Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sebep mısır olamaz ya ufacık parçaydı. Tamam etkilemistir de, bu kadar değil. Çok hızlı verdim ilk 10 gün içinde. Ondan mi acaba

canım kabuklu yer fıstığı bu ... diğeri de bunun ezmesi zaten marketlerde hemen nutellaların yanında olur .

yer fıstığı diyette de çok tavsiye edilir , ben sık sık yerim mesela
Bende çok severim ama işte bende şöyle bir huy var durduramıyorum kendimi gerçi yer fıstığı tıkatıyor beni yeniden alsam mı acep

canım kabuklu yer fıstığı bu ... diğeri de bunun ezmesi zaten marketlerde hemen nutellaların yanında olur .

yer fıstığı diyette de çok tavsiye edilir , ben sık sık yerim mesela
Ramazan sonrası karatay yapacam karar verdim sabahlari kalvaltimda yer fistigi yiyecem )))

Gunde iki ogun sabah saglam kahvalti aksam saglam yiyecem en az 1 saatte spor ekleyecem... tabiii deniyecem bakalim vucud ne diyecek suan yememeyi kabul etmedi vucudum..... durdu yok ne ileri ne geri ilk defa bu kadar istikrarli sabit çıkıyorum sasirtici benim icin...

karatay güzel bir diyet ada birde 2 ögün yap bak mutlka etkisi olur

Kaç haftadır sabit hemşom ?

karatay güzel bir diyet ada birde 2 ögün yap bak mutlka etkisi olur
2 ogun yapacam arada findik falan hic bisey atmayacam agzima iki ogun kapanis ama ac kalkmayacam sofradan yiyecem ac kalinca saga sila sarasip biseyler tirtikliyirum findik fistik gibi ))

Bir haftadadir hic kilo degismedi sabit 67.900 cook ilginc ... diger haftalar olsaydi bi arti bi eksi sonra sabit cikardim simdi oyle degil hergun tarti ayni rakami gösteriyor
Canım dirence geçmiş olabilirsin masumun dedigi gibi proteyin agırlıklı beslenip vücudunu biraz yanılt bakalım

Canım dirence geçmiş olabilirsin masumun dedigi gibi proteyin agırlıklı beslenip vücudunu biraz yanılt bakalım
Canim cook protein yiyemiyorum kabiz oluyorum kabiz olmamam lazim makat catlakligim var en ufak kabizlikta tekrarliyir cook sukur ramazanda kayisi falan genelde sebze yiyorum sebzelerin icine et koyuyorum ...bu yuzden cok saf pro yapamiyorum.. bi yerim duzgun degilki elimdrkilerle biseyler yapmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…