Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haha bizde sevdigimiz karakterleri arastiriyoruz bu ne zaman ölüyor olmesin diye bakiyoruz haha

Abdulhamitte , mahmut pasayi sevmiyoruz ne zaman olecek diye bekliyoruz hahs

Haha bizde sevdigimiz karakterleri arastiriyoruz bu ne zaman ölüyor olmesin diye bakiyoruz haha

Onu da izlemiyorum .
Şimdi sordum eşime Abdülhamitte mahmut paşa kim dedim .... biiiiip teki dedi

Aebenim cok gecmis olsun..gogsunde kitle cok kimsede var regl doneminde bile olup kaybolanlari da var.önemli bisey çıkmamış cok sevindim..bilegini de cok zorlama bu aralar...fistigada basarilar..insallah emeklerinin karsiligini alir..

Canım ilk üç ay karında şişlik gerginlik hissi normal. En azından bende öyle olurdu, sonra inerdi o şişlik.

14 haziran

Sahur: 1 kase yulaflı ıspanak çorbası . 5 bardak su

İftar : 1 kase yulaflı ıspanak çorbası, 2 tavuk baget, salata. 5 bardak su

Kiraz, karpuz makul ölçülerde

Yatmadan pul biberli limonlu yoğurt

Ey kiraz sen nelere kadirsin, wc sorunum çözüldü :)))

15 haziran

Sahur : 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 avuc kiraz, kiraz sapı çayı. 6 bardak su

Yok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...
Geçmiş olsun canım

Bir tesettürlü olarak katılıyorum, büyük bir yozlaşma var ve çok üzülüyorum sözde kapalilari gördükçe içim acıyor. Ben bedenimi belli etmeyen ferace ararken, pantolon giymiyim diye uğraşırken, bir ton makyaj, pantolon üstüne uzun tunik bile giyme gereği duymayanları görüyorum Baş örtüsünü böyle küçük düşürenlere üzülüyorum

Ay çok geçmiş olsun canım

Şairinde dediği gibi illa edep illa edep

Aöf önlisans ilahiyat canım ...
Örgüne cesaretim yok bu yaşta bu bilem zorladı zaten . Kızlar bilir beni ramazan diye evde duruyom kurstur ,sohbettir, gündür bu sene hak getire

Biliriz

Ne zorluyordur kızlar onu valla.
Aynen biraz cadılar

Çok geçmiş olsun nazara mı geldin

Ama olmazki bütün sezon yaşıyormu yaşamıyormu diye bekliyecegiz : (
Yaşıyor yaşamasa osmanın babası kim olacak daha osman doğmadı

O yurtdışına kaçıyor

Menum
İftar
Salata çorba yarim bardak ev yapımı limonata kilis tava az miktarda yudka ile pide
Arada
Kahve cay sütlü tatlı
Sahur
Haşlama yumurta domates salatalik peynir ıhlamur yarim dilim tb ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…