Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün sahur yapmadım
Dünkü iftar sahurada yetti
Halam hala kararsız keyfine göre takılıyor
Tartıda alt üst olmuş durumda salı günü 84.4 gördüm çok sevindim en az 84 düşerdim ama bu gün 85.8 cıktım halanin kararsızlıgı beni şişirdi sanırım

Maalesef bilmiyorum canım ama araştır erteleme sıkıntı vermesin sana

herkese gunaydin
dunku menum
sahur
tb ekmegine tost
ayran
iftar
firinda patlican kofte bir iki tane patatesi vardi
tavuk sote yagsiz ve sebzeli bir kase kadar
salata

1 sade tur kahvesi
su 2 lt yi gecmistir
spor yok

çokkk teşükkürlee kızlar...ya bişi sorucam benum hipertonusum varmış.onun türkçesi ne ola bilir?sanki içten

Günaydın canım. Grupları karıştırdım tesadüf okudum mesajını cevaplayayım dedim.
Hipertonus benim kızımda vardı. Ama kaslarla alakalı o.. Kasları çok gergin mesela dizleri zor bükülüyor çok sert. Buna hipertonus deniyor. Ama bu neden şişirir ki. Acaba mide veya bağırsak kaslarında mı gerginlik var ki ben de merak ettim şimdi. Ayrıntılı öğrenirsen beni de etiketler misin. ? Çok geçmiş olsun

yok ye ne çaktırmaması bakar sonrada aaa bu niye atıyosun?aaa şu yepppyeni der durur sinirimu bozar..
Canım ilk üç ay karında şişlik gerginlik hissi normal. En azından bende öyle olurdu, sonra inerdi o şişlik.
kızımdan hatırlamıyorum ama şimdi çok şişiyorum yani öyle hiss ediyorum ağzımda da kötü tat...miydem bulantımda başladı.hem açım hem bir şey yemek istemiyorum...
Maalesef bilmiyorum canım ama araştır erteleme sıkıntı vermesin sana
çok sıkıntılı bir şey deyil de net.te bi bakayım demiştim..
yok canım benim dediyim hamilelerde oluyo...belki de azeri doktorların uydurmasıdır bu terim de...azerice çok az bilgi oluyo net.te.i yüzden türkçe araştırıyorum.bir şey bulursam yazarım sana da...ilgilendiyin için teşekkürler...

günaydınlar mutlu günler herkese...her kes tüm kozlarını oynasın bugün. benim miyde bulantılarım başladı.hem açım hem canım bir şey istemiyo...yemezsem de halsiz kalırım...kalkıp peynir ekmek yiyeyim bari

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun alıntı yapamadım tek tek

Nefs canım evet düşme oldugundan baktırdım . Aklımdaydı hep eh yaş 40 olunca genel bir kontrol lazımdı bu vesile olldu .. Her 3 kadından birinde oluyormuş zaten bu normal kistler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…