Sağol canım inşallah ♡Geçmiş olsun inşaallah sağlığına kavusur
Canım baban nasıl emeliyat oldu muSağol canım inşallah ♡
Maalesef bilmiyorum canım ama araştır erteleme sıkıntı vermesin sanahall edersin masumum sen...yarın kutsal perşenbe...
çokkk teşükkürlee kızlar...ya bişi sorucam benum hipertonusum varmış.onun türkçesi ne ola bilir?sanki içten şişiyorum.nefes alamıyor gibi oluyorum karnımdan...araştırıcam ama türkçesini bilemiyorum.şimdi de öyleyim...çok diskanfort bi hiss..
benim dip köşe temizkiklerde de kapı önü dolar hep.. kv de hep bakar ne atıyom diye
inşallah canım çok sagol...
günaydın niloşşGünaydınlar herkese
Bende sahura zor kalktım ilacımı suyumu icip yattımGünaydın ...
Ben niye yatıp uyumuyorum yahu4 saatlik uykuyla dıruyorum hep ...
Günaydınlar herkese
günaydın niloşş
Günaydın ...
Nasılsın Begüşümgünaydın niloşş
Günaydın ...
Günaydın
çokkk teşükkürlee kızlar...ya bişi sorucam benum hipertonusum varmış.onun türkçesi ne ola bilir?sanki içten
yok ye ne çaktırmaması bakar sonrada aaa bu niye atıyosun?aaa şu yepppyeni der durur sinirimu bozar..Bi önceki alıntıma kahkaha ile başlamıştım orda aslında @igdedali nın mesajı olmalıydı :) nereye uçtu bilmiyorum ..yazayım içime dert olur sonra
Patates yedipin için akşam ekmeköerini yememen isabetli olmuş canım .
Öğünlerin ekmekli olduğu için aralarda galeta vs tercih etmene gerek yok canım .
Ufak kaçamaklar olmuş ... 3 ü bir arada olmamış sadece ... kaçamaklar toplantısı gibi olmuş :)
Güzel canım gayet güzel .. ipler yürüyüşe döndü bu ara ...spor pointleri geliyor :)
Geçmiş olsun canım çok .
Keşke azıcık toparlanıp gidebilseydin dr a .
Ben yoğun sporla ilgili olduğunu düşünüyorum biraz . Kas ağrısı o kolun bacağındakiler sanki .
Çok güzel canım
Sende bugün toparlanmışsın çok sevindim
Benimde ara ara aklıma geliyor banun para
Canım sordupun tıbbi terimleri bilmiyırum , bi bakayım neymiş ...
Benimde babam olsa kesin bana çaktırmadan açar bakardı ne attım diye :)
kızımdan hatırlamıyorum ama şimdi çok şişiyorum yani öyle hiss ediyorum ağzımda da kötü tat...miydem bulantımda başladı.hem açım hem bir şey yemek istemiyorum...Canım ilk üç ay karında şişlik gerginlik hissi normal. En azından bende öyle olurdu, sonra inerdi o şişlik.
çok sıkıntılı bir şey deyil de net.te bi bakayım demiştim..Maalesef bilmiyorum canım ama araştır erteleme sıkıntı vermesin sana
yok canım benim dediyim hamilelerde oluyo...belki de azeri doktorların uydurmasıdır bu terim de...azerice çok az bilgi oluyo net.te.i yüzden türkçe araştırıyorum.bir şey bulursam yazarım sana da...ilgilendiyin için teşekkürler...Günaydın canım. Grupları karıştırdım tesadüf okudum mesajını cevaplayayım dedim.
Hipertonus benim kızımda vardı. Ama kaslarla alakalı o.. Kasları çok gergin mesela dizleri zor bükülüyor çok sert. Buna hipertonus deniyor. Ama bu neden şişirir ki. Acaba mide veya bağırsak kaslarında mı gerginlik var ki ben de merak ettim şimdi. Ayrıntılı öğrenirsen beni de etiketler misin. ? Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?