Haha bizde sevdigimiz karakterleri arastiriyoruz bu ne zaman ölüyor olmesin diye bakiyoruz haha
Iyi o zaman ... ben Ertuğrul harici biri ölür sezon finalinde diyordum ee o ölmeyecekse kadro tamam ...
Izlemiyorum ya ben , demin bi kuz isteme vardı ... işte aslıhanla biri ... dedim eşime heee bak bu adam evlenmeden ölecek bu bölüm .. yok dedi o daha inegölü fethedecek :) tarihte öyleymiş .
Haha bizde sevdigimiz karakterleri arastiriyoruz bu ne zaman ölüyor olmesin diye bakiyoruz haha
Abdulhamitte , mahmut pasayi sevmiyoruz ne zaman olecek diye bekliyoruz hahs
Aebenim cok gecmis olsun..gogsunde kitle cok kimsede var regl doneminde bile olup kaybolanlari da var.önemli bisey çıkmamış cok sevindim..bilegini de cok zorlama bu aralar...fistigada basarilar..insallah emeklerinin karsiligini alir..Tam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...
Diyet olmayınca çok giremiyorum hülyam kafamda dalgalı az . Size yazmadım... nigdede merdivenden düştümbasamagı fark edemedim topraga kapandım . . Sıcagıyla bilemedim ertesi gün gögsümde kitle oluştu memografi ,emar vs derken 1 aydır doktordayım . Küçük kistler bulundu düşmede oluşan kitle dışında .
Hamdolsun önemli bişi değilmiş .
Üst üste biraz sıkıntılar var rabbım beterini vermesin , aminnn
Bilegimde doku zedelenmesi olmuş tabi birkaç hafta sonra fark ettim.çok tadım yok açıkçası sizede yansıtmak istemedim
Küçük cadınında sınavları bitmedi bu hafta sonu 2 gün girecek onun gerginliğide var üstümüzde ...
Hahaha ama oyle biriiii dogru demis benimde esim bipple aniyor
Onu da izlemiyorum .
Şimdi sordum eşime Abdülhamitte mahmut paşa kim dedim .... biiiiip teki dedi
Canım ilk üç ay karında şişlik gerginlik hissi normal. En azından bende öyle olurdu, sonra inerdi o şişlik.hall edersin masumum sen...yarın kutsal perşenbe...
çokkk teşükkürlee kızlar...ya bişi sorucam benum hipertonusum varmış.onun türkçesi ne ola bilir?sanki içten şişiyorum.nefes alamıyor gibi oluyorum karnımdan...araştırıcam ama türkçesini bilemiyorum.şimdi de öyleyim...çok diskanfort bi hiss..
benim dip köşe temizkiklerde de kapı önü dolar hep.. kv de hep bakar ne atıyom diye
inşallah canım çok sagol...
Gözün aydınKarnım ağrıyor bu sefer geliyor benim hala
Geçmiş olsun canımYok canim üşütmedim gastrit zaten var cook ac kalinca mide yanmasi başlıyor dr bana uzun sure ac kalma demisti... ama cook şiddetli degil dayanabilirim 10 gun kaldi ramazanin bitmesine...
Bir tesettürlü olarak katılıyorum, büyük bir yozlaşma var ve çok üzülüyorumHala olulere okunuyor aebenim..yasin mesela o kadar yasama ait bir sureki ama persembe geceleri okunuyor sadece...yeni yeni birseylerin degistigini cok düşünmüyorum ben..gostermelik dindarligin arttigini goruyorum etrafımda..tesetturun bile modasi var artik hemde cok büyük bir endustri oldu..cevremde benden daha cok makyaj yapan esarbina taki tunik elbise uydurma derdine düşmüş insanlari gordukce üzülüyorum..benim annemin tesetturunu dusunuyorum da arada daglar var...ablam gecen gun carsiya gittim acik havada millet orucluyken cafede oturmuş yiyip icen kapali kadinlar gördüm uluorta diyor ben reglken balkonumda sigara icmeye cekindim kimse gormesin diye...eski saygi kalmadi bence bu günlere..burada durum boyle diger yerleri bilmiyorum...eskiye gore bilincin arttigini düşünmüyorum..
Geçmiş olsun canımIyi akşamlar dostlar. Ben bu gun hep yattim cok halsizim. Diyette yalan oldu bu gun.
Ay çok geçmiş olsun canımTam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...
Diyet olmayınca çok giremiyorum hülyam kafamda dalgalı az . Size yazmadım... nigdede merdivenden düştümbasamagı fark edemedim topraga kapandım . . Sıcagıyla bilemedim ertesi gün gögsümde kitle oluştu memografi ,emar vs derken 1 aydır doktordayım . Küçük kistler bulundu düşmede oluşan kitle dışında .
Bilegimde doku zedelenmesi olmuş tabi birkaç hafta sonra fark ettim.çok tadım yok açıkçası sizede yansıtmak istemedim
Küçük cadınında sınavları bitmedi bu hafta sonu 2 gün girecek onun gerginliğide var üstümüzde ...
Şairinde dediği gibi illa edep illa edepHala olulere okunuyor aebenim..yasin mesela o kadar yasama ait bir sureki ama persembe geceleri okunuyor sadece...yeni yeni birseylerin degistigini cok düşünmüyorum ben..gostermelik dindarligin arttigini goruyorum etrafımda..tesetturun bile modasi var artik hemde cok büyük bir endustri oldu..cevremde benden daha cok makyaj yapan esarbina taki tunik elbise uydurma derdine düşmüş insanlari gordukce üzülüyorum..benim annemin tesetturunu dusunuyorum da arada daglar var...ablam gecen gun carsiya gittim acik havada millet orucluyken cafede oturmuş yiyip icen kapali kadinlar gördüm uluorta diyor ben reglken balkonumda sigara icmeye cekindim kimse gormesin diye...eski saygi kalmadi bence bu günlere..burada durum boyle diger yerleri bilmiyorum...eskiye gore bilincin arttigini düşünmüyorum..
Aöf önlisans ilahiyat canım ...
Örgüne cesaretim yok bu yaşta bu bilem zorladı zaten . Kızlar bilir beni ramazan diye evde duruyom kurstur ,sohbettir, gündür bu sene hak getire
Aynen biraz cadılar
Ne zorluyordur kızlar onu valla.
Çok geçmiş olsun nazara mı geldinTam bitti dedim 22 hazirana büt çıktı 3 ders ...
yok kız löp diye devrildim Allahdan topraktı düştüğüm yer ..
İyiyim canım hamdolsun normal 3 kadından birinde olan kistlerdenmiş , digeride düşmeden kaynaklı oda geçti gibi gibi hamdolsun ...
He bu arada geçen kaynım diyoki "gelinim küçüçük kaldın "
gardaşın ekmek vermiyo didim
Yaşıyor yaşamasa osmanın babası kim olacak daha osman doğmadıAma olmazki bütün sezon yaşıyormu yaşamıyormu diye bekliyecegiz : (
Abdulhamitte , mahmut pasayi sevmiyoruz ne zaman olecek diye bekliyoruz hahs
Henüz olmadı kuzum. Pazartesi dr tekrar görecek, salı ameliyat olacak muhtemelen
Henüz olmadı kuzum. Pazartesi dr tekrar görecek, salı ameliyat olacak muhtemelen
Bir kara murat efsanesi,delip deşerler ama ölmezŞairinde dediği gibi illa edep illa edep
Biliriz
Aynen biraz cadılar
Çok geçmiş olsun nazara mı geldin
Yaşıyor yaşamasa osmanın babası kim olacak daha osman doğmadı
O yurtdışına kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?