- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
sebep mısır olamaz ya ufacık parçaydı. Tamam etkilemistir de, bu kadar değil. Çok hızlı verdim ilk 10 gün içinde. Ondan mi acabaSakin şampiyon ... harika kilolar veriyorsun .. vermeye de devam edeceksin ..
az eksi çok eksi .. gitmiş mi gitmiş ?
Önemli olan ne yediğimiz , nasıl yediğimiz ... menülerin ortada ..melek yüzlü şeytan dışında
İlk başta hızlı verilir, sonra normal moda verirsin canımsebep mısır olamaz ya ufacık parçaydı. Tamam etkilemistir de, bu kadar değil. Çok hızlı verdim ilk 10 gün içinde. Ondan mi acaba
Şükür daha iyisin gelmiş geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar
Bugün yeniden oruca döndüm ben de, sabahları boğazım kuruduğundan acıyordu bugün de bir yokladı ama bir iki saat içinde geçti çok şükür.
Bende çok severim ama işte bende şöyle bir huy var durduramıyorum kendimi gerçi yer fıstığı tıkatıyor beni yeniden alsam mı acep
canım kabuklu yer fıstığı bu ... diğeri de bunun ezmesi zaten marketlerde hemen nutellalarınyanında olur .
yer fıstığı diyette de çok tavsiye edilir , ben sık sık yerim mesela
Ramazan sonrası karatay yapacam karar verdim sabahlari kalvaltimda yer fistigi yiyecem
canım kabuklu yer fıstığı bu ... diğeri de bunun ezmesi zaten marketlerde hemen nutellalarınyanında olur .
yer fıstığı diyette de çok tavsiye edilir , ben sık sık yerim mesela
Gunde iki ogun sabah saglam kahvalti aksam saglam yiyecem en az 1 saatte spor ekleyecem... tabiii deniyecem bakalim vucud ne diyecek suan yememeyi kabul etmedi vucudum..... durdu yok ne ileri ne geri ilk defa bu kadar istikrarli sabit çıkıyorum sasirtici benim icin...
Kaç haftadır sabit hemşom ?Gunde iki ogun sabah saglam kahvalti aksam saglam yiyecem en az 1 saatte spor ekleyecem... tabiii deniyecem bakalim vucud ne diyecek suan yememeyi kabul etmedi vucudum..... durdu yok ne ileri ne geri ilk defa bu kadar istikrarli sabit çıkıyorum sasirtici benim icin...
2 ogun yapacam arada findik falan hic bisey atmayacam agzima iki ogun kapanis ama ac kalkmayacam sofradan yiyecem ac kalinca saga sila sarasip biseyler tirtikliyirum findik fistik gibikaratay güzel bir diyet ada birde 2 ögün yap bak mutlka etkisi olur
Bir haftadadir hic kilo degismedi sabit 67.900 cook ilginc ... diger haftalar olsaydi bi arti bi eksi sonra sabit cikardim simdi oyle degil hergun tarti ayni rakami gösteriyorKaç haftadır sabit hemşom ?
2 ogun yapacam arada findik falan hic bisey atmayacam agzima iki ogun kapanis ama ac kalkmayacam sofradan yiyecem ac kalinca saga sila sarasip biseyler tirtikliyirum findik fistik gibi))
Bir haftadadir hic kilo degismedi sabit 67.900 cook ilginc ... diger haftalar olsaydi bi arti bi eksi sonra sabit cikardim simdi oyle degil hergun tarti ayni rakami gösteriyor
Bende çok severim ama işte bende şöyle bir huy var durduramıyorum kendimi gerçi yer fıstığı tıkatıyor beni yeniden alsam mı acep
Canım dirence geçmiş olabilirsin masumun dedigi gibi proteyin agırlıklı beslenip vücudunu biraz yanılt bakalımBir haftadadir hic kilo degismedi sabit 67.900 cook ilginc ... diger haftalar olsaydi bi arti bi eksi sonra sabit cikardim simdi oyle degil hergun tarti ayni rakami gösteriyor
Protein sende ise yariyor canimada benimde aynı cnm çakıldı kaldı
yarın ve ilerleyen günlerde sıkı protein yapmam laızm
nasıl oldun nill iyimisinBenimde çekti vallahi
Evet kuzum midemde sıkıntı yok sanırım ilaçta iyi geldinasıl oldun nill iyimisin
Canim cook protein yiyemiyorum kabiz oluyorum kabiz olmamam lazim makat catlakligim var en ufak kabizlikta tekrarliyir cook sukur ramazanda kayisi falan genelde sebze yiyorum sebzelerin icine et koyuyorum ...bu yuzden cok saf pro yapamiyorum.. bi yerim duzgun degilki elimdrkilerle biseyler yapmaya çalışıyorum..Canım dirence geçmiş olabilirsin masumun dedigi gibi proteyin agırlıklı beslenip vücudunu biraz yanılt bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?