Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok gıcık ya. Kollar sıkıyor bir kıyafet giyince. Öyle yağlı değil bildiğin kas ben seni yenerim sen 58 kilocuk küçücüksün, ben iri

Ooooo hemi de kaslı , ben kol çalışmayı da bırakınca oldular süt torbası

Hanımlar birbirine olan kinini kusmak için yer arıyor sanırım
Su böregi olan sayfalarda ...
Hayır mubarek gün . Eğlence olsun diye yapılıyor kk da bu yarışmalar . Bu ince hesapları hiç sevmiyorum

Modaya uyayım :)

+1

Kargo bekliyorum , gelse çarşıda işlerim var ona çıkacağım , sonra da alışveriş ...

Bostan patlıcanından bir yemek var , sanırım ana yemek onu yapacağım yarına ... Beşamelli falan

Evet ya güzel sofra . Bende çok begenmiştim ...

Bunca yıldır yarışma var ... Bende zamanında çok katıldım .
Kimin neyi yardım alarak , kimin dolmayı annesine ... böreği teyzesine yaptırdığını bilemeyiz ki bugüne kadar ..ne sofralar geçti .. ne çeşitler ... eline sağlık deriz ... bu kadar zanla hareket çarşıyı karıştırır sadece , gerek yok

Bu sabah çok güzel bi rüya gördüm. Rüyamda zayıflamışım benimle röportaj yapmaya gazeteciler gelmiş. Zayıflama sırlarımı paylaşıyormuşum. Zumba yaparak zayıfladım diyorum
Sonra buradaki herkese selam gönderiyorum. Teşekkür ediyorum falan. Kendimi de zayıf gördüm epey. Sabah nası motive olmuş bi şekilde kalktım. Yürüyüş diye çıktım uçarak geçtim yolları

Ausencia aeben bu siteden atılan üyeler kim biliyormusunuz, sürekli muhabbeti dönüyor bunun
Yok kuzum ya ben üyeleri çok bilmem . Bi kısmı siyasetden birbiri ters olan insanlar sanırım . Birde kk da destek kuvvetler oluyor siyasette .
Bunları farkettiğinden bu yana siyaset sayfalarından uzak dururum .
Deynep banlanmışta bende öyle gördüm konuyu ...
Ya biz kadınlar bi işide sulandırmasak ne olur sanki 2 günlük dünya işte ...

Okuyorum şimdi konuyu. Bilemedim kim haklı

Kargo bekliyorum , gelse çarşıda işlerim var ona çıkacağım , sonra da alışveriş ...

Bostan patlıcanından bir yemek var , sanırım ana yemek onu yapacağım yarına ... Beşamelli falan

hemide beşamel soslu
yaa bu beşamel sos iyi güzelde ben bunla yapılan şeyleri pek sevemedim yani yerimde can alasıya değil,benim yemeğim tencerede kaynamalı ben bunu anladım

bugünlerde iyi değilsin

Okuyorum şimdi konuyu. Bilemedim kim haklı

merak ettim nerden okuyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…