Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa hamile misiniz tebrik ederim... Evet başka bişey o zaman o... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydınnnn
Hamilelik döneminde fıstık ezmesi / kabuklu yer fıstığı ye ... bebeğin kemik gelişimine çok faydalı olduğunu araştırmıştım zamanında

Makul ölçünü sevsinler

Güzel menü canım ... kirazı ye sapınıda kaynat .... dilimizde tüy bitti yahu burda

Menum
İftar
Salata çorba yarim bardak ev yapımı limonata kilis tava az miktarda yudka ile pide
Arada
Kahve cay sütlü tatlı
Sahur
Haşlama yumurta domates salatalik peynir ıhlamur yarim dilim tb ekmek

Hem yufka hem pide

Çorba,yoğurt,salata,et.... hepsi güzel ama pide ordan sırıttı bana ececim . Yufka var diye.

Cuma iftar davetine gidebilirim

Bana mı geliyorsunnnn

84.4 ü geri getir yarına Mortiiiiiican

Günaydınlar herkese

Günaydın canımmmm

Günaydın ...

Ben niye yatıp uyumuyorum yahu 4 saatlik uykuyla dıruyorum hep ...

Hadi hadi git yat ... benden izinlisiniz

Günaydınlar. Dün 73.5 u gördüm çok şükür cumaya 72 yi ucundan görsem

Vaaak hemennn bi coşma modu hemen bi 72 isteği anacım sahuru azıcık değiştirdin eksi geldi ... bi de kahvaltı yapsan sahurda 69 olacan demek

herkese gunaydin
dunku menum
sahur
tb ekmegine tost
ayran
iftar
firinda patlican kofte bir iki tane patatesi vardi
tavuk sote yagsiz ve sebzeli bir kase kadar
salata

1 sade tur kahvesi
su 2 lt yi gecmistir
spor yok

Güzel atlatmışsın sedacım iki çeşit prolu ana yemeğe gerek var mıydı , bence yoktu :)

Günaydın kaptanım hala artıdayım değişik bir haftaydı dikkatte etmedim 2 gün baş ağrısı dün evlilik yıl dönümü bugün mide ağrısından oruç değilim çok değişik bir hafta

Günaydın kaptanım hala artıdayım değişik bir haftaydı dikkatte etmedim 2 gün baş ağrısı dün evlilik yıl dönümü bugün mide ağrısından oruç değilim çok değişik bir hafta

Değişik bi haftaymış evet
Kaç yılı devirdiniz evlilikte bakem ... bir ömür boyu mutluluklar

Bende istiyorum geri gelsin en azından yarın

Kaptanım bu sahurda kiraz sapını içtim, içmem mi hiç seni mi kırıcam bu gece yumurta haşlarım :) sahur menümü yazmıştım aslında, peynir ekmek kiraz yedim birde kiraz sapı içtim

Görüntü olarak midem gitti, kollar sinir ediyor tombik tombik, ben 45 kilo ikende kollarım iri duruyor yav

Aaa ramazan sofralarında ne olmuş öyle insanları anlayamıyorum bende masa müthişti tebrik etmiştim sayfaları okumadan
AllAh nevoşa sabır versin .

Hmmm görmüştüm bende .
Güzel sofra ama :))

Sağol kaptanım dün 2 yıl oldu çok şükür Rabbim hepimizi mutlu etsin
Aminnnnnn ...
Bizde de 12 devrildi

Bende istiyorum geri gelsin en azından yarın

Gelirrrr , okudum üfledim ben onu

Kaptanım bu sahurda kiraz sapını içtim, içmem mi hiç seni mi kırıcam bu gece yumurta haşlarım :) sahur menümü yazmıştım aslında, peynir ekmek kiraz yedim birde kiraz sapı içtim

He doğru ya alttaki ek menü vardı , toplu olmayınca alıntılamadım , alıntılamayınca unuttum

İyi canım bari

Ben bugün oruç değilim susuzluktan midem sinyaller verdi dün sahurda ağrıdan kıvrandım bugün su tüketmem gerek bol bol

geçmiş olsun nil,neden böyle oldu acaba bazen biraz denge bozuluyor normal ritmi yakalayamayınca vücut sinyal veriyor malesef
dikkat et kendine maden suyu falanda iç mineral alsın vücudun

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice nice birlikte mutlu huzurlu yıllarınız olsun

Aminnnnnn ...
Bizde de 12 devrildi
Maşallah kaptanım Rabbim nice yıllar nasip etsin beraber mutlu

Sağol kuzum günde 2-2,5 lt su içiyordum şimdi toplasan 3 haftada içemedim o yüzden oldu herhaldeSağol canım benim hepimiz çok mutlu olalım inşallah

Geçmiş olsun canım. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…