hemide beşamel soslu
yaa bu beşamel sos iyi güzelde ben bunla yapılan şeyleri pek sevemedim yani yerimde can alasıya değil,benim yemeğim tencerede kaynamalı ben bunu anladım
bugünlerde iyi değilsin
merak ettimnerden okuyabilirim
Acaydım kollarımı 84 gitme deyeydim
Sağol kuzum hepimizin inşallah çok güzel seneleri olsun
iyi değilsin diye iğdedalına söylemiştim kaptanım,dün tatlı krizi akşamına zayıflamalı rüyalar ropörtajlar falan kafayı diyetle doldurmuş ondan dedim diAnaaaam nerem kötü be ? iyiyim iyi :)))
şefkatle çağır , gelecektir
Arada hala var ona hiç şefkat gösteresim yokAnaaaam nerem kötü be ? iyiyim iyi :)))
şefkatle çağır , gelecektir
Hiç iyi değilim. Okulda sınıflardan birinde oyun oynuyor çocuklar. Bi baktım erik dalı çalıyor. Hemen daldım içeri. Hobaaaaa diyerek. Bi rüyayla karizmayı çizdirdik iyicehemide beşamel soslu
yaa bu beşamel sos iyi güzelde ben bunla yapılan şeyleri pek sevemedim yani yerimde can alasıya değil,benim yemeğim tencerede kaynamalı ben bunu anladım
bugünlerde iyi değilsin
merak ettimnerden okuyabilirim
Hiç iyi değilim. Okulda sınıflardan birinde oyun oynuyor çocuklar. Bi baktım erik dalı çalıyor. Hemen daldım içeri. Hobaaaaa diyerek. Bi rüyayla karizmayı çizdirdik iyice
Ayy hunili abim gelmiiiişarada bizde takıyoruz hunileriolacak o kadar
Sen hamilesin girme o konulara normal adamın bünyesine zarar senin bulantılarını tetiklerbi sürü alıntı yapmışrım gitti...konuyu okuyunca miydem bulandı baya...ay bi de nasıl buluyorlar öyle şeyleri de yazıyorlar bilmem...nası hazırcevaplar...en garibi de cvp vermeyen konu sahibine bile laf ediyolar...anlayamıyorlar sebebini
ya ben bi güne çok daha zengin sofralar yaparın tek başıma bi çocukla...
aeben ablaaam sana ne oldu ki?kist falan okudum...
Ausencia burada fıstık ezmesi olmaz ki.o diyer dediyinin de fotosunu atarmısln...bizde ne o bakayım bi...
bi de kk da qruplaşmalar varmış ayol
Bizim burda davulcu bahşiş toplamaya geldi onlar dışarda çaldı benim ufaklık evin içinde hadi anne halay cekelim diye elimi tutuyor aklıma sen geldin dalıp gitip oynayalım bizdeHiç iyi değilim. Okulda sınıflardan birinde oyun oynuyor çocuklar. Bi baktım erik dalı çalıyor. Hemen daldım içeri. Hobaaaaa diyerek. Bi rüyayla karizmayı çizdirdik iyice
Düşmüştüm aynuram .. Önemli bişi çıkmadı hamdolsun ...bi sürü alıntı yapmışrım gitti...konuyu okuyunca miydem bulandı baya...ay bi de nasıl buluyorlar öyle şeyleri de yazıyorlar bilmem...nası hazırcevaplar...en garibi de cvp vermeyen konu sahibine bile laf ediyolar...anlayamıyorlar sebebini
ya ben bi güne çok daha zengin sofralar yaparın tek başıma bi çocukla...
aeben ablaaam sana ne oldu ki?kist falan okudum...
Ausencia burada fıstık ezmesi olmaz ki.o diyer dediyinin de fotosunu atarmısln...bizde ne o bakayım bi...
bi de kk da qruplaşmalar varmış ayol
Tey tey tey diye dalmak lazım şimdiBizim burda davulcu bahşiş toplamaya geldi onlar dışarda çaldı benim ufaklık evin içinde hadi anne halay cekelim diye elimi tutuyor aklıma sen geldin dalıp gitip oynayalım bizde
Yok canım olmadı salı günü olacak inşallahCanım baban nasıl emeliyat oldu mu
?
Hadi hayırlı habelerle gelirsin inşallahYok canım olmadı salı günü olacak inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah ♡Hadi hayırlı habelerle gelirsin inşallah
Rabbim şifasını versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?