yok canım benim dediyim hamilelerde oluyo...belki de azeri doktorların uydurmasıdır bu terim de...azerice çok az bilgi oluyo net.te.i yüzden türkçe araştırıyorum.bir şey bulursam yazarım sana da...ilgilendiyin için teşekkürler...
günaydınlar mutlu günler herkese...her kes tüm kozlarını oynasın bugün. benim miyde bulantılarım başladı.hem açım hem canım bir şey istemiyo...yemezsem de halsiz kalırım...kalkıp peynir ekmek yiyeyim bari
Niyetlendim nehirim ama tel çaldı uyku sabote oldu
14 haziran
Sahur: 1 kase yulaflı ıspanak çorbası . 5 bardak su
İftar : 1 kase yulaflı ıspanak çorbası, 2 tavuk baget, salata. 5 bardak su
Kiraz, karpuz makul ölçülerde
Yatmadan pul biberli limonlu yoğurt
Ey kiraz sen nelere kadirsin, wc sorunum çözüldü :)))
Menum
İftar
Salata çorba yarim bardak ev yapımı limonata kilis tava az miktarda yudka ile pide
Arada
Kahve cay sütlü tatlı
Sahur
Haşlama yumurta domates salatalik peynir ıhlamur yarim dilim tb ekmek
Cuma iftar davetine gidebilirim
Bugün sahur yapmadım
Dünkü iftar sahurada yetti
Halam hala kararsız keyfine göre takılıyor
Tartıda alt üst olmuş durumda salı günü 84.4 gördüm çok sevindim en az 84 düşerdim ama bu gün 85.8 cıktımhalanin kararsızlıgı beni şişirdi sanırım
Günaydınlar herkese
Günaydın ...
Ben niye yatıp uyumuyorum yahu4 saatlik uykuyla dıruyorum hep ...
Günaydınlar. Dün 73.5 u gördüm çok şükürcumaya 72 yi ucundan görsem
herkese gunaydin
dunku menum
sahur
tb ekmegine tost
ayran
iftar
firinda patlican kofte bir iki tane patatesi vardi
tavuk sote yagsiz ve sebzeli bir kase kadar
salata
1 sade tur kahvesi
su 2 lt yi gecmistir
spor yok
İyi canım bariçok sıkıntılı bir şey deyil de net.te bi bakayım demiştim..
Niyetlendim nehirim ama tel çaldı uyku sabote oldu
İftar sonrası döklüyorum.
Günaydın kaptanım hala artıdayım değişik bir haftaydı dikkatte etmedim 2 gün baş ağrısı dün evlilik yıl dönümü bugün mide ağrısından oruç değilim çok değişik bir hafta
Makul ölçünü sevsinler
Güzel menü canım ... kirazı ye sapınıda kaynat .... dilimizde tüy bitti yahu burda
Hem yufka hem pide
Çorba,yoğurt,salata,et.... hepsi güzel ama pide ordan sırıttı bana ececim . Yufka var diye.
Bana mı geliyorsunnnn
84.4 ü geri getir yarına Mortiiiiiican
Günaydın canımmmm
Hadi hadi git yat ... benden izinlisiniz
Vaaak hemennn bi coşma moduhemen bi 72 isteği anacım sahuru azıcık değiştirdin eksi geldi ... bi de kahvaltı yapsan sahurda 69 olacan demek
Güzel atlatmışsın sedacımiki çeşit prolu ana yemeğe gerek var mıydı , bence yoktu :)
Günaydın kaptanım hala artıdayım değişik bir haftaydı dikkatte etmedim 2 gün baş ağrısı dün evlilik yıl dönümü bugün mide ağrısından oruç değilim çok değişik bir hafta
Sağol kaptanım dün 2 yıl oldu çok şükür
Değişik bi haftaymış evet
Kaç yılı devirdiniz evlilikte bakem ... bir ömür boyu mutluluklar
Ne olmuş canımAaa ramazan sofralarında ne olmuş öyleinsanları anlayamıyorum bende masa müthişti tebrik etmiştim sayfaları okumadan
AllAh nevoşa sabır versin.
Bende istiyorum geri gelsin en azından yarın
Makul ölçünü sevsinler
Güzel menü canım ... kirazı ye sapınıda kaynat .... dilimizde tüy bitti yahu burda
Hem yufka hem pide
Çorba,yoğurt,salata,et.... hepsi güzel ama pide ordan sırıttı bana ececim . Yufka var diye.
Bana mı geliyorsunnnn
Günaydın canımmmm
Vaaak hemennn bi coşma moduhemen bi 72 isteği anacım sahuru azıcık değiştirdin eksi geldi ... bi de kahvaltı yapsan sahurda 69 olacan demek
Güzel atlatmışsın sedacımiki çeşit prolu ana yemeğe gerek var mıydı , bence yoktu :)
Kaptanım bu sahurda kiraz sapını içtim, içmem mi hiç
Makul ölçünü sevsinler
Hem yufka hem pide
Bana mı geliyorsunnnn
Günaydın canımmmm
Ne olmuş ki anlamadımAaa ramazan sofralarında ne olmuş öyleinsanları anlayamıyorum bende masa müthişti tebrik etmiştim sayfaları okumadan
Aaa ramazan sofralarında ne olmuş öyleinsanları anlayamıyorum bende masa müthişti tebrik etmiştim sayfaları okumadan
Aminnnnnn ...Sağol kaptanım dün 2 yıl oldu çok şükürRabbim hepimizi mutlu etsin
Bende istiyorum geri gelsin en azından yarın
Kaptanım bu sahurda kiraz sapını içtim, içmem mi hiçseni mi kırıcam bu gece yumurta haşlarım :) sahur menümü yazmıştım aslında, peynir ekmek kiraz yedim birde kiraz sapı içtim
İyi canım bari
Ben bugün oruç değilim susuzluktan midem sinyaller verdi dün sahurda ağrıdan kıvrandımbugün su tüketmem gerek bol bol
Görüntü olarak midem gitti, kollar sinir ediyor tombik tombik, ben 45 kilo ikende kollarım iri duruyor yav
Çok gıcık ya. Kollar sıkıyor bir kıyafet giyince. Öyle yağlı değil bildiğin kas
Gel bilek güreşi yapak
Bende de kollar hala kol
Maşallah kaptanım Rabbim nice yıllar nasip etsin beraber mutluAminnnnnn ...
Bizde de 12 devrildi
geçmiş olsun nil,neden böyle oldu acaba bazen biraz denge bozuluyor normal ritmi yakalayamayınca vücut sinyal veriyor malesef
dikkat et kendine maden suyu falanda iç mineral alsın vücudun
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice nice birlikte mutlu huzurlu yıllarınız olsun
Geçmiş olsun canım. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun :)Günaydın kaptanım hala artıdayım değişik bir haftaydı dikkatte etmedim 2 gün baş ağrısı dün evlilik yıl dönümü bugün mide ağrısından oruç değilim çok değişik bir hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?