- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun :)
Hanımlar birbirine olan kinini kusmak için yer arıyor sanırımNe olmuş ki anlamadım
Nicee senelereSağol canım benim teşekkür ederim
Sağol kuzum hepimiz için inşallahNicee senelere
Çok gıcık ya. Kollar sıkıyor bir kıyafet giyince. Öyle yağlı değil bildiğin kasben seni yenerim sen 58 kilocuk küçücüksün, ben iri
Maşallah kaptanım Rabbim nice yıllar nasip etsin beraber mutlu
Sağol kuzum günde 2-2,5 lt su içiyordum şimdi toplasan 3 haftada içemedim o yüzden oldu herhaldeSağol canım benim hepimiz çok mutlu olalım inşallah
Hanımlar birbirine olan kinini kusmak için yer arıyor sanırım
Su böregi olan sayfalarda ...
Hayır mubarek gün . Eğlence olsun diye yapılıyor kk da bu yarışmalar . Bu ince hesapları hiç sevmiyorum
Evet ya güzel sofra . Bende çok begenmiştim ...
Hmmm görmüştüm bende .
Güzel sofra ama :))
Aminnnnnn ...
Bizde de 12 devrildi
Gelirrrr , okudum üfledim ben onu
He doğru ya alttaki ek menü vardı , toplu olmayınca alıntılamadım , alıntılamayınca unuttum
Oyup içini doldurdugunmu ?süper oluyor ,çok şık bi ana yemekKargo bekliyorum , gelse çarşıda işlerim var ona çıkacağım , sonra da alışveriş ...
Bostan patlıcanından bir yemek var , sanırım ana yemek onu yapacağım yarına ... Beşamelli falan
Evet ya güzel sofra . Bende çok begenmiştim ...
Oyup içini doldurdugunmu ?süper oluyor ,çok şık bi ana yemek
Yok kuzum ya ben üyeleri çok bilmem . Bi kısmı siyasetden birbiri ters olan insanlar sanırım . Birde kk da destek kuvvetler oluyor siyasette
Bende davetlere sık yaparım dolma gibi olanı .Evet güzelim , içine et ...üzerine beşamel kaşar vs .. bir de oymadan iri halka kesen var ... bakayım hangisi olursa
Okuyorum şimdi konuyu. Bilemedim kim haklıYok kuzum ya ben üyeleri çok bilmem . Bi kısmı siyasetden birbiri ters olan insanlar sanırım . Birde kk da destek kuvvetler oluyor siyasette.
Bunları farkettiğinden bu yana siyaset sayfalarından uzak dururum.
Deynep banlanmışta bende öyle gördüm konuyu ...
Ya biz kadınlar bi işide sulandırmasak ne olur sanki 2 günlük dünya işte ...
Bende davetlere sık yaparım dolma gibi olanı .
Eger dolma gibi yaparsan aşırı büyüklerini alma bostanların . Birde sap tarafı geniş olsun ..
Kargo bekliyorum , gelse çarşıda işlerim var ona çıkacağım , sonra da alışveriş ...
Bostan patlıcanından bir yemek var , sanırım ana yemek onu yapacağım yarına ... Beşamelli falan
Bu sabah çok güzel bi rüya gördüm. Rüyamda zayıflamışım benimle röportaj yapmaya gazeteciler gelmiş. Zayıflama sırlarımı paylaşıyormuşum. Zumba yaparak zayıfladım diyorum
Sonra buradaki herkese selam gönderiyorum. Teşekkür ediyorum falan. Kendimi de zayıf gördüm epey. Sabah nası motive olmuş bi şekilde kalktım. Yürüyüş diye çıktım uçarak geçtim yolları
Okuyorum şimdi konuyu. Bilemedim kim haklı
hemide beşamel soslu
yaa bu beşamel sos iyi güzelde ben bunla yapılan şeyleri pek sevemedim yani yerimde can alasıya değil,benim yemeğim tencerede kaynamalı ben bunu anladım
bugünlerde iyi değilsin
merak ettimnerden okuyabilirim
Acaydım kollarımı 84 gitme deyeydim
Hmmm görmüştüm bende .
Güzel sofra ama :))
Aminnnnnn ...
Bizde de 12 devrildi
Gelirrrr , okudum üfledim ben onu
He doğru ya alttaki ek menü vardı , toplu olmayınca alıntılamadım , alıntılamayınca unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?