günaydın mimuparem
Hepinize iğbe yok yok çuvaldız kargoladım bugün şişleriniz içincumaya hiç bişeyiniz,kalmaz
Olur ecem olur , 7/24 açığız hamdolsun
Hadi hayırlı ola pirinç tanesi
Yahu bu tartı işi ne entresan ...
Sen kaç kilosun dedim ayşe ablaya 74 dedi ..
Benim göz kantarıma göre rahat 82-83
Boyu da 1.55 ancaktır gerçi ...
Bi çıktı 72.2 ...
Yani bi kereaeben yollamıştı bi foto , aynı kiloda kadınlar ama hepsi birbirinden farklı gözüküyor ... o hesap ...
Tartı kadar incelmek , yağ yakmak , sıkılaşmakta önemli ... bunun için napıyoruz ? Spor
Albümümdeki resim 72 kilo ama herkes 65 filan zannediyordu:))))Yahu bu tartı işi ne entresan ...
Bi çıktı 72.2 ...
Yani bi kereaeben yollamıştı bi foto , aynı kiloda kadınlar ama hepsi birbirinden farklı gözüküyor ... o hesap ...
Tartı kadar incelmek , yağ yakmak , sıkılaşmakta önemli ... bunun için napıyoruz ? Spor
Albümümdeki resim 72 kilo ama herkes 65 filan zannediyordu:))))Yahu bu tartı işi ne entresan ...
Bi çıktı 72.2 ...
Kesin bende ki şişkinliğin sebebi okızlar hava sıcaksa oralarad ondan da şişersiniz
iyi günler arkadaşlar...ultrasona gittim bugün...pirinç tanesini gördüm nihayet...2hafta sonra gidicem inşallah kalp atışını duymaya...hafif bulantılarım var...neyseki hamilelik işte ilerliyor çok şükür...hava soğuk burada.kendimi attım yatağa uyuyup dinlenince gün daha verimli geçiyo...sizler nasılsınız?
Allah sanada nasip etsin inşallah ablam gerçekten en iyisi bahçen evinde olacak.halimden çook memnunum bin şükür.darısı isteyenlere olsungüle güle büyüt cücüleri ahum
Senin o taraf soguk olur anca kendine gelir . Ben diktikten sonra hiç gitmedim malum 3 saatlik yol ve ramazan . Eşim gitti bi kere . Dolu yagmış 2 kere fena bitkilerin yapraklarını hep yaralamış . Ama toparlanmış sanırım . Agaçlar ve çimlerde yeşermiş resimden gördüğüm. Bayrama inşallah görürüm . Sağ olsun ordaki görevliler bakımını yapıyorlar çapası, sulaması vs. Rabbım agız tadıyla yemesini nasip etsin inş ..
Bende senin gibi burnumun dibinde olup kendim toprakla civcivle ilgilenmek isterdim..
Geçen bende soracaktım bizim burdada varmış öyle bi yer.analizli tartı varmış randevu alıp gidiyormuşsun asm gibi bi yer mi oralar.biraz zor gözüküyor.evine cok yakın sağlıklı yaşam merkezi var orda yer boşalınca gidecek.
Aus geçen annemle aynı tartıda tartıldık avm de ondan hayatım boyunca şişman oldum taaki şimdiye kadar annemden 2 kilo eksiğim var ama yağ kilo farkımız tamı tamına 13 çıktı artık düşün görüntü farkını annemde armutYahu bu tartı işi ne entresan ...
Bi çıktı 72.2 ...
Yok mu artıran dostlarrAhu060812 30 dakika 2 mil leslie yaptım
Ay bugün sessiz sakin evimde iftar yapacam derken yine davet edildim maşallah ne bereketli Ramazan oldu davetten davete
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kizlar ben biraz tedirgin oldum ilk defa böyle bir şey basima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?