Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen hamilesin girme o konulara normal adamın bünyesine zarar senin bulantılarını tetikler yenimi öğrendin gruplaşmayı ne linçler gördü bu kk
valla 5yıldır buralardayım hiç muhattap olmam öyle şeylerle...hep hiş görüden yana olmuşumtur...
Düşmüştüm aynuram .. Önemli bişi çıkmadı hamdolsun ...

Kız bak bizde bir gurubuz

Aynura ahuuydu sanırım bebişin cinsiyetini tahmin eden ultrasondan iyiydi bı baktırsaydın
geçmiş olsun ay balam...baktırdım ablam anlamadı daha erken diyo...bekliycekmişiz

Kargo bekliyorum , gelse çarşıda işlerim var ona çıkacağım , sonra da alışveriş ...

Bostan patlıcanından bir yemek var , sanırım ana yemek onu yapacağım yarına ... Beşamelli falan

Saksı kebabı

Bi selam vereyim yine :)

Hala çıkmadım evden , kargo geldi .. onlarla oynadım azıcık :)

Şimdi alışverişe çıkacağım .

Dekoratif ürünlerse foto istiyorum musait zamanda kaptan huuu

Merhaba hanımlar

Bugün yeniden oruca döndüm ben de, sabahları boğazım kuruduğundan acıyordu bugün de bir yokladı ama bir iki saat içinde geçti çok şükür.

Hadi Allah kabul etsin canım .
İyi olmana çok sevindim

cacıkla yedim cnm

yarın kahvaltı var sanırım ,

Afiyet olsun , güzel menü olmuş bence .. kuru kuru nereye kadar ... azıcık yumuşak şeyler geçsin boğazından :)

Saksı kebabı

Dekoratif ürünlerse foto istiyorum musait zamanda kaptan huuu

Evet canım bi çeşidi sakısı kebabı da , bir de onu iri halkalar kesip bostan patlıcanı öyle yapıyorlar , sanırım o şeklde yapacağım .

Giysi geldi , balkona kilim geldi , mutfağa saat geldi , balkon masası örtüm hala gelmeditatlım .

Mutfak saatini atayım foto müsait vakit

Ausencia şimdi tartıldım, birazcık eksideyim cumaya göre. Ben liste istemiyorum şimdilik. Bu hafta illallah ettirdi bana kilom. Bir gün tartılıyorum güzel çıkıyor, ertesi gün tartılıyorum 1 kg. a yakın artı çıkıyor. Dengem şaştı resmen. Sinirden zayıflama isini bırakmayı düşündüm. Hic kaçamak yapmadım koca hafta ama böyle oldu. Kendimi bir düzene sokayım, sen de takip et, uygun zamanda alırsın listeye.

Regl sonrası çok veririm diye iddiali konuşmuştum bir de

Sakin şampiyon ... harika kilolar veriyorsun .. vermeye de devam edeceksin ..
az eksi çok eksi .. gitmiş mi gitmiş ?

Önemli olan ne yediğimiz , nasıl yediğimiz ... menülerin ortada ..melek yüzlü şeytan dışında

canım kabuklu yer fıstığı bu ... diğeri de bunun ezmesi zaten marketlerde hemen nutellaların yanında olur .

yer fıstığı diyette de çok tavsiye edilir , ben sık sık yerim mesela

Benim de arada uzun ce diyişlerim var , geçmişi bile göz ucu ile okuyorum ... yemekler gidilenler gelinenler ancak oluyor .
bizde seni öptük ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…