Geçmiş olsun Aebenim ♡♡ Rabbim korumuş canımDüşmüştüm aynuram .. Önemli bişi çıkmadı hamdolsun ...
Kız bak bizde bir gurubuz
Aynura ahuuydu sanırım bebişin cinsiyetini tahmin eden ultrasondan iyiydi bı baktırsaydın
valla 5yıldır buralardayım hiç muhattap olmam öyle şeylerle...hep hiş görüden yana olmuşumtur...Sen hamilesin girme o konulara normal adamın bünyesine zarar senin bulantılarını tetikleryenimi öğrendin gruplaşmayı ne linçler gördü bu kk
geçmiş olsun ay balam...baktırdım ablam anlamadı daha erken diyo...bekliycekmişizDüşmüştüm aynuram .. Önemli bişi çıkmadı hamdolsun ...
Kız bak bizde bir gurubuz
Aynura ahuuydu sanırım bebişin cinsiyetini tahmin eden ultrasondan iyiydi bı baktırsaydın
inşallah çok rahat atlatır saydınım...Yok canım olmadı salı günü olacak inşallah
Amin Aynura'm inşallah ♡inşallah çok rahat atlatır saydınım...
bizim tavuk sote olmuş sana musakka
menü degitirmişler
Anam musakka da iyidir yahu ... hem sebze hem et ... suyundan alma yoğurtla lüplet
Kargo bekliyorum , gelse çarşıda işlerim var ona çıkacağım , sonra da alışveriş ...
Bostan patlıcanından bir yemek var , sanırım ana yemek onu yapacağım yarına ... Beşamelli falan
Bi selam vereyim yine :)
Hala çıkmadım evden , kargo geldi .. onlarla oynadım azıcık :)
Şimdi alışverişe çıkacağım .
Merhaba hanımlar
Bugün yeniden oruca döndüm ben de, sabahları boğazım kuruduğundan acıyordu bugün de bir yokladı ama bir iki saat içinde geçti çok şükür.
cacıkla yedim cnm
yarın kahvaltı var sanırım ,
Saksı kebabı
Dekoratif ürünlerse foto istiyorum musait zamanda kaptan huuu
Ausencia şimdi tartıldım, birazcık eksideyim cumaya göre. Ben liste istemiyorum şimdilik. Bu hafta illallah ettirdi bana kilom. Bir gün tartılıyorum güzel çıkıyor, ertesi gün tartılıyorum 1 kg. a yakın artı çıkıyor. Dengem şaştı resmen. Sinirden zayıflama isini bırakmayı düşündüm. Hic kaçamak yapmadım koca hafta ama böyle oldu. Kendimi bir düzene sokayım, sen de takip et, uygun zamanda alırsın listeye.
Regl sonrası çok veririm diye iddiali konuşmuştum bir de
bi sürü alıntı yapmışrım gitti...konuyu okuyunca miydem bulandı baya...ay bi de nasıl buluyorlar öyle şeyleri de yazıyorlar bilmem...nası hazırcevaplar...en garibi de cvp vermeyen konu sahibine bile laf ediyolar...anlayamıyorlar sebebini
ya ben bi güne çok daha zengin sofralar yaparın tek başıma bi çocukla...
@aeben ablaaam sana ne oldu ki?kist falan okudum...
Ausencia burada fıstık ezmesi olmaz ki.o diyer dediyinin de fotosunu atarmısln...bizde ne o bakayım bi...
bi de kk da qruplaşmalar varmış ayol
Selam kızlar
Bugün annemdeyim yaprak sarıcam sonra yarına mangala davetim var evi bahçeyi şöyle bi hazırlarım Sonra yarın davet yoğunluğum olur bu ara böyle oldu hiç gelemedim topiğe Ramazan yoğunluğu.hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?