Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaaaam nerem kötü be ? iyiyim iyi :)))

Acaydım kollarımı 84 gitme deyeydim

şefkatle çağır , gelecektir

Hadi ben çıktım ...
İşler beni bekler ...

Yarın şişirecek her şeyden tadımlıkta olsa uzak durun ... Bugünde böyle olsun beee yaaa diyin

Hiç iyi değilim. Okulda sınıflardan birinde oyun oynuyor çocuklar. Bi baktım erik dalı çalıyor. Hemen daldım içeri. Hobaaaaa diyerek. Bi rüyayla karizmayı çizdirdik iyice

bi sürü alıntı yapmışrım gitti...konuyu okuyunca miydem bulandı baya... ay bi de nasıl buluyorlar öyle şeyleri de yazıyorlar bilmem...nası hazırcevaplar...en garibi de cvp vermeyen konu sahibine bile laf ediyolar...anlayamıyorlar sebebini
ya ben bi güne çok daha zengin sofralar yaparın tek başıma bi çocukla...

aeben ablaaam sana ne oldu ki?kist falan okudum...
Ausencia burada fıstık ezmesi olmaz ki.o diyer dediyinin de fotosunu atarmısln...bizde ne o bakayım bi...

bi de kk da qruplaşmalar varmış ayol

Sen hamilesin girme o konulara normal adamın bünyesine zarar senin bulantılarını tetikler yenimi öğrendin gruplaşmayı ne linçler gördü bu kk

Hiç iyi değilim. Okulda sınıflardan birinde oyun oynuyor çocuklar. Bi baktım erik dalı çalıyor. Hemen daldım içeri. Hobaaaaa diyerek. Bi rüyayla karizmayı çizdirdik iyice
Bizim burda davulcu bahşiş toplamaya geldi onlar dışarda çaldı benim ufaklık evin içinde hadi anne halay cekelim diye elimi tutuyor aklıma sen geldin dalıp gitip oynayalım bizde

Düşmüştüm aynuram .. Önemli bişi çıkmadı hamdolsun ...

Kız bak bizde bir gurubuz

Aynura ahuuydu sanırım bebişin cinsiyetini tahmin eden ultrasondan iyiydi bı baktırsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…